Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاری آریا- رئیس سازمان جنگل ها، مراتع و آبخیزداری کشور گفت: در سال جاری 480 میلیارد تومان اعتبار برای احیای بوم‌سازگان زاگرس از محل صندوق توسعه ملی تخصیص یافته است.
به گزارش سرویس اقتصادی آریا مهندس خلیل آقایی افزود: در سال جاری 480 میلیارد تومان برای احیای بوم‌ سازگان زاگرس از محل صندوق توسعه ملی اعتبار تخصیص داده شده است تا با اقدامات بهداشتی، پرورشی، بذرکاری، بذرگیری و نهال کاری به احیا و توسعه این جنگل‌ها کمک نماید.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی اظهار داشت: ما در کنار تشکیل ستاد آبخیزداری و ستاد جنگل‌های هیرکانی و زاگرسی، ستاد مرتع و بیابان را هم تشکیل خواهیم داد تا به جد به همه مسایل و مشکلات منابع طبیعی پرداخته شود.
رئیس سازمان جنگل‌ها در ادامه خاطرنشان کرد: اثربخشی طرح‌های منابع طبیعی و آبخیزداری در اغلب استان ها در یکی دو سال اخیر آشکار شده است و اکنون استانداران بدنبال تزریق بودجه به منابع طبیعی هستند تا اقدامات تاثیرگذار از سوی منابع‌طبیعی استمرار داشته باشد.
معاون وزیر جهاد کشاورزی در ادامه به استان ایلام اشاره داشت که اقدامات آبخیزداری در دره ارغوان سبب شد تا شهر ایلام از خسارات سیل در امان بماند و این باور و یکسری عوامل دیگر دست به دست هم داد تا استاندار این استان در سال جاری 5 میلیارد تومان اعتبار برای پیشگیری و اطفای حریق جنگل‌ها و مراتع ایلام اختصاص دهد.
رئیس سازمان جنگل‌ها، مراتع و آبخیزداری کشور در سیزدهمین جلسه بوم سازگان زاگرس یکبار دیگر بر توسعه و غنی‌سازی جنگل‌های زاگرس با استفاده از کاشت نهال و بذر و حفظ ذخیره‌گاههای جنگلی تاکید کرد و افزود: با استفاده و بهره‌گیری از ظرفیت‌های بند ب ماده 29 زمینه بیش از پیش برای مشارکت مردم در منابع طبیعی فراهم شود.
اجرای طرح کاداستر، پیشگیری از تداخلات منابع طبیعی با مستثنیات مردم و تقویت نیروهای حفاظتی در حوزه زاگرس از دیگر مواردی بود که در این نشست مورد تاکید رییس سازمان قرار گرفت.
آقایی در خاتمه به دو نشست پر اهمیت جنگل های زاگرس با حضور وزیر جهاد کشاورزی و رییس کمیسیون تلفیق و بودجه مجلس در سال جاری اشاره کرد و خاطرنشان کرد مسئولین و تصمیم‌گیران بر اهمیت موضوع نجات جنگل‌های زاگرس تأکید دارند.


كدM-ch2531

منبع: خبرگزاری آریا

کلیدواژه: سازمان جنگلها بوم سازی زاگرس

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.aryanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری آریا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۱۸۰۵۱۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مهار سیلاب‌ با اجرای طرح‌های آبخیزداری در فریدونشهر + فیلم

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، مرکز اصفهان؛ رییس اداره منابع طبیعی و آبخیزداری شهرستان فریدونشهرگفت: تاکنون بیش از ۵۰۰ سازه آبخیزداری شامل بند‌های خاکی، سنگی ملاتی و گابیونی به منظور ذخیره روان آب‌ها و جلوگیری از وقوع سیلاب در این شهرستان احداث شده است.


علی رحیمی میانگین بارش سالیانه نزولات جوی شهرستان فریدونشهررا بیش از ۵۵۰ میلیمتراعلام کرد و افزود: در سال‌های گذشته حجم زیادی از این بارش‌ها به صورت روان آب و سیلاب ازشهرستان به صورت روان آب یا سیلاب خارج می‌شد یا باعث خسارت‌هایی به عرصه‌های کشاورزی و منابع طبیعی می‌شد که با احداث سازه‌های آبخیزداری ۸۰ درصد روان آب‌ها و سیلاب‌ها مهار شده است.

کد ویدیو دانلود فیلم اصلی


وی گفت: طرح‌های آبخیزداری وبیولوژیکی در حوزه‌های آبخیزداری پشتکوه، قلعه سرخ و میدانک و پلاسجان باهدف ذخیره سازی روان آب‌ها، کنترل سیلاب ها، جلوگیری از فرسایش خاک و افزایش نفوذ پذیری آب در سفره‌های زیرزمینی شهرستان در دو سال گذشته با بیش از ۸۰ میلیارد ریال اجرا شده است.


کارشناس آبخیزداری منابع طبیعی و آبخیزداری شهرستان فریدونشهر هم گفت: این شهرستان یکی از سرشاخه‌های اصلی سه سد مهم کشور، زاینده رود، کارون و دز است، که احداث سازه‌های آبخیزداری نقش مهمی در کاهش ورود رسوبات ناشی از فرسایش خاک به این سد‌ها دارد.


سیامک اسفنانی افزود: جلوگیری از فرسایش خاک، تکمیل چرخه کربن، احیاء و حفظ محیط زیست و منابع طبیعی، پیشگیری از خسارات و آسیب‌های سیل و تغذیه چشمه ها، قنوات و سفره‌های زیرزمینی ازمهمترین اهداف و فواید اجرای طرح‌های آبخیزداری است.

دیگر خبرها

  • رفع تصرف ۲۸۰۰ مترمربع از اراضی ملی شهرستان جیرفت
  • مهار ۱۷ میلیون مترمکعب رواناب در سازه‌های خراسان جنوبی
  • مهار 17 میلیون مترمکعب رواناب در سازه‌های خراسان جنوبی
  • دستگیری قاچاقچیان چوب در لفور سوادکوه
  • احداث بند‌های سنگی و خاکی یکی از موثرین راه‌های جذب روان آب‌ها
  • محصولات مرتعی نیشابور، سرمایه‌ای رو به نابودی
  • ماجرای قطع ۴۰ درخت در نوشهر
  • آبخیزداری در مناطق سیل زده آخر فروردین ۱۴۰۳
  • آبگیری سازه‌های آبخیزداری خراسان جنوبی در پی بارندگی
  • مهار سیلاب‌ با اجرای طرح‌های آبخیزداری در فریدونشهر + فیلم