Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاری میزان- نهادهای ناظر و برخی کارشناسان تأکید می‌کنند که تیم انتخاباتی «دولت ساز» برای حفظ قدرت از خزانه دولت استفاده می‌کند و به نظر اشرف غنی فشارهای اخیر وزارت خارجه آمریکا نیز کار «زلمی خلیلزاد» است. تاریخ انتشار: 18:43 - 30 شهريور 1398 - کد خبر: ۵۵۱۵۱۸

به گزارش گروه بین الملل خبرگزاری میزان، آمریکا ظاهراً از حیف و میل کمک‌های خارجی به دولت افغانستان به ستوه آمده است، نمایندگان و نهادهای ناظر این کشور به‌خوبی آگاه هستند که امکانات و کمک‌های جهانی بدون دستاورد هزینه می‌شوند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

از سوی دیگر، برخی آگاهان نیز نگرانند که تیم «دولت‌ساز» به رهبری اشرف غنی خزانه این کشور را به سرنوشت سال 2014 روبرو کند.

برخی از رؤسای ستادهای انتخاباتی اشرف غنی در گذشته در مقام‌های مهمی بودند و از پول و امکانات دولتی برای پیروزی رئیس جمهور کنونی استفاده می‌کردند.

رسانه روسی «فارسی رو» می‌نویسد: «عمر زاخیلوال» وزیر دارایی سابق و «فاروق وردک» وزیر آموزش و پرورش متهم شدند که خزانه دولت را به نفع تیم اشرف غنی مصرف کردند؛ البته بعدها نهادهای ناظر و از جمله اشرف غنی رهبری حکومت وحدت ملی اعلام کردند که خزانه خالی را از «حامد کرزی» تحویل گرفتند.

اکنون نیز نگرانی‌هایی وجود دارد که اشرف‌غنی خزانه دولت را برای حفظ قدرت و تبلیغات انتخاباتی خالی کند.

با این حال، در روزهای اخیر نیز فشارهای وزارت خارجه آمریکا علیه دولت افغانستان با اعلام بیانیه‌هایی افزایش یافته است، اما دولت افغانستان زیاد نگران این فشارها نیست و با خیال آسوده برنامه‌های انتخاباتی‌اش را برای باقی ماندن در قدرت دنبال می‌کند.

تیم دولت‌ساز به رهبری اشرف غنی باور دارد که بیانیه‌های پی‌در‌پی وزارت خارجه آمریکا کار زلمی خلیلزاد نماینده ویژه آمریکا در روند صلح افغانستان است؛ زیرا شکست سنگینی را در برابر کابل و توقف مذاکرات طالبان در قطر متحمل شد و اکنون در پی انتقام‌جویی است.

این تیم معتقد است که به نظر خلیلزاد، رهبری دولت کنونی افغانستان و لابی‌هایش مقصر توقف مذاکرات قطر هستند. آنها با تمام توان کوشیدند تا جلوی توافق طالبان و آمریکا گرفته شود؛ بنابراین اشرف‌غنی فشارهای وزارت خارجه آمریکا را اقدامات شخصی خلیلزاد و پامپئو می‌داند.

به هر حال، به نظر می‌رسد که انتخابات ریاست‌جمهوری افغانستان به نتیجه‌ بدون چالش منجر نمی‌شود، البته که اشرف‌غنی برای حفظ قدرت از هر طریق تلاش می‌کند، اما عبدالله عبدالله رقیب وی این‌بار، ائتلاف قدرتمندی را در اختیار دارد که نادیده‌گرفتن آنها برای غنی و جامعه جهانی کار ساده‌ای نیست.

انتهای پیام/.

منبع: خبرگزاری میزان

کلیدواژه: گزارش گروه بین الملل خبرگزاری میزان جامعه جهانی ریاست جمهوری رهبری دولت کنونی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mizan.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری میزان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۱۸۷۸۳۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کاخ سفید مدعی شد: پاتریوت اضافی برای ارسال به اوکراین نداریم!

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از راشاتودی، جیک سالیوان، مشاور امنیت ملی کاخ سفید با اشاره به عدم تمایل آمریکا برای به خطر انداختن و تضعیف امنیت این کشور، گفت که واشنگتن در عوض بر اتحادیه اروپا و ناتو فشار وارد خواهد کرد تا قابلیت‌های دفاعی‌شان را با اوکراین به اشتراک بگذارند.

ولودیمیر زلنسکی، رییس جمهور اوکراین به تازگی در یک نشست مجازی از حامیان غربی این کشور تقاضای «دست کم هفت سامانه پدافندی پاتریوت» کرد. با این حال، به نظر می‌رسد که اصلی‌ترین حامی کی‌یف، چیزی برای بذل و بخشش ندارد!

سالیوان دراین‌باره گفت: در حال حاضر سامانه‌های پاتریوت آمریکا به منظور حفاظت از نیروهای ما، به سراسر جهان از جمله خاورمیانه ارسال می‌شوند.

وی افزود: اگر توان تولید پاتریوت‌های بیشتری داشته باشیم، ارسال خواهیم کرد. با این حال، تعداد زیادی موشک مورد استفاده در این سامانه‌ها را (برای اوکراین) تامین می‌کنیم.

سالیوان در ادامه گفت: در حال حاضر، کاری که قرار است انجام دهیم این است که با شرکای اروپایی و سایر شرکای خود در سراسر جهان همکاری و بر آنها اعمال فشار کنیم تا سامانه‌های پدافندی بیشتری در اختیار اوکراین قرار دهند.

پنتاگون دیروز در بسته کمک نظامی «بی‌سابقه» آمریکا به اوکراین به ارزش ۶ میلیارد دلار، مهمات پاتریوت بیشتری گنجاند. با این حال، ماه‌ها یا شاید سال‌های طول می‌کشد تا سامانه‌های پدافندی به اوکراین برسد زیرا واشنگتن قصد ندارد تا به ذخایر دفاعی خود متوسل شود. در عوض، در بیانیه کاخ سفید به این موضوع اشاره شده است که «بسته جدید آغاز رویه عقد قرارداد با صنایع دفاعی آمریکاست.»

تولید یک فروند سامانه پاتریوت «ام‌آی‌ام -۱۰۴» در شرکت اسلحه‌سازی «ریتیون» آمریکا بیش از یک میلیارد دلار هزینه دارد. آمریکا در طول این سال‌ها، بیش از یک هزار و ۱۰۰ موشک‌انداز پاتریوت تولید کرده است و براساس برآوردها صدها سامانه فعال و غیرفعال و دپوشده در اختیار دارد. اما تنها یک «واحد» سامانه پاتریوت به اوکراین ارسال کرده است. آلمان و هلند نیز دو سامانه در اختیار این کشور قرار داده‌اند.

کد خبر 6089636

دیگر خبرها

  • ون‌های تاکسی تهران در اختیار یک شرکت شهرداری/ قرارداد‌های اتوبوسرانی خارجی به کجا رسید؟ 
  • واریز ۵۲۷ میلیارد تومان به خزانه دولت از محل فروش سوخت در مرز کرمانشاه
  • کاخ سفید : پاتریوت اضافی برای ارسال به اوکراین نداریم!
  • کاخ سفید مدعی شد: پاتریوت اضافی برای ارسال به اوکراین نداریم!
  • امام جمعه نجف اشرف: اوضاع جهان به نفع اسلام پیش می رود
  • تحریم مشترک سه کشور علیه ایران | از اشخاص تا هواپیما و کشتی!
  • تداوم تحریم‌های آمریکا علیه ایران به بهانه پهپادی
  • تداوم تحریم‌های آمریکا علیه ایران به بهانه پهپادی و جنگ روسیه و اوکراین
  • حملات پهپادی ویرانگر اوکراین به کارخانه های فولاد روسیه/ اعلام تحریم های جدید آمریکا علیه ایران به بهانه جنگ اوکراین
  • تحریم مشترک انگلیس، آمریکا و کانادا علیه ایران