Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاری میزان- الجزیره در گزارشی موضوع بی خانمانی در انگلیس را مورد بررسی قرار داده و می‎گوید خروج انگلیس از اتحادیه اروپا تا محروم‌ترین اقشار این کشور را تحت تاثیر قرار می‌دهد. تاریخ انتشار: 04:00 - 31 شهريور 1398 - کد خبر: ۵۴۹۸۸۴ به گزارش گروه بین الملل خبرگزاری میزان، معضل بی خانمانی در انگلیس همچنان روند صعودی دارد و تحلیلگران این کشور بیم آن را دارند که طرح خروج انگلیس از اتحادیه اروپا ممکن است شهروندانی را که به خدمات اجتماعی دولت وابسته هستند به شدت تحت تاثیر قرار دهد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


لوکاس ویلسون، یکی از افراد بی خانمانی است که زندگی در خیابان‌های شلوغ پایتخت انگلیس را به خود دیده است.
داستان این مرد پس از گذراندن ۳ ماه در زندان به دلیل درگیری با همسرش شروع شد. بعد از بیرون آمدن از زندان همسرش اجازه ملاقات با فرزندانش را نمی‌داد. تمامی این اتفاقات باعث شد تا به مصرف نوشیدنی‌های الکلی روی بیاورد و بعد از مدتی تمام دارایی خود را از دست بدهد و در نهایت به فردی کارتن خواب در خیابان‌ها تبدیل شود.         ارتباط شغل و مسکن    او می گوید، بدون داشتن آدرس ثابت نمی‌توان اطمینان کارفرما را برای استخدام در شغل جدید جلب کرد. هیچ کارفرمایی  بدون آدرس منزل شغلی به شما پیشنهاد نمی‌دهد. پس برای داشتن شغل و سر کار رفتن نیازمند پول برای اقامت هستند. این درست همان موقعیتی است که داشتن شغل و داشتن مکانی برای زندگی مستلزم یکدیگر هستند و با نبود هر کدام از آن‌ها نمی‌توان هیچ کدام را داشت.
ویلسون که در حال حاضر در لیست انتظار برای دریافت مسکن دولتی است یکی از چندین هزار نفری است که در انگلیس کارتن خواب هستند. در صورتی که این فرد بخواهد اتاقی در هتلی ارزان اجاره کند باید مبلغی معادل ۱۴ پوند (۱۷ دلار) را با تکدی گری بدست بیاورد.
کاهش بودجه ساخت مسکن 
بر اساس اعلام فدراسیون ملی مسکن انگلیس، بودجه دولت برای ساخت منازل مقرون به صرفه اجاره‌ای از ۴.۲۸ میلیارد پوند در سال ۲۰۱۰ به تنها ۱.۲۷ میلیارد دلار در سال ۲۰۱۸ رسیده است.

    نامه به نخست وزیر    به منظور مقابله با خروج انگلیس از اتحادیه اروپا و تهدید نمایندگان مجلس برای بلوکه کردن خروج بدون توافق انگلیس، صد‌ها نفر از روسای مشاغل و موسسات خیریه در سراسر انگلیس به بوریس جانسون نامه نوشتند و درخواست کردند تا صندوق خدمات اجتماعی اروپا را با صندوق توسعه جایگزین کند. در واقع هدف آن‌ها کاهش تاثیر شوک برای گروه‌های محروم جامعه پس از خروج انگلیس از اتحادیه اروپا خواهد بود.   بیشتر بخوانید: بحران بی‎خانمانی سیاه‎پوستان در انگلیس
ویل جفویتز، رئیس سیاستگذاری فدراسیون ملی مسکن (NHF)، یکی از امضا کنندگان این نامه، می‌گوید دهه‌ها کمبود بودجه باعث ایجاد کمبود شدید مسکن اجتماعی در انگلیس به ویژه در ۱۰ سال گذشته شده است. انجمن‌های مسکن از لحاظ تاریخی به صندوق اجتماعی اروپا تکیه کرده‎اند تا برنامه‌ها و خدمات حیاتی را برای کمک به افراد در امر اشتغال فراهم کنند.
تحقیقات انجام شده توسط NHF تخمین می‌زند ۱۴۵ هزار مسکن هر سال به مدت ۱۰ سال باید احداث شود تا بتواند تقاضا را افزایش داده و افزایش بی خانمان‌ها، فقر و ازدحام جمعیت را متوقف کند. به منظور تحقق این امر سالانه ۱۲.۸ میلیارد پوند بودجه از دولت نیاز است.       نبود طرح برگزیت این هشدار را می‌دهد که کمبود مهارت‌های شدید و دسترسی ضعیف به مصالح ساختمانی وخامت اوضاع را تشدید می‌کند و ساخت مسکن منازل جدید را دشوارتر می‌کند.
این در حالی است که حتی در شرایط اقتصادی نسبتاً پایدار انگلیس قبل از خروج بدون توافق از اتحادیه اروپا باعث می‎شد تا از هر ۳ مستاجری که در مسکن خدمات اجتماعی زندگی می‌کردند برای پرداخت اجاره مسکن خود با مشکل مواجه شوند.


انتهای پیام/

منبع: خبرگزاری میزان

کلیدواژه: بی خانمان انگلیس برگزیت تشدید اتحادیه اروپا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mizan.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری میزان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۱۹۰۶۸۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بورل: شهرهای غزه بیشتر از شهرهای آلمان در جنگ جهانی دوم ویران شدند

به گزارش خبرآنلاین «جوزپ بورل» مسؤول سیاست خارجی اتحادیه اروپا در سخنرانی که در جلسه عمومی پارلمان اروپا در شهر استراسبورگ فرانسه داشت، با اشاره به اینکه قربانیان حملات رژیم صهیونیستی به نوار غزه از ۱۱۰ هزار شهید و زخمی فراتر رفته، اظهار کرد: می‌توانیم بگوییم بیش از ۶۰ درصد از زیرساخت‌های غزه آسیب دیده و ۳۵ درصد از آنها کاملا ویران شدند.

مسؤول سیاست خارجی اتحادیه اروپا اظهار کرد: شهرهای غزه بیش از شهرهای آلمان در جنگ جهانی دوم ویران شدند.

به نقل از ایسنا بورل با اشاره به کشته شدن ۲۴۹ تن از نیروهای امدادگر و حدود ۱۰۰ خبرنگار طی حملات رژیم صهیونیستی به غزه، گفت: اسرائیل باید به قوانین بین‌المللی احترام گذاشته و تدابیر موقت دیوان بین‌المللی دادگستری را اجرا کرده و حفظ جان تمامی غیرنظامیان را تضمین کند.

دیوان بین‌المللی دادگستری در واکنش به پرونده‌ای که کشور آفریقای جنوبی در تاریخ ۲۹ دسامبر ۲۰۲۳ علیه رژیم صهیونیستی ارائه کرد، در تاریخ ۲۶ ژانویه ۲۰۲۴ به رژیم صهیونیستی دستور داد اقداماتی را برای جلوگیری از وقوع کشتارهای جمعی در حق فلسطینی‌ها و بهبود شرایط انسانی در نوار غزه در پیش بگیرد.

۲۸ مارس گذشته دیوان بین‌المللی دادگستری در پاسخ به درخواست دوم آفریقای جنوبی، حکمی با تدابیر موقت جدید صادر کرد که در آن از رژیم صهیونیستی خواست تمامی اقدامات لازم و موثر را بدون تاخیر در تضمین تامین کمک‌های بشردوستانه لازم به غزه در پیش بگیرد.

بورل درباره حمله احتمالی رژیم صهیونیستی به شهر رفح که ۱.۴ میلیون آواره فلسطینی در آنجا هستند، گفت: این اقدام پیامدهای فاجعه‌باری خواهد داشت.

مسؤول سیاست خارجی اتحادیه اروپا در ادامه نیز تاکید کرد: اسرائیل باید به قطعنامه شماره ۲۷۲۸ شورای امنیت که در آن خواسته شده کمک‌های بشردوستانه به شکل کامل به غزه ارسال شوند، پایبند باشد.

311311

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید. کد خبر 1898943

دیگر خبرها

  • فضاسازی تبلیغی پارلمان اروپا علیه عملیات «وعده صادق»
  • توافق آلمان و انگلیس برای تقویت همکاری‌های دفاعی
  • ویرانی های غزه از جنگ جهانی دوم بیشتر است
  • بورل: ویرانی های غزه از جنگ جهانی دوم بیشتر است
  • تاثیر فرهنگ ‌بر سلامت خانواده ‌
  • تاثیر فرهنگ فرهنگ ‌بر سلامت خانواده ‌
  • پخش یورو ۲۰۲۴ در بلاروس بدون مجوز یوفا!
  • اعتصاب در بزرگترین فرودگاه انگلیس
  • بورل: شهرهای غزه بیشتر از شهرهای آلمان در جنگ جهانی دوم ویران شدند
  • استقرار هزاران نظامی و یک جنگنده یوروفایتر تایفون انگلیسی در لهستان