Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «اکوفارس»
2024-04-26@13:12:14 GMT

بررسی فنی کانسپت ۴ + مشخصات

تاریخ انتشار: ۳۱ شهریور ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۵۱۹۰۳۸۱

بررسی فنی کانسپت ۴ + مشخصات

ب‌ام‌و با معرفی کانسپت ۴ جدید در نمایشگاه خودروی فرانکفورت ۲۰۱۹ به استقبال نسل جدید خودرو‌های M۳ و M۴ می‌رود. این خودرو نشان می‌دهد که طراحی نسل جدید سری ۴ تفاوت‌های زیادی با نسل پیشین خواهد داشت.

مشخصات فنی

در بخش جلو شاهد فرمانروایی جلوپنجره‌ی کلیوی شکل بسیار بزرگی هستیم که به راحتی می‌تواند دو کودک را بخورد! با دیدن چنین طراحی‌هایی به یاد کریس بنگل می‌افتیم که با طراحی‌های جنجالی خود در سال‌های قبل چه سر و صدایی بر پا کرده بود! بیانیه‌ی خبری این برند آلمانی با بحث درباره‌ی همین جلوپنجره آغاز می‌شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

ب‌ام‌و می‌گوید جلوپنجره‌ی عمودی این خودرو هماهنگی بسیار خوبی با ابعاد نمای جلو داشته و البته نیم‌نگاهی هم به مدل‌های کلاسیکی همچون ۳۲۸ و ۳.۰ CSi دارد.

کاملا واضح است که طراحی بی‌ام‌و طرح مفهومی ۴ به‌شدت از سری ۸ الهام می‌گیرد. اسپویلر عقب و بخش‌های عضلانی عقب و نمای نیمرخ همه کاملا شبیه بی‌ام‌و سری ۸ است؛ هرچند به‌دلیل دماغه‌ی کوتاه‌تر، کمی هم تفاوت وجود دارد؛ بنابراین، درمجموع کمی اسپرت‌تر از سری ۸ خواهد بود که زیباتر و ظریف‌تر طراحی شده است.

یکی از اصلی‌ترین نکات طراحی در این خودرو مفهومی، جلوپنجره‌ی بزرگ آن است که قطعا در نگاه اول توجه هر کسی را جلب می‌کند.

براساس بیانیه‌ی مطبوعاتی بی‌ام‌و، این جلوپنجره‌ی جدید به خودرو‌هایی مانند نسخه‌ی اولیه بی‌ام‌و ۳۲۸ اشاره می‌کند. هنوز نمی‌دانیم چقدر از طراحی این جلوپنجره در نسخه‌ی تولیدی استفاده می‌شود؛ زیرا چنین طرح‌هایی بیشتر در رندر‌های بی‌ام‌و ارائه می‌شود و اغلب باعث ناراحتی طرفداراان شده است.

در چراغ‌های عقب، طراحی L‌شکل استفاده شده و دریچه‌های عمودی و دیفیوزر بزرگ ظاهر کلی را جذاب‌تر کرده است.

مدیر طراحی ب‌ام‌و نیز می‌گوید:جلوپنجره‌ی کلیوی شکل همیشه جزو ویژگی‌های کلیدی محصولات ب‌ام‌و بوده است. ب‌ام‌و کانسپت ۴ نشان‌دهنده‌ی اعتمادبه‌نفس و شخصیت کلاسیک این ویژگی نمادین است. درعین‌حال کانسپت ۴ پیش‌نمایشی از خانواده‌ی سری ۴ جدید است.

.

اما از این جلوپنجره‌ی بزرگ که بگذریم به چراغ‌های نازک و گیرای لیزری و همچنین ورودی‌های هوای بزرگ می‌رسیم. کانسپت ۴ همچنین از پروفایل جانبی جذابی سود می‌برد که نکته‌ی مهم آن آینه‌های نازک و متمایز می‌باشد. بخشی از این آینه‌ها دارای تریم آلومینیومی می‌باشند. رینگ‌های ۲۱ اینچی با طرح ۵ پره نیز جزو دیگر ویژگی‌های پروفایل جانبی محسوب می‌شوند.

اما نمای عقب هم ویژگی‌های خاص خودش را دارد. در این بخش چراغ‌های LED شناور، سپر گوشه‌دار با دیفیوزر مشکی براقی و خروجی‌های اگزوز چهارضلعی و کرومی به چشم می‌خورند.

ب‌ام‌و هیچ‌کدام از ویژگی‌های فنی کانسپت ۴ را اعلام نکرده، اما این موضوع خیلی مهم نیست چراکه این کانسپت به دنبال ارائه‌ی پیش‌نمایشی از طراحی ظاهری سری ۴ جدید می‌باشد. ما قبلاً تائید کرده‌ایم که M۳ و M۴ از پیشرانه‌ی ۶ سیلندر ۳ لیتری توئین توربوی بکار رفته در X۳ M و X۴ M با قدرت ۴۷۳ اسب بخار استفاده خواهند کرد. این پیشرانه در نسخه‌های کامپتیشن قدرت ۵۰۳ اسبی دارد.

* باشگاه خبرنگاران

      

منبع: اکوفارس

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت ecofars.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «اکوفارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۱۹۰۳۸۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

واکنش شورای رقابت به افزایش ۱۵۰ میلیونی قیمت پرشیا

به گزارش «تابناک» به نقل از مهر، عباس علی آبادی، وزیر صمت دیروز درکمیسیون اصل ۹۰ مجلس در خصوص افزایش قیمت پژو پارس گفت: در مورد قیمت پژو پارس هم شورای رقابت مسؤول است و قانونا ما سیاست گذار نیستیم و ما فقط مجری سیاست‌های ابلاغی هستیم.

در حقیقت علی آبادی عملا شورای رقابت را مسئول شرایط ایجاد شده برای متقاضیان پژو پارس در سامانه یکپارچه خودرو عنوان دانست.

این در حالی است که سپهر دادجوی توکلی، سخنگوی مرکزی ملی رقابت به مهر گفت: شورای رقابت هیچ وقت قیمت گذار خودرو نبوده. بلکه شورای رقابت صرفاً دستورالعمل را طراحی و آن را ابلاغ می‌کند. نهادهایی هم که تنظیم گر فنی هستند بر اساس دستورالعمل و فرمولی که شورای رقابت داده قیمت خودرو را محاسبه و ابلاغ می‌کنند.

وی افزود: اکنون طبق همین روالی که از انتهای سال ۱۴۰۱ وجود داشت، همچنان طبق دستورالعمل شورای رقابت، وزارت صمت قیمت خودرو را محاسبه می‌کند که قیمت تمام شده در سازمان حمایت به عنوان متولی متخصص انجام و ابلاغ می‌شود.

ان فروشی خودروسازان گفت: ۲ هزار شکایت از خودروسازان بررسی و نتایج آن اعلام شده که بخشی از آنها مربوط به گران فروشی است. شورای رقابت باید به عنوان ناظر بر دستورالعمل به این موضوع ورود کند. نهادهای دیگر مانند سازمان حمایت، سامانه ۱۲۴ و تعزیرات هم به موضوع ورود و بررسی کرده اند.

وی تاکید کرد: به اکثر این شکایات رسیدگی و حکم صادر شده. در مراجع قضائی هم همچنان در حال پیگیری است.

دیگر خبرها

  • از صدای خودرو به شخصیت افراد پی ببرید/ رابطه عجیب صدای بلند خودرو و ابتلا به سادیسم، روان‌پریشی و خودشیفتگی
  • موتور ۶ سیلندر بنزینی بومی چه ویژگی دارد؟
  • ساخت نمونک خودرو آتش نشانی باتلاش دانش آموزان نیشابور
  • توقیف کامیون حامل ۱۲۰ رأس دام قاچاق در زاوه
  • خودروی برقی پریمیوم «اکسید»، لوکس‌تر و پیشرفته‌تر از تسلا
  • کشف ۱۳ گوسفند قاچاق در خودرو سواری
  • نیسان سیلفی e-Power جدید ۲۰۲۳ + عکس خودرو خارجی، قیمت ماشین Nissan Sylphy و مشخصات محصول
  • واکنش شورای‌رقابت به افزایش ۱۵۰میلیونی قیمت پرشیا
  • خودروی سفارشی محمدرضاشاه پهلوی هم برقی شد! /عکس
  • واکنش شورای رقابت به افزایش ۱۵۰ میلیونی قیمت پرشیا