Web Analytics Made Easy - Statcounter

غلامعلی جعفرزاده ایمن آبادی عضو کمیسیون برنامه و بودجه مجلس شورای اسلامی در گفت‌وگو با فارس درباره ضرورت اصلاح قانون بودجه 98 گفت: متاسفانه تحریم‌های نفتی بر کسری بودجه کشور در سال 98 اثرگذار بود. در نتیجه تحریم‌ها 33 درصد بودجه ما که از طریق فروش نفت تامین میشد را آسیب زده است.

وی درباره راهکارهای موجود برای جبران کسری بودجه دولت تصریح کرد: در این راستا دو اقدام باید مدنظر قرار بگیرد یکی افزایش درآمدها و دیگری کاهش هزینه ­ها است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

یعنی در حالی که باید جایگزینی برای درآمد یافت، باید یکسری هزینه‌های غیرضرور را نیز حذف کرد. در این میان جدی‌ترین گزینه برای افزایش درآمد دولت، جلوگیری از فرارهای مالیاتی است.

جعفرزاده ایمن آبادی با اشاره مشکلات موجود برای اخذ مالیات واقعی مشاغل و اصناف گفت: در ایران برای اخذ مالیات دو مشکل وجود دارد. از بعد فرهنگی اصرار بر نپرداختن مالیاتی است و از بعد سازمانی هم مکانیسمی برای وصول مالیات به ویژه مالیات­های پایه وجود ندارد.

همچنین عضو کمیسیون برنامه و بودجه مجلس خاطرنشان کرد: پیش­ بینی من این است که ما در مجموع 140 تا 150 هزار میلیارد تومان کسری بودجه داریم ولی می­توانیم قطع به یقین 50 درصد آن را با تلاش و کوشش تامین کنیم. یعنی باید برای تامین 70 تا 75 هزار میلیارد تومان کسری که امکان جبران آن نیست، درآمد مالیاتی را به همین اندازه افزایش دهیم.

*باید بسیاری از معافیت‌های مالیاتی را از قانون حذف کنیم

وی با اشاره به لزوم جلوگیری از فرارهای مالیاتی اظهار کرد: من به طور مستند در گزارش خود اعلام کردم که حداقل 40 هزار میلیارد تومان فرار مالیاتی داریم که با شرایط و قوانین موجود این مبلغ قابل وصول است اما اگر بخواهیم در قوانین بازنگری کنیم و معافیت­های مالیاتی را نیز حذف کنیم امکان کسب 70 تا 80 هزار میلیارد تومان دیگر نیز وجود دارد. پس به طور کلی حجم معافیت‌ها و فرار مالیاتی بیش از 100 هزار میلیارد تومان است؛ البته این ارقام حدودی هستند.  

جعفرزاده ایمن آبادی افزود: در شرایط کنونی همان طور که باید از هزینه ­ها کاسته شود، باید معافیت­های مالیاتی در اقتصاد را نیز برداریم. در این رابطه همه باید کمک کنند از جمله بسیاری از نهادها و ارگان‌ها و فعالیت‌ها که بتوان مالیات را از آنها اخذ کرد. طبق گزارش برخی از این نهادها و فعالان اقتصادی آنقدر سودده­ هستند که پس از پرداخت مالیاتی بازهم سود ده خواهند بود.

عضو کمیسیون برنامه و بودجه مجلس در پایان اظهار داشت: بنابراین تقاضای ما این است که در این مساله بازنگری جدی شود و همه موسساتی که درآمد دارند باید مالیات بپردازند. افراد زیادی در ایران درآمد دارند اما هرگز اعتقادی به پرداخت مالیات نداشته و ندارند. ما باید نسخه واحدی داشته باشیم که براساس آن هر کسی درآمدی دارد باید مالیات بپردازد.

      

منبع: اکوفارس

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت ecofars.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «اکوفارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۱۹۱۴۱۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تمدید ارسال اظهارنامه مالیات ارزش افزوده تا ۱۲ اردیبهشت

به گزارش قدس خراسان، علی نخچیان افزود: بیشتر مودیان مالیاتی، اظهارنامه خود را بر اساس اعداد و ارقام سال گذشته و بر اساس مقررات ماده ۳ قانون تسهیل مودیان در اجرای قانون پایانه‌های فروشگاهی، اظهارنامه خود را تا ۳۱ فروردین ارائه کرده‌اند.
وی در مورد احتمال تمدید دوباره مهلت ارائه اظهارنامه مالیاتی نیز گفت: بعید است مجدد تمدید شود، لذا مودیان باید در مهلت باقیمانده تا ۱۲ اردیبهشت اظهارنامه خود را ارسال کنند تا از بخشودگی‌های قانونی بهره‌مند شوند و مشمول جرایم تأخیر در ارسال اظهارنامه نشوند.
مدیر روابط عمومی امور مالیاتی استان با تأکید بر اینکه اختصاص بخش قابل توجهی از درآمدهای حاصل از مالیات بر ارزش افزوده به شهرداری‏‌ها و دهیاری‌ها راه را برای تأمین منابع پایدار مورد نیاز این حوزه فراهم کرده است، گفت: عوارض وصول شده در سال ۱۴۰۲ بیش از ۵۰ هزار میلیارد ریال بوده که از رشد ۴۱ درصدی نسبت به مدت مشابه قبل برخوردار بوده است.

نخچیان در پایان گفت: مالیات و عوارض بر ارزش افزوده در هر شهر و یا منطقه‌ای صرفاً جهت عمران و آبادانی همان منطقه مصرف می‌گردد که این امر گویای این واقعیت است که تلاش شهروندان هر منطقه در تحقق درآمدهای مالیاتی رابطه مستقیمی با توسعه و پیشرفت آن شهر خواهد داشت.

دیگر خبرها

  • تمدید ارسال اظهارنامه مالیات ارزش افزوده تا ۱۲ اردیبهشت
  • مشکلات مالیاتی شرکت‌های حمل و نقل بین المللی آذربایجان‌شرقی
  • وزیر ارتباطات: معافیت مالیاتی کسب و کارهایی که از سکوهای داخلی استفاده کنند
  • معافیت مالیاتی کسب و کارهایی که از سکوهای داخلی استفاده کنند
  • تامین ۹۸ درصد درآمدهای استان سمنان از درآمدهای مالیاتی
  • پرداخت مالیات بر ارث، الکترونیکی شد
  • وصول ۱۱۰ هزار میلیارد تومان مالیات از ابربدهکاران
  • وصول ۱۱۰ هزار میلیارد تومان فرار مالیاتی در سال گذشته
  • سیر تا پیاز بند بورسی
  • پیش بینی رشد ۴۴ درصدی درآمد‌های مالیاتی