Web Analytics Made Easy - Statcounter

معاون اول رئیس جمهور گفت: کار ما در دولت و نهاد‌های حاکمیتی این است که اثر تحریم‌ها را به حداقل برسانیم.  به گزارش گروه سیاسی خبرگزاری دانشجو، اسحاق جهانگیری معاون اول رییس جمهور در مراسم تکریم و معارفه دبیران سابق و جدید هیات دولت که عصر امروز در نهاد ریاست جمهوری برگزار شد گفت: آقای حاجی میرزایی نیاز به تعریف ندارد بلکه بنا به شایستگی که داشته است مسئولیت سنگینی در مهمترین وزارت خانه کشور دارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



وی ادامه داد: آقای حاجی میرزایی نگاه راهبردی، صداقت و پاکدستی داشت و کارنامه درخشانی در دفتر هیات دولت داشت، کسی تا الان تردیدی در هیچ مصوبه دولت نیاورده است.

جهانگیری خاطر نشان کرد: آقای سیمایی صرافی چهره بسیار آشنا برای جامعه دانشگاهی، حقوقی و مدیران اجرایی کشور است و یکی از اعضای شناخته شده علمی است و از نظر حقوقی یک چهره مبرز است، از نظر اجرایی در نهاد ریاست جمهوری و وزارت علوم فعالیت کرده و از نظر اندیشه صاحب فکر و شجاع است و می‌تواند اقداماتی که در زمینه حقوقی داشته در همین جا هم ادامه دهد.

معاون اول رئیس جمهور گفت: دفتر دولت برای اداره خوب دولت خیلی نقش دارد، دفتر دولت در اولویت مصوبات هیات دولت و استفاده از نظر صاحب نظران خیلی نقش دارد.

جهانگیری گفت: کشور، نظام و دولت در یک شرایط حساس و پیچیده و خطیری قرار گرفته است.

وی با اشاره به اتفاقات هفته گذشته در آرامکو عربستان افزود: عربستان می‌خواست چند روزه یمن را بگیرد، اما چند سال است که حوثی‌ها هر روز قوی‌تر می‌شوند، مسلم است که عربستان باید در مقابل این اتفاق فرافکنی کند.

معاون اول رئیس جمهور اظهار داشت: آمریکایی‌ها دست به تحریم‌هایشان باز شده، یکبار تا آخر تحریم‌ها رفته‌اند و دوباره از اول شروع کرده‌اند، در هیچ مقطعی چنین فشاری به هیچ ملتی نیاورده‌اند.

جهانگیری گفت: کار ما در دولت و نهاد‌های حاکمیتی این است که اثر تحریم‌ها را به حداقل برسانیم، قدرت مردم و ظرفیت انسانی و سرزمینی، رهبری هوشمند در کشور همسایگان ما ظرفیت‌های کم نظیری است که خدا به ما داده است که برای تاب آوری بسیار مفید است الان وظیفه نظام و دولت بالا بردن تاب آوری کشور است انجام آن به این است که کارایی دستگاه‌ها و ظرفیت اجتماعی افزایش یابد.

وی افزود: وقتی اعتماد مردم و سرمایه اجتماعی افزایش یابد انجام کار‌ها راحت‌تر شود.

جهانگری گفت: دفتر دولت در ۲ موضوع نقش تعیین کننده دارد، کارآیی دستگاه‌ها به ده‌ها پارامتر بستگی دارد که یکی از آن‌ها دفتر دولت است، مهمترین آن این است که بدانیم چه مصوباتی برای افزایش سرمایه عمومی لازم است، یقینا بین شفافیت و اعتماد عمومی رابطه مستقیم است.

وی بیان داشت: یکی از مهمترین مسائل که به اعتماد مردم آسیب می‌زند بحث فساد است، یک راه مبارزه با مفسد است بدون تردید این مسئولیت بر عهده قوه قضائیه بدون تبعیض و جهت گیری سیاسی انجام شود، اما این باز برخورد با معلول است، شناسایی ریشه‌های فساد در کشور و راهکار‌های مبارزه باآن یکی دیگر از راه‌های مبارزه با فساد است.

معاون اول رئیس جمهور افزود: یکی از کار‌های دولت پیگیری مصوبات دولت است، مصوبات دولت نباید رها شود، ما آیین نامه دسترسی آزاد اطلاعات را تصویب کردیم البته این قانون در دولت دهم مصوب شده بود، اما به دلایلی آیین نامه‌های آن مصوب نشده بود، یکی دیگر از اقدامات لایحه ۳۶ ماده‌ای شفافیت بود که توسط دولت به مجلس ارسال شد.

وی تصریح کرد: هر کسی از منظر خود به شفافیت نگاه می‌کند، مثلا من به مجلس گیر دهم که چرا آرا نمایندگان شفاف نیست، این حرف درستی است که مجلس شفاف باشد، این لایحه شفافیت به مجلس رفته است؛ باید به جای دعوا‌های سیاسی مطالبه کنیم تا این لایحه تصویب شود.

معاون اول رئیس جمهور با اشاره به ایجاد رانت‌هایی که ممکن است برای ضرورت اداره کشور باشد خاطر نشان کرد: ممکن است ارز به قیمت کمتر برای برخی کالا‌ها تخصیص یابد که اگر برداشته شود ممکن است قیمت برخی کالا‌ها افزایش یابد، شفافیت باعث می‌شود مشخص شود که چه کسانی ارز گرفته اند و چه کالا‌هایی وارد کرده اند، سامانه‌های بسیار خوبی در کشور ایجاد شده که الان می‌توانیم بدانیم چه کسی ارز ارزان گرفته و کالا وارد کرده اند یا خیر، قبلا کسانی بودند که ارز ۱۲۰۰ تومان و کمتر گرفتند و معلوم نیست چه کرده اند.

جهانگیری با اشاره به تصویب لایحه تعارض منافع گفت: برای اینکه بتوانیم کارایی نهاد‌های رسمی کشور و افزایش سرمایه اجتماعی لوایحی را داشته باشیم.

وی گفت: اگر خداوند کمک کند مردم روز به روز سرمایه اجتماعی شان بیشتر شود و کارایی‌ها بیشتر شود می‌توان از این شرایط عبور کرد.

منبع: خبرگزاری دانشجو

کلیدواژه: اسحاق جهانگیری معاون اول رئیس جمهور تحریم ایران دولت تدبیر و امید بحران اقتصادی در دولت روحانی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت snn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری دانشجو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۱۸۷۱۱۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

سرمایه‌گذاری در ۱۰۰ شرکت بورسی ایران هیچ ریسکی ندارد | بزرگ‌ترین بازار بورس ناشناخته جهان مربوط به ایران است

به گزارش همشهری آنلاین، «اقتصاد ایران توان تحمل تنش و جنگ، پس از تلافی حملات تل‌آویو را ندارد». این سخنان مجری تلویزیون اسرائیلی پس از حمله این رژیم به کنسول‌گری ایران واقع در دمشق است.

حال مدتی پس از پاسخ تنبیهی ایران با شلیک صدها پهباد و موشک کروز و بالستیک به اراضی اشغالی، مدیر شرکت انگلیسی Amtelon مچ وجتال که به عنوان یک سرمایه‌گذار خارجی در بورس ایران فعال است، می‌گوید که سرمایه‌گذاری برای خارجی‌ها در بیش از ۱۰۰ شرکت ایرانی به واسطه سود دلاری بالا ریسکی ندارد.

بلومبرگ نیز اخیرا در گزارشی نوشت، ایران با ۶۰۰ شرکت در ۵۰ صنعت مختلف بزرگترین بازار بورس ناشناخته جهان را در اختیار دارد.

برای اولین بار است که بلومبرگ سرمایه‌گذاری در ایران را به افراد خارج از کشور توصیه کرده و سابقه‌ای از چنین گزارش‌هایی وجود ندارد.

شاخص کل بورس تهران پس از پاسخ تنبیهی به تل‌آویو تا ۲.۱ درصد رشد نسبت به شرایط پیش از پاسخ را ثبت کرده است.
مرور تجربیات کشورهای توسعه‌یافته بیانگر آن است که معنای جدید توسعه همزمان با تحولات جدید تغییر کرده و امروزه تنها توسعه در همه ابعاد اقتصادی، امنیتی، سیاسی، نظامی و ... می‌تواند رشد پایدار تثبیت و تضمین شده به همراه داشته باشد.

کارشناس اقتصادی بهمن آرمان مسیر توسعه ایران را از راه رفع تحریم و ارتباط با قدرت‌های جهانی میسر دانسته و معتقد است که با در پیش‌گرفتن سیاست‌های تنش‌زدا می‌توانیم تعداد قابل‌توجهی پروژه‌ توسعه‌ای کشور در زمینه‌های مختلف را به نتیجه برسانیم و با ورود سرمایه خارجی و امکان تأمین مالی پروژه‌های توسعه‌ای از طریق بازارهای مالی توسعه پیدا کنیم.

در مقابل کارشناس ارشد دیپلماسی مهدی خراطیان ایده رفع تحریم و رسیدن به توسعه اقتصادی را منقضی شده و ساده‌انگارانه می‌داند و می‌گوید که هروقت تهران نشان داده که تعیین‌کننده معادلات امنیتی منطقه است، فرایند عادی‌سازی حضور اقتصاد کشور در اقتصاد جهانی با سرعت بیشتری پیش رفته است، با این دستور کار تحریم هم ناکارآمد خواهد بود.

امنیت، قدرت سیاسی، اقتصاد، توان نظامی و فرهنگ دیگر امرهای جدا از هم نیستند و یک کشور برای توسعه باید در همه این بخش‌ها نقش ویژه‌ای در جهان بلند کند. در این راستا جانمایی کشور در هم‌بست‌های موسوم کریدور می‌تواند سریع‌ترین راه رسیدن به توسعه قلمداد شود.

کد خبر 849111 منبع: فارس برچسب‌ها خبر مهم بورس تهران اقتصاد سرمایه‌ گذاری

دیگر خبرها

  • بایدبه بهترین شکل لیگ رابه اتمام برسانیم/دیدار با پیکان دشوار است
  • رویکرد ایدئولوژیک دولت رییسی، ریشه ادامه چالش‌های اقتصادی
  • دولت رئیسی می‌خواهد کارگران را از مشارکت در تعیین دستمزدشان کنار بگذارد
  • تأکید امیرعبداللهیان بر تحریم تسلیحاتی و تجاری اسرائیل
  • رشد اقتصادی کشور با مشارکت مردم در گروی دانش بنیان شدن صنایع بزرگ است
  • سرمایه‌گذاری در ۱۰۰ شرکت بورسی ایران هیچ ریسکی ندارد | بزرگ‌ترین بازار بورس ناشناخته جهان مربوط به ایران است
  • سیاست‌گذاری صحیح برای گسترش روابط با همسایگان در حوزه تقویت جایگاه گازی چگونه باید باشد؟
  • یک کارشناس انرژی : موفقیت دولت در تقویت شبکه فروش نفت کشور در شرایط تحریم
  • رکوردشکنی در فروش نفت و رشد اقتصادی بالا با تکیه بر بازطراحی تجارت انرژی در دولت سیزدهم
  • عکسی از تیپ خاص اسحاق جهانگیری در طبیعت /هوا واقعا دلچسب است