Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش ایرنا؛ رئیس دانشگاه صنعتی کرمانشاه در جریان برگزاری این کارگاه هدف از برگزاری کارگاه‌های مذکور را بحث و تبادل نظر در خصوص موارد مشترک و نیز همکاری بین‌المللی این دانشگاه و صاحبان صنایع با دانشگاه‌های اقلیم کردستان عراق و رشد ارتباطات دو جانبه اعلام کرد.

علی‌اکبر اختری اظهار داشت: دانشگاه صنعتی کرمانشاه تاکنون با ۶ دانشگاه خارجی از کشور ترکیه و عراق (اقلیم کردستان) تفاهم‌نامه همکاری امضاء کرده و در آستانه امضاء هفتمین تفاهم‌نامه با دانشگاه دیگری از ترکیه است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی اظهار داشت: دانشگاه صنعتی کرمانشاه اکنون با دانشگاه "پلی‌تکنیک" اربیل اقلیم کردستان عراق در زمینه کارآموزی و انرژی تجدیدپذیر، دانشگاه "تیش" ترکیه در زمینه کنفرانس بین‌المللی، "قفقاز" ترکیه، دانشگاه "صلاح الدین" در زمینه رد و بدل دانشجو و استاد و دانشگاه سلیمانیه تو پلی تکنیک این استان تفاهم‌نامه همکاری امضاء کرده است.

وی در ادامه به امضاء تفاهم‌نامه با دانشگاه پلی‌تکنیک سلیمانیه در زمینه صنعت و عمران اشاره کرد و گفت: دانشگاه صنعتی کرمانشاه با ۲ هزار و ۵۰۰ دانشجو و ۵۲ هیات علمی در ۱۰ رشته شامل برق تمام گرایش‌ها، مهندسی شیمی گرایش جداسازی، مکانیک در سه گرایش، عمران، صنایع، راه‌آهن، کامپیوتر تمام گرایش‌ها، فیزیک مهندسی و علوم مهندسی می‌تواند نقش برجسته‌ای در زمینه توسعه صنعت و عمران اقلیم و منطقه ایفا کند.

وی همچنین به رتبه ۱۴ دانشگاه صنعتی کرمانشاه در بین دانشگاه‌های صنعتی کشور اشاره کرد و آن را برای یک دانشگاه تازه تاسیس رتبه بسیار خوبی دانست و گفت: این رتبه در ایران با توجه به وجود دانشگاههای برتر جهانی و آسیایی مانند صنعتی شریف، امیر کبیر و اصفهان رتبه خوبی محسوب می شود.

رییس دانشگاه صنعتی کرمانشاه در ادامه به نیاز ضروری همکاری دانشگاه، صنایع و جامعه برای توسعه اشاره کرد و گفت: دانشگاه صنعتی کرمانشاه این پتانسیل و توانایی علمی را دارد که در زمینه توسعه صنایع و عمران منطقه گام‌های برجسته ای بردارد.

 لازم به ذکر است که کارگاه نخست، توسط دکتر محمود حشمتی عضو هیأت علمی دانشگاه صنعتی کرمانشاه به نمایندگی از اعضای هیأت علمی دپارتمان مهندسی مکانیک با موضوع

"Composite Materials: Design and  Applications" ("مواد کامپوزیت: طراحی و کاربردها") و کارگاه دوم نیز توسط دکتر علی نادری عضو هیأت علمی دانشگاه و به نمایندگی از دپارتمان مهندسی برق با موضوع

 "Solar power plant potentials in west of iran and Kurdistan region of Iraq"("پتانسیل‌های نیروگاه خورشیدی در غرب ایران و منطقه کردستان عراق) برگزار شد.

گفتنی است؛ در پایان این دو عضو هیأت علمی به نمایندگی از تیم‌های فعال دانشگاه صنعتی کرمانشاه آمادگی خود را برای همکاری‌های بین‌المللی با سایر دانشگاه‌ها، خصوصا دانشگاه‌های اقلیم کردستان عراق اعلام کردند.

دانشگاه صنعتی کرمانشاه از سال ۸۶ فعالیت خود را آغاز کرده و اکنون ۲ هزار و ۳۰۰ دانشجو دارد.

۳۰۳۳

منبع: ایرنا

کلیدواژه: دانشگاه کارگاه آموزشی کرمانشاه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۱۸۹۰۷۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۸ استاد دانشگاه صنعتی امیرکبیر تقدیر شدند

از ۸ استاد دانشگاه صنعتی امیرکبیر در مراسم تقدیر از اساتید شاگرد پرور تجلیل شد.

به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو، از ۸ استاد شاگردپروردانشگاه صنعتی امیرکبیر در «جشنواره شیخ مفید»، با حضور دکتر روح الله دهقانی فیروزآبادی معاون علمی رئیس جمهور تقدیر شد.


در این مراسم از، دکتر گئورک قره پتیان استاد دانشکده مهندسی برق، دکتر مهدی قطعی استاد دانشکده ریاضی و علوم کامپیوتر، دکتر پرویز پروین استاد دانشکده فیزیک و مهندسی انرژی، دکتر احمد نیک آبادی و دکتر مرتضی صاحب الزمانی استادان دانشکده مهندسی کامپیوتر، دکتر فاطمه زارع از دانشکده ریاضی و علوم کامپیوتر، دکتر امیر خرسندی استاد دانشکده مهندسی برق و دکتر مالک نادری استاد دانشکده مهندسی مواد و متالورژی تقدیر به عمل آمد.


این استادان در قالب یک طرح غیرفراخوانی که از شش ماه قبل آغاز شده بود از طریق دانشجویان دانشکده‌های برتر کشور انتخاب شدند.


۲۰ هزار دانشجو از ۵۰ دانشکده کشور اعم از دانشکده‌های فنی مهندسی، پزشکی، علوم پایه و علوم انسانی در این نظرسنجی مشارکت داشتند و نهایتا اساتیدی که بیشترین آرا را در میان دانشجویان کسب کردند، مورد تقدیر قرار گرفتند.

دیگر خبرها

  • امضای تفاهم‌نامه دانشگاه آزاد تبریز با یک واحد صنعتی
  • ثبت نام در جشنواره‌های بین المللی و فناوری خوارزمی آغاز شد
  • بررسی راه‌های گسترش همکاری دانشگاه شریف با دانشگاه‌های عراق
  • مرکز ملی نوآوری مغز راه اندازی می‌شود
  • برگزاری مسابقه رباتیک ورزشی در دانشگاه صنعتی امیرکبیر
  • مرکز ملی نوآوری مغز در بیمارستان فیروزگر تهران راه‌اندازی می‌شود
  • ۸ استاد دانشگاه صنعتی امیرکبیر تقدیر شدند
  • مرکز ملی مغز با هدف گسترش خدمات در زمینه علوم شناختی راه‌اندازی می‌شود
  • امضای تفاهم‌نامه همکاری دانشگاه آزاد کرمانشاه با شرکت بهره‌برداری نفت و گاز غرب
  • جزئیاتی از تفاهم‌نامه علمی و تحقیقاتی دانشگاه آزاد مرکزی با یک واحد صنعتی