Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ساعت24»
2024-05-08@22:51:52 GMT

علاقه خاص محسن چاوشی به شهریار

تاریخ انتشار: ۳۰ شهریور ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۵۱۷۷۹۶۶

علاقه خاص محسن چاوشی به شهریار

ساعت24 - محسن چاوشی درباره شهریار نوشت: عاطفه، اندوه و از طرفی صمیمیت و ساختار قوی و منسجمی که او در غزل‌هایش دارد، برای من همان چیزی است که از شعر می‌شناسم و دوست دارم.

محسن چاوشی، خواننده موسیقی پاپ که علاقه خود به شهریار را با خواندن چند شعر او ثابت کرده، در سالگرد درگذشت محمدحسین بهجت تبریزی متخلص به شهریار یادداشتی را منتشر کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این خواننده در کانال تلگرامی‌اش درباره علاقه خود به شهریار و ماجرای آلبوم "من خود آن سیزدهم" نوشت: "آشنایی من با شهریار، نمی‌دانم دقیقاً از چه سالی و چه سنی شروع شد. اما این را می‌دانم که غزل‌های او و چند شاعر غزل‌نویس معاصر دیگر مثل منزوی همیشه ورد زبانم بود و بیت‌هایی درخشان از آن‌ها زمزمه زبانم.

از همان روزهای شروع به کار همیشه این علاقه در من بود که بالاخره به فراخور حال و بال روزها و روزگارم، شعرهایی از شهریار را که با آن قرابت و نزدیکی داشتم بخوانم و منتشر کنم که این اتفاق بالاخره افتاد و دیدم شهریار کسی است که می‌خواهم در کنار شاعران دیگر، غزل‌هایش را در آلبومی که به هزار امید به انتشار سپرده بودم تا به عنوان اولین آلبوم رسمی‌ام منتشر شود، داشته باشم.

همه چیز خیلی سریع اتفاق افتاد و پروسه آماده‌سازی آلبوم هم آنطور که باب میل من بود، طولانی مدت نبود تا بتوانم با وسواس روی آن کار کنم، با این همه آلبوم آماده شد و با دو شعر از شهریار یعنی "ستمگر" و "من خود آن سیزدهم" رفت تا مجوز بگیرد اما این مجوز هرگز صادر نشد تا سال ۹۱ که نه به عنوان اولین آلبوم رسمی، بلکه اگر اشتباه نکنم به عنوان ششمین آلبوم منتشر شد و شعر شهریار هم نام آلبوم بود.

عاطفه، اندوه و از طرفی صمیمیت و ساختار قوی و منسجمی که او در غزل‌هایش دارد، برای من همان چیزی است که از شعر می‌شناسم و دوست دارم. هنوز هم شهریار یکی از شاعران مورد علاقه من است و سطرهایی از شعرهای او گاه گداری که به ذهنم می‌آید زمزمه‌ام می‌شود.

شوریدگی شهریار و عشقی که در رگ و پوست زندگی او بود و تا آخر عمر دست از سر و دلش بر نداشت، از او شاعری واقعی می‌سازد که هر کلمه‌ای که می‌نویسد انگار از عمق جان و وجود رنجورش بر می‌خیزد. شعر شهریار مانند شعر هیچ شاعر دیگری نیست و او جایی ایستاده است که فقط و فقط مخصوص خود اوست. جهان ادبیات ایران، کهکشان‌های عظیم، باشکوه و بی‌نظیر فراوانی دارد که هر کدامشان جایی ایستاده‌اند، مقتدر و دل فریب با خصوصیات و شاخصه‌های خاص خود. شهریار هم یکی از آنهاست که شعر شاخص کم ندارد."

منبع: ساعت24

کلیدواژه: محسن چاوشی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.saat24.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ساعت24» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۱۷۷۹۶۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نخستین اجرای کنسرت بندری آوای موج در سال جدید

به گزارش گروه فرهنگ و جامعه خبرگزاری علم و فناوری آنا، گروه بندری آوای موج به سرپرستی (محسن آقایی) و خوانندگی (آماج عباسی) پس از ده اجرا در سال ۱۴۰۲، اولین کنسرت خود را در سال ۱۴۰۳  در سالن برج آزادی به روی صحنه می‌برد.

محسن آقایی، متین باژوند، سیاوش آزاد، سهند امامزاده، علیرضا فرحی، میثاق نامی، شمس الدین ریاحی و مهدی عبدی نوازندگان این اجرا هستند.

این کنسرت‌ها به تهیه‌کنندگی موسسه فروغ فلق برگزار می‌شود.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • عکس‌| واکنش محسن فروزان به انتقادات استقلالی‌ها
  • از حاشیه بیمارستانی خواننده پاپ تا انتشار آلبوم آقای شاعر!
  • رونمایی از کتاب ۱۰ جلدی آلبوم اسناد در یزد
  • نخستین اجرای کنسرت بندری آوای موج در سال جدید
  • معلمان افسران پیشتاز در مقابله با هجمه‌های فرهنگی هستند
  • تعظیم شهریار مقابل چهره خاص زندگی
  • آلبوم «عشق ناباور» به زودی منتشر می‌شود
  • ترکیب احتمالی سپاهان در مصاف با استقلال
  • آلبوم «عشق ناباور» آماده شد
  • «عشق ناباور» با رهنمودهایی از محمدرضا لطفی شنیدنی شد