Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «مهر»
2024-05-07@17:06:46 GMT

کنترل موثرتر دیابت با داروی جدید ترکیبی

تاریخ انتشار: ۳۰ شهریور ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۵۱۸۲۹۱۶

کنترل موثرتر دیابت با داروی جدید ترکیبی

به گزارش بازرگانی خبرگزاری مهر، امروزه کاهش قند خون تنها نیاز فرد مبتلا به دیابت نیست، بلکه کنترل عوارض بیماری‌های قلبی عروقی، فشار خون، مشکلات کلیوی و چاقی نیز برای این افراد حائز اهمیت است. داروی گلورنتا یک داروی خوراکی ترکیبی ست که اثر بخشی بالایی در کاهش قند خون و عوارض ناشی از دیابت دارد.

مزایای داروی ترکیبی «گلورنتا»

این دارو ترکیب خوراکی از دو داروی «گلوریپا» و «لیرنتا» است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

گلوریپا (امپاگلیفلوزین) از دسته دارویی SGLT2-i، که در سال گذشته توسط داروسازی دکتر عبیدی عرضه شده، علاوه بر کنترل قند خون، مرگ و میر ناشی از عوارض قلبی عروقی را کاهش داده و روند پیشرفت عوارض کلیوی را کند می‌کند. همچنین لیرنتا (لینا گلیپتین) از دسته دارویی DPP4-i که به تازگی توسط همین داروسازی به بازار عرضه گردیده، کاهنده مناسب قند خون است که از نظر قلبی عروقی کاملاً بی‌خطر است. داروی جدید «گلورنتا» که ترکیبی از این دو دارو است، اثر بخشی بالاتری نسبت به مصرف جداگانه این داروها دارد.

افراد مبتلا به دیابت بسته به پیشروی و نوع بیماری‌شان داروهای مختلفی در طول روز مصرف می‌کنند. گلورنتا به دلیل ترکیبی بودن  دو دارو در یک قرص و در نتیجه کاهش تعداد قرص‌های مصرفی روزانه، احتمال مصرف منظم دارو طبق توصیه پزشک را افزایش داده و باعث تعامل بهتر بین پزشک و بیمار می‌شود. سهولت مصرف درنهایت به بهبود کیفیت زندگی افراد مبتلا به دیابت و کنترل مؤثرتر آن منجر می‌شود.

چرا باید دیابت را جدی بگیریم؟

در ایران بیـش از ۶ میلیون فرد مبتلا به دیابت وجود دارد که بسیاری از آن‌ها، از بیماری خود آگاه نیستند و به علت عدم‌ تشخیص به‌ موقع، دچار عوارض خطرناک ناشی از آن می‌شوند.

شایع‌ترین علت بیماری کلیوی منجر به دیالیز و یا پیوند کلیه، دیابت است. دیابت همچنین می‌تواند منجر به مشکلات جدی بینایی شده و با تأثیر بر اعصاب محیطی باعث اختلالات حسی و ایجاد زخم‌های مزمن در اندام‌ها و حتی قطع عضو شود.

اما خطر اصلی که هر فرد مبتلا به دیابت را تهدید می‌کند، بیماری‌های قلبی و عروقی است که در اثر دیابت تشدید شده و بروز پیدا می‌کنند.

داروسازی دکتر عبیدی، پیشرو در صنعت دارو و ارائه راهکارهای به روز و موثر، این بار داروی «گلورنتا» را با هدف کنترل مؤثر دیابت و بهبود کیفیت زندگی افراد مبتلا، تولید و روانه بازار کرده است. این دارو در حال حاضر در داروخانه‌های سراسر کشور موجود و با نسخه پزشک قابل تهیه است.

اطلاعات بیشتر درباره این دارو در وب‌سایت داروسازی دکتر عبیدی در دسترس است.

این مطلب، یک خبرآگهی بوده و خبرگزاری مهر در محتوای آن هیچ نظری ندارد.

کد خبر 4724251

منبع: مهر

کلیدواژه: دارو دیابت قندخون افق کوروش اینترنت بلیت هواپیما مالیات بانک پاسارگاد گروه خودروسازی سایپا فروشگاه زنجیره ای گوشی همراه طراحی دیابت بانک ملی تبلیغات استارت آپ دانش مدیریت

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۱۸۲۹۱۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

روند تامین داروهای بیماران خاص و صعب اعلام شد

رئیس سازمان غذا و دارو درباره روند تامین داروهای بیماران خاص و صعب‌العلاج توضیح داد.

به گزارش خبرگزاری ایمنا و به نقل از پایگاه اطلاع‌رسانی غذا و دارو، سید حیدر محمدی در خصوص تأمین داروی بیماران تالاسمی اظهار کرد: چند سالی است که با مشارکت انجمن تالاسمی و متخصصین خون و آنکولوژی روند تأمین داروی این بیماران با استفاده از داروهای تولید داخل بهبود یافته است.

وی با اشاره به اینکه تمامی داروهای بیماران تالاسمی در کشور تولید می‌شود، افزود: با توجه به تقاضای برخی بیماران و تفاوت اثربخشی روی آنها، بخشی از سهمیه تأمین داروی این بیماران از مسیر واردات صورت می‌گیرد.

معاون وزیر بهداشت و رئیس سازمان غذا و دارو تصریح کرد: در سال ۱۴۰۲ نسبت به سال ۱۴۰۱ میزان داروهای وارداتی بیماران تالاسمی افزایش چشمگیری داشت که با تلاش بانک مرکزی و تأمین ارز، تأمین دارو نیز انجام شد؛ امسال نیز امیدواریم که با کمک بانک مرکزی و تأمین ارز مورد نیاز، داروی این بیماران را تأمین کنیم.

وی با اشاره به اینکه میزان تولید و واردات داروی بیماران تالاسمی رشد خوبی داشته است، گفت: بخشی از هزینه‌های داروی این بیماران توسط بیمه سلامت و صندوق بیماران صعب‌العلاج تقبل می‌شود تا بیماران دغدغه‌ای برای تأمین دارو نداشته باشند.

محمدی با بیان اینکه هیچ محدودیتی برای تأمین داروی بیماران خاص اعمال نمی‌شود، اضافه کرد: برخی از شرکت‌های خارجی به بهانه تحریم، از فروش دارو به ایران ممانعت می‌کنند، که دلیل برخی کمبودهای مقطعی همین محدودیت‌های بین‌المللی است. در سازمان غذا و دارو به صورت مستمر هر مسیری را برای تأمین داروی بیماران سپری کرده و تلاش می‌کنیم در حد نیاز افرادی که نسبت به داروی داخلی حساسیت دارند به داروی وارداتی نیز دسترسی داشته باشند.

وی در خصوص تأمین داروی بیماران خاص اظهار کرد: داروی بیماران خاص به صورت مستمر تأمین می‌شود، اما داروی بیماران نادر داروهایی هستند که بعضاً هزینه‌اثربخشی آنها به اثبات نرسیده است و ممکن است خود کشور تولیدکننده نیز در حال بررسی هزینه اثربخشی آن باشد؛ بنابراین هزینه اثربخشی دارو قبل از ورود به کشور باید بررسی شود. عمده داروی بیماران خاص در کشور تولید می‌شود، اما ممکن است در مورد برخی کمبودها بحث تولید داخل و نمونه خارجی مطرح باشد که طبیعتاً مکلف هستیم داروهایی که دارای مشابه تولید داخل هستند و اثربخشی آنها به اثبات رسیده را مورد حمایت قرار دهیم، اما در صورتی که اثبات شود نمونه داخلی روی بیمار اثرگذار نیست سهم کمی از بازار از طریق واردات تأمین می‌شود.

کد خبر 751461

دیگر خبرها

  • صحبت‌های یک پزشک درباره کمبود دارو در ایران؛ «هرکسی نمی‌تواند داروی ۶۰ میلیونی از ترکیه بخرد»
  • روند تامین داروهای بیماران خاص و صعب اعلام شد
  • هیچ محدودیتی برای تأمین داروی بیماران خاص اعمال نمی‌شود
  • تولید داروی بیماران اس ام ای در یک شرکت دانش‌بنیان
  • تزریق این دارو فقط در بیمارستان انجام شود
  • داروی ایرانی بیماران SMA وارد بازار می‌شود / برنامه وزارت بهداشت برای پویش ملی سرطان
  • وضعیت تولید داروی بیماران SMA در کشور
  • دیابت نوع یک و دو چه تفاوتی با هم دارند؟
  • اشتباه قند خونی درباره دیابت
  • سن مناسب برای انجام تست دیابت