Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش سرویس فرهنگی جام نیوز، هرساله با فرا رسیدن مهر و آغاز سال تحصیلی جدید موضوع استفاده از سرویس مدارس مهم تلقی شده و در این میان رانندگان، اولیا مدارس، والدین و حتی خود دانش آموزان مدارس نکاتی را باید مد نظر قرار دهند.

 

در این میان رانندگان نقش بسیار مهمی در امنیت و جابجایی دانش آموزان برعهده دارند و هرساله ملزم به رعایت نکات فنی و ایمنی خاصی می شوند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در این میان ثقفی رئیس اداره اطلاع رسانی و روابط عمومی آموزش و پرورش شهر تصریح کرد:  خودروهای مورد استفاده با توجه به تمام مشخصه‌های مکانیکی و فیزیکی مورد بررسی قرار می‌گیرند و با توجه به این موضوع تاکنون محدودیتی از نظر نوع خودرو نداشتیم و پراید هم می‌تواند جزو سرویس مدارس باشد.

 

سردار رحیمی رئیس پلیس پایتخت درباره سرویس مدارس در سال 98 اینچنین می گوید: مهمترین خط قرمز ما قانون است. قطعا عدم رعایت قانون و مقررات از سوی رانندگان سرویس‌های مدارس خط قرمز ما در این زمینه است و ما به جد بر آن نظارت خواهیم داشت.

 

وی همچنین بر ثبت نام تمامی کسانی که می خواهند به عنوان رانندگان سرویس های مدارس دانش آموزان فعالیت کنند، در سامانه سپند https://irtusepand.ir/ تاکید کرد و گفت: تنها کسانی که تا 15مهرماه در این سامانه ثبت نام کنند، مشمول دریافت برچسب سرویس مدارس می شوند.

فرمانده انتظامی پایتخت از مدیران مدارس خواست تا تنها از رانندگانی در جابجایی دانش آموزان استفاده کنند که دارای برچسب فنی و شرایط لازم باشند، زیرا در غیراینصورت در هنگام بروز حوادث مدیران و مسئولان مدارس به عنوان اصلی ترین مقصران شناخته خواهند شد.

 

معاون توسعه برنامه ریزی شهری سازمان تاکسیرانی شهر تهران با بیان اینکه سامانه سپند توسط اتحادیه تاکسیرانی کل کشور راه اندازی شده است گفت: هر مجموعه فعال در رشته حمل و نقل می تواند برای فعالیت در حوزه ایاب و ذهاب دانش آموزی در سازمان تاکسیرانی درخواست ثبت کند. افراد متقاضی به کار در حوزه حمل و نقل دانش آموزی در صورتی اجازه فعالیت می گیرند، که مورد احراز و تایید سازمان تاکسیرانی و آموزش و پرورش قرار بگیرند.

در سامانه پایش ناوگان دانش آموزی چهارگروه اولیا، رانندگان، مدارس و ناوگان های حمل و نقل می توانند ثبت نام کنند. در همین راستا والدین و اولیا می توانند از احراز شرایط رانندگان مطمئن شوند و آنان را به صورت دوره ای مورد ارزیابی قرار دهند.

مدیرعامل اتحادیه تاکسیرانی های شهری نیز گفت:در سامانه سپند برنامه‌ای در اختیار والدین قرار گرفته است که می‌توانند به صورت دوره‌ای نظر خود را درباره راننده  وضعیت خودرو اعلام کنند و به طور حتم  در این نظر خواهی رانندگانی که نمره قابل قبولی دریافت نکنند، حذف می‌شوند.

سردار مهماندار نیز داشتن ویژگی های زیر را برای رانندگان سرویس مدارس الزامی دانست:

فرد باید حتما دارای گواهی‌نامه پایه 3 بوده که دو سال از دریافت آن گذشته باشد

راننده باید دارای سوء پیشینه نبوده و شرایطش برای فعالیت به عنوان راننده سرویس مدرسه تأیید شود

خودرو وی حتما معاینه فنی داشته باشد

دارای برچسب سرویس مدارس باشند

متاهل باشند

دارای گواهی عدم اعتیاد به موادمخدر

معاون توسعه برنامه‌ریزی شهری سازمان تاکسیرانی شهر تهران نیز با اشاره به شرایط اختصاصی راننده سرویس مدارس، گفت: راننده سرویس باید حداقل ۲۳ سال داشته باشند و حتما دارای گواهینامه باشد. همچنین خودرویی که در راستای سرویس دانش آموزی خدمت رسانی می کند باید از صحت و سلامت کامل برخوردار باشد.

برچسب سرویس مدارس در سال 98

علیرضا قنادان مدیرعامل سازمان تاکسیرانی شهر تهران تصریح کرد: تلاش می‌کنیم که تا هفته اول مهرماه برچسب سرویس مدارس میان رانندگان تاکسی توزیع شود.

وی همچنین از رایزنی با پلیس برای راه اندازی گشت مشترک کنترل سرویس مدارس با آغاز سال تحصیلی خبر داد.

در این بین سردار مهماندار تصریح کرد: تاکنون حدود یک سوم از سرویس‌های مورد نیاز مدارس برچسب خود را دریافت کردند که پیش‌بینی می‌شود تا 15 مهرماه اکثریت آن‌ها برچسب خود را دریافت کنند.

وی  هدف پلیس از سخت‌گیری و نظارت بر سرویس‌های مدارس را حفظ ایمنی و جان دانش‌آموزان دانست و بر همکاری بیشتر والدین و اولیای مدارس در ساماندهی سرویس های مدارس تاکید کرد.

وی همچنین از ممنوعیت سوار کردن دانش‌آموزان زیر 12 سال روی صندلی جلو خبر داد و بر رعایت ظرفیت مجاز سرویس ها تاکید کرد.

توصیه پلیس به والدین دانش آموزان درباره سرویس مدارس

رئیس اداره اجتماعی پلیس آگاهی کشور به والدین دانش آموزان توصیه کرد: والدین فرزندان خود را در سرویس های مجاز، شناسنامه دار و مورد تأیید ثبت نام کنند و به فرزندان خود آموزش دهند که به جای سوار شدن به اتومبیل های شخصی و غیرمجاز از ناوگان حمل و نقل عمومی استفاده کنند.

سرهنگ جهانی، معاون اجتماعی و فرهنگ ترافیک پلیس راهور ناجا نیز از والدین خواست تا فرزند خود را به هر فرد یا وسیله های متفرقه نسپارند و حتما با ثبت نام در سامانه "سپند" نسبت به انتخاب راننده خودرو با هماهنگی شهرداری ها و آموزش و پرورش اقدام کنند.

نرخ سرویس مدارس در سال 98

رئیس اداره اطلاع رسانی و روابط عمومی آموزش و پرورش شهر تهران درباره نرخ سرویس مدارس نیز گفت: هرسال شورای شهر نرخ سرویس مدارس را تصویب  می‌کند. هنوز برای سال جدید مصوبه‌ای نداشته‌ایم اما این افزایش متناسب با شرایط افزایش قیمت‌هاست.

ثقفی افزود: سال گذشته نیز ۱۰ تا ۱۵ درصد افزایش نرخ را شاهد بودیم. نرخ سرویس بسته به مسافت و تعداد استفاده کنندگان متفاوت است و ما هم منتظر اعلام شورای شهر هستیم.

آنچه مشهود است اینکه والدین اگر چه برای سرویس مدارس فرزندان خود دغدغه فراوانی دارند اما با سیستم هوشمند یکپارچه این موضوع مدیریت شده و امید است با خدمات سرویس مدارس دانش آموزان مشکلی در سال تحصیلی جدید ایجاد نشود.

 

افکار نیوز

منبع: جام نیوز

کلیدواژه: سرویس مدارس ثبت نام دانش آموزان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.jamnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «جام نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۱۹۳۹۸۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مدارسی که شهریه می‌گیرند را معرفی کنید

رئیس سازمان ملی پرورش استعدادهای درخشان گفت: تاکید ما به مدیران مدارس این است که هیچ هزینه‌ای از این دانش‌آموزان دریافت نکنند، تلاش می‌شود هرچه سریع‌تر این هزینه را به مدارس برسانیم، اما اگر مدرسه‌ای هزینه‌ای دریافت می‌کند اطلاع داده شود تا بررسی لازم صورت گیرد.

به گزارش خبرگزاری ایمنا و به نقل از پایگاه اطلاع‌رسانی سازمان ملی پرورش استعدادهای درخشان، الهام یاوری در نشست دومین نمایشگاه دستاوردهای پژوهشی سمپاد با بیان اینکه این نمایشگاه در سال‌های دور در سمپاد برگزار شده، اما ۱۰ سال به وقفه افتاده و اکنون دوباره برگزار شده است، اظهار کرد: دانش‌آموزان خوب سمپاد اعم از دانش‌آموزان مدارس سمپاد و دیگر مدارس که دارای رتبه هستند در این نمایشگاه حضور دارند.

وی افزود: هدف اول نمایشگاه این است که همه این دانش‌آموزان توانمندی‌ها و دستاوردهای خود را به نمایش بگذارند و ظرفیت‌های نهفته خود را آشکار و صاحبان صنایع و کسانی که توانایی کمک دارند این استعدادها را یاری کنند، در این نمایشگاه شبکه ارتباطی خوبی بین دانش‌آموزان سمپاد ایجاد می‌شود و دانش آموزان فرصتی پیدا می‌کنند که با دانش‌آموزان مناطق دیگر ارتباط بگیرند و شبکه‌ای از ارتباط و همکاری دوستانه شکل بگیرد.

رئیس سازمان ملی پرورش استعدادهای درخشان دلیل دیگر برگزاری این نمایشگاه را در راستای شعار «هر نیاز کشور یک سمپادی آماده اثرگذاری» اعلام و تصریح کرد: دانش‌آموزان در این نمایشگاه کاربرد کارهای خود را برای رفع نیازهای کشور بهتر درک می‌کنند.

یاوری با بیان اینکه در این نمایشگاه ۱۱۸ طرح از گروه دختران و ۱۱۹ طرح در گروه پسران حضور دارند، اضافه کرد: بیش از ۲۰۰ نفر از مسئولان دولتی به این نمایشگاه دعوت شده‌اند و اگر کسی هم امکان حضور نداشت، دفترچه‌ای از تمام دستاوردها تهیه شده است تا در اختیار نهادهای مختلف برای تجاری‌سازی طرح‌ها قرار گیرد.

وی با بیان اینکه به طور کلی ۱۵۶ دانش‌آموز دختر و ۱۸۵ دانش‌آموز پسر در نمایشگاه مشارکت دارند، افزود: در قالب اردوهای راهیان پیشرفت، دانش‌آموزان ما پیشرفت‌ها را می‌بینند و امیدآفرینی بسیار جدی در آنها ایجاد خواهد کرد.

رئیس سازمان ملی پرورش استعدادهای درخشان در پاسخ به سوالی مبنی بر اینکه به‌رغم رایگان بودن شهریه دانش‌آموزان چهار دهک اول در مدارس سمپاد، بعضی مدارس به دلیل پرداخت نشدن هزینه این دانش‌آموزان از سوی آموزش و پرورش خواستار پرداخت شهریه از سوی والدین دانش‌آموزان هستند، گفت: تاکید ما به مدیران مدارس این است که هیچ هزینه‌ای از این دانش‌آموزان دریافت نکنند، تلاش می‌شود هرچه سریع‌تر این هزینه را به مدارس برسانیم، اما اگر مدرسه‌ای هزینه‌ای دریافت می‌کند اطلاع داده شود تا بررسی لازم صورت گیرد.

یاوری درباره راه‌اندازی مدارس سمپاد عشایری ادامه داد: سال گذشته یک مدرسه دیگر بعد از استان فارس، در آذربایجان غربی ویژه عشایر دختر و پسر راه‌اندازی شد که تمام برنامه‌ها را به صورت ویژه برای آنها برگزار می‌کنیم و امیدواریم این الگوی موفق را در سایر کشور توسعه دهیم؛ جمعیت عشایری استان باید به ۳ هزار نفر برسد تا این مدرسه راه‌اندازی شود.

وی با بیان اینکه مسئولیت سمپاد تا پایان دوره تربیت عمومی است و بعد از فارغ‌التحصیلی اگر شرایط نخبگی را داشته باشند به بنیاد ملی نخبگان معرفی می‌شوند، گفت: ما باید کاری کنیم که دانش‌آموزان چالش‌های کشور را بشناسند و هم اینکه توانایی لازم برای حل این چالش‌ها را در خود پرورش دهند.

کد خبر 750857

دیگر خبرها

  • نخستین سرویس مدرسه تهران مخصوص بچه‌پولدارها بود
  • طرح «ماهر» در مدارس فارس آغاز شد
  • جزئیات نام آزمون جهش تحصیلی دانش‌آموزان + شرایط و نحوه بررسی صلاحیت‌های هوشی
  • شهریه دانش‌آموزان چهار دهک اول در مدارس سمپاد رایگان است
  • مدارسی که شهریه می‌گیرند را معرفی کنید
  • هزینه تحصیل رایگان ۴ دهک اول در مدارس سمپاد پرداخت نشده است
  • والدین ثبت‌نام کُتب درسی را تا ۲۵ اردیبهشت انجام دهند
  • آغاز ثبت‌نام آزمون جهش تحصیلی دانش‌آموزان/ شرایط و نحوه بررسی صلاحیت‌های هوشی
  • آموزش رشته شنا به شش هزار و ۵۳۶ دانش‌آموز در چهارمحال و بختیاری
  • آغاز فرآیند جهش تحصیلی دانش آموزان کردستانی از فردا