Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «صراط نیوز»
2024-04-26@15:59:28 GMT

نگاهی بر زندگی چند زن مشهور +تصاویر

تاریخ انتشار: ۳۰ شهریور ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۵۱۷۹۹۵۲

نگاهی بر زندگی چند زن مشهور +تصاویر

صراط:

از آمریکا تا اروپا، آن‌ها به‌واسطه همسران‌شان وارد دنیای سیاست می‌شوند، حتی اگر خودشان این را نخواهند. همسر رئیس جمهور یا آن‌طور که می‌گویند «بانوی اول»، نزدیک‌ترین افراد به قدرت در یک کشور است و می‌تواند در جامعه نقش مهمی را ایفا کند.

به گزارش چلچراغ حضور زنان در کنار مردانی که ریاست جمهوری یک کشور را برعهده دارند، خواسته یا ناخواسته آن‌ها را به قدرت می‌رساند یا دست‌کم آن‌ها را به قدرت نزدیک می‌کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

برخی از آن‌ها فقط جنجال به‌پا می‌کنند، ولی برخی دیگر ردپای مثبت از خود به‌جای می‌گذارند. عده‌ای به دنبال امور خیریه هستند و عده‌ای همیشه به‌دنبال سیاست بوده‌اند و حتی بعداً تلاش کرده‌اند خودشان هم یک سیاستمدار باشند. یکی مثل میشل اوباما تلاش می‌کند فعال اجتماعی باشد و یکی مثل بریژیت مکرون فقط به دنبال یک زندگی ساده و بدون حاشیه است. مروری بر پر سروصداترین بانو‌های اول در کشور‌های بزرگ جهان خالی از لطف نیست.

میشل اوباما

سال ۲۰۱۲ اولین کتابش را در آمریکا روانه بازار کرد و در سال ۲۰۱۸ کتابی را منتشر کرد به اسم «شدن»؛ کتابی که به فارسی هم ترجمه شده. میشل اوباما یکی از معروف‌ترین بانو‌های اول در کاخ سفید است که فعالیت‌های مثبت بسیاری داشته. همسر باراک اوباما رئیس جمهوری پیشین آمریکا در فاصله سال‌های ۲۰۰۹ تا ۲۰۱۷ به‌عنوان بانوی اول در کاخ سفید زندگی می‌کرد. او در روز‌های نخست به دیدار افراد بی‌سرپناه می‌رفت و تلاش می‌کرد به وضعیت آن‌ها رسیدگی کند.

یکی از فعالیت‌های او در زمینه تغذیه مناسب و سالم بود. پیش از او هم هیلاری کلینتون که زمانی بانوی اول کاخ سفید بود، تلاش می‌کرد سروشکلی تازه به آشپزخانه کاخ سفید بدهد، اما میشل اوباما توانست نوعی باغچه برای تغذیه سالم طراحی کند. او حتی کندوی عسل هم در این باغچه قرار داد.

جنبش‌های او در زمینه سلامت به همین‌جا ختم نشد. او در سال ۲۰۱۰ برنامه‌ای را راه‌اندازی کرد که چاقی کودکان را هدف قرار داده بود و تلاش می‌کرد با به حرکت درآوردن این کودکان مانع چاقی آن‌ها شود. او با سفر‌های داخلی‌اش تلاش داشت این برنامه را به‌صورت جدی اجرایی کند. البته او سفر‌های خارجی هم داشت، مثلاً در سال ۲۰۱۱ به کشور‌های آفریقایی رفت و کمک‌هایی هم به این کشور‌ها داشت. جالب است که محبوبیت او در دوره‌ای حتی از خود باراک اوباما هم بیشتر بود و این قضیه در زمینه انتخاب مجدد اوباما به عنوان رئیس جمهوری آمریکا بی‌تأثیر نبود.

البته او پیش از آن هم جزو زنان اثرگذار در آمریکا به‌شمار می‌آمد. برای مثال در سال ۲۰۰۶ نام او در فهرست ۲۵ زن الهام‌بخش در جهان قرار گرفته بود. او حتی در فهرست خوش‌پوش‌ترین زنان هم قرار گرفته است. زنان آفریقایی - آمریکایی هم همیشه امید داشتند این زن بتواند نگاه جهان و به‌ویژه آمریکا را به آفریقایی - آمریکایی‌ها تغییر بدهد.

یکی از معروف‌ترین بانو‌های اول کاخ سفید، ژاکلین کندی بوده که محبوبیت زیادی هم داشته. حالا بسیاری از افراد میشل اوباما را با ژاکلین کندی مقایسه می‌کنند و معتقدند این دو نفر به هم شباهت دارند. میشل اوباما در بسیاری از مسائل نام خود را در میان اولین‌ها به ثبت رسانده و بار‌ها تصویرش روی جلد نشریات و مجلات مهم قرار گرفته است. حالا او در قالب یک نویسنده ظاهر شده و توانسته کتاب «شدن» خود را تا بیش از ۱۰ میلیون نسخه به فروش برساند. این کتاب در ایران هم جزو کتاب‌های پرفروش بوده است.

ملانیا ترامپ

بانوی اول آمریکا باید آمریکایی باشد، به‌ویژه اگر همسرش دشمن سرسخت مهاجران در آمریکا باشد، اما ملانیا ترامپ که اکنون بانوی اول کاخ سفید است، اصالت آمریکایی ندارد. در حالی که ترامپ هر روز سیاست‌های سختگیرانه‌تری در برابر مهاجران در پیش می‌گیرد، همسرش اصالت آمریکایی ندارد. او در حقیقت یک مدل اسلوانیایی - آمریکایی بوده که حالا به‌واسطه همسرش دونالد ترامپ به‌عنوان بانوی اول کاخ سفید شناخته می‌شود.

او حتی در جوانی هم در آمریکا بزرگ نشده و به مرور موفق شده به‌عنوان یک مدل به آمریکا مهاجرت کند. جریان مهاجر بودن ملانیا و مقاومت‌های ترامپ در برابر ملانیا به‌گونه‌ای بوده که برخی کمدین‌ها به شوخی گفته‌اند ترامپ در حقیقت می‌خواهد با این ترفند، همسرش را از خاک آمریکا خارج کند.

ملانیا در سال ۲۰۰۵ با ترامپ ازدواج کرده و در سال ۲۰۰۶ موفق شده نامش را به‌عنوان شهروند آمریکا به‌ثبت برساند. بانوی اول کاخ سفید از زمانی که پنج سال داشته، کار کرده و در ۱۶ سالگی به شهرت رسیده است. در ۱۸ سالگی به‌واسطه شغلش به ایتالیا رفت و بعد به آمریکا مهاجرت کرد.

یکی از جنجال‌هایی که در رابطه با ملانیا وجود دارد، همین سابقه کاری‌اش است. او از سال ۱۹۹۸ با دونالد ترامپ آشنا شد و چند سال بعد با او ازدواج کرد. البته زمان آشنایی‌شان، ترامپ می‌خواست از همسر دومش هم طلاق بگیرد. آن‌ها جنجال‌های خودشان را داشتند تا اینکه دونالد در انتخابات ریاست جمهوری ۲۰۱۶ پیروز شد. ملانیا هم می‌گفت همسرش را تشویق کرده در این انتخابات شرکت کند، چرا که او می‌تواند بهترین کار‌ها را برای آمریکا انجام دهد.

البته ملانیا نقش بسیار کم‌رنگی در کارزار انتخاباتی ترامپ داشت. در حالی که اکثر زنان در این زمینه دخالت می‌کنند، او دخالت بسیار کمی در این زمینه داشت. سرانجام در سال ۲۰۱۶ در گفتگویی با سی‌ان‌ان هم اعلام کرد به‌عنوان بانوی اول، زنان و کودکان را در آمریکا در اولویت خود قرار خواهد داد. البته او در همان ابتدا مورد نقد رسانه‌ها قرار گرفت، دلیل آن هم متن سخنرانی‌اش به‌عنوان بانوی اول بود که ظاهراً نوعی کپی‌برداری از متن سخنرانی میشل اوباما در سال ۲۰۰۸ بوده است.

ناگفته نماند که حملات رسانه‌ها یک‌سویه نبوده، ملانیا هم در چند مورد به آن‌ها حمله کرده و حتی مواردی را به دادگاه کشانده و موفق شده از آن‌ها جریمه هم بگیرد. حالا او منتظر است انتخابات ریاست جمهوری در سال ۲۰۲۰ برگزار شود.

بریژیت مکرون

این فقط بانوی اول کاخ سفید نیست که جنجال داشته؛ کاخ الیزه هم این روز‌ها بانوی اولی دارد که حاشیه‌هایی را ایجاد کرده است. بریژیت مکرون همسر ۶۵ ساله امانوئل مکرون است. معلمی فرانسوی که از سال ۲۰۰۷ با امانوئل مکرون ازدواج کرده است. او در سرتاسر عمرش فقط یک بار و در سال ۱۹۸۹ برای ورود به عرصه سیاست اقدام کرده، اما موفق نشده بود.

او در انتخابات ریاست جمهوری فرانسه نقش مهمی را در انتخابات ایفا کرد و به همسرش کمک کرد در این انتخابات پیروز شود. او پیش‌تر در سال ۱۹۷۴ با مرد دیگری ازدواج کرده و صاحب سه فرزند شده بود، اما در سال ۲۰۰۶ از او جدا شده و یک سال بعد با امانوئل مکرون ازدواج کرد. حالا این زن به یکی از چهره‌های مهم در فرانسه تبدیل شده و از او به‌عنوان الگوی زنان فرانسه یاد می‌کنند. تصویر او روی جلد مجلات و نشریات قرار گرفته و او را به یک بانوی اول خاص تبدیل کرده است.

میشل بولسونارو

حالا که نام همسر مکرون به میان آمده، بد نیست نگاهی بیندازیم به چهره‌ای که در کنار او جنجال درست کرده؛ میشل بولسونارو. او همسر بولسونارو، رئیس جمهوری جدید برزیل است که سن زیادی هم ندارد. این روز‌ها اختلافات زیادی میان مکرون و بولسونارو پیش آمده، به‌ویژه بر سر آتش‌سوزی جنگل‌های آمازون. بولسونارو در زمینه مهار آتش در جنگل‌های آمازون که به آن‌ها ریه‌های زمین می‌گویند، اقدام قابل توجهی نکرد. مکرون که توجه زیادی به مسائل زیست‌محیطی دارد، با رئیس جمهوری برزیل وارد چالش شد و گفت این خانه ماست که می‌سوزد.

چند وقت پیش یکی از هواداران بولسونارو تصویر همسر این دو رئیس جمهوری را در کنار هم قرار داده بود و به نوعی از همسر بولسونارو تعریف کرده بود، در حالی که همسر مکرون را زیر سؤال برده بود. بولسونارو هم این جریان را تأیید کرده بود. مکرون هم اعلام کرد این اقدام نوعی توهین و بی‌احترامی بوده.

اما بانوی اول برزیل که جوانی و زیبایی‌اش این اندازه در مقابل همسر مکرون جنجال به‌پا کرده، کیست؟ او مدت‌ها منشی بولسونارو بوده و بعداً با او ازدواج کرده است. حالا این دعوا‌ها و ماجرا‌ها بر سر بانوی اول در حالی در جریان است که ریه زمین در آتش سوخته و ویران شده است.

منبع: صراط نیوز

کلیدواژه: زنان آمربکا سلبرتی صراط

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.seratnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «صراط نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۱۷۹۹۵۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

(عکس) سلفی ستاره ایرانی با بلاگر مشهور ژاپنی

 تیم فوتبال السد قطر چهارشنبه شب در هفته بیست و یکم رقابت‌های لیگ ستارگان قطر در شرایطی موفق شد با نتیجه ۴ بر صفر الشمال را شکست دهد. در این دیدار محمدامین حزباوی، مدافع جوان تیم ملی ایران ۹۰ دقیقه در ترکیب السد حضور داشت.

السد با پیروزی در این بازی ۴۹ امتیازی شد تا در فاصله یک هفته تا پایان لیگ قهرمانی خود را قطعی کند. بدین ترتیب حزباوی در نخستین فصل حضور خود در قطر موفق شد با این تیم به نخستین جام خود برسد. این مدافع جوان در این فصل در ۱۸ بازی از مسابقات لیگ ستارگان قطر برای السد به میدان رفت و یک بار نیز موفق به گلزنی شد.

تایور کیمورا، بلاگر مشهور ژاپنی که در جام ملت‌های آسیا هم حضور داشت، یکی از مهمانان جشن قهرمانی السد بود و با مدافع ایرانی هم سلفی جالبی گرفت.

منبع: خبرآنلاین

سایر اخبار آیا قدرت‌های فوق‌بشری واقعیت دارند؟ چطور انسان به این قدرت‌ می‌رسد؟ بعد از فضا چه چیزی وجود دارد، جهان کجا تمام می‌شود؟! (تصاویر) مرکز واقعی جهان کجا است؟ فضانوردان چگونه در فضا دستشویی می‌کنند؟ | سرنوشت مدفوع انسان در فضا چه می‌شود؟

دیگر خبرها

  • نیم نگاهی به زندگی شهید محمد سهرابی‌ثانی
  • (عکس) سلفی ستاره ایرانی با بلاگر مشهور ژاپنی
  • خودروهای مشهور با فروش غافلگیرکننده، از بیتل تا ماتیز و پژو 206 (+عکس)
  • نحوه طبخ و سرو سیری پای توسط یک آشپز مشهور خیابانی (فیلم)
  • ادعای جنجالی ایران‌اینترنشنال؛ سردار علیرضا عسگری کیست و کجا زندگی می‌کند؟
  • نگاهی به تئاتر شاماران/ردپای افسانه جاماسب در زندگی سیاه باز
  • نوحه‌خوانی مداح مشهور عرب درباره حمله موشکی ایران به اسرائیل!
  • نگاهی به زندگی پربرکت آیت‌الله العظمی بروجردی
  • جنگ غزه با هدف از بین بردن بافت زندگی فلسطینی ها انجام می شود
  • تجلیل از مردی که به تاریخ شفاهی رادیو مشهور است