Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایران آنلاین»
2024-04-29@12:09:19 GMT

آیا توسعه شبکه ۵G کاربردی است؟

تاریخ انتشار: ۳۱ شهریور ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۵۱۹۵۴۵۹

آیا توسعه شبکه ۵G کاربردی است؟

برخی از تحلیلگران فعال در حوزه فناوری بر این باورند که توسعه شبکه ۵G تنها برای خودنمایی غول‌های تکنولوژی و کاربران گوشی‌های هوشمند است و استفاده چندانی برای کاربران نخواهد داشت.

با توجه به آنکه در سال‌های اخیر محبوبیت و استقبال از شبکه نسل پنجم اینترنت ۵G در جهان به میزان قابل توجهی افزایش یافته است، کشورهای مختلف با همکاری و عقد قرارداد با شرکت‌های مخابراتی و اپراتورهای معروف سعی دارند که به توسعه و برقراری زودهنگام زیرساخت‌های لازم برای این شبکه اینترنتی بپردازند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

بر اساس گزارش بلومبرگ، برخی از کارشناسان و تحلیلگران فعال در حوزه فناوری بر این باورند که شبکه نسل پنجم اینترنت همراه ۵G در حال حاضر با استفاده از امکانات قابل دسترسی که در جهان وجود دارد، کاربرد چندان زیادی برای کاربران و مشترکان گوشی‌های هوشمند نخواهد داشت و آن دسته از کاربرانی که به خریداری دستگاههای الکترونیکی و هوشمند مجهز به قابلیت شبکه ۵G اقدام می‌کنند، بیشتر جنبه خودنمایی خواهد داشت چراکه به‌عنوان مثال، حتی در صورت خریداری و تهیه یک گوشی هوشمند مجهز به قابلیت پشتیبانی از شبکه مذکور، هنوز زیرساخت‌های برقراری اتصال به ۵G در بسیاری از کشورهای جهان توسعه داده نشده است و آنها در واقع قادر نخواهند بود از امکانات اینترنت پرسرعت و سایر خدمات آن بهره‌مند شوند.

این در حالیست که هنوز شک و شبهه‌های فراوانی در خصوص برقراری همگانی و جهانی زیرساخت‌های لازم برای شبکه نسل پنجم اینترنت همراه ۵G وجود دارد و دانشمندان زیادی با انتشار گزارشی مفصل از دولت‌های مختلف در جهان درخواست کرده بودند که بخاطر تاثیرات و تبعات منفی برقراری این شبکه بر روی سلامتی انسان، حیوان و محیط زیست، از توسعه و راه اندازی آن جلوگیری به عمل بیاورند. با اینکه با بررسی سازمان‌های نظارتی در کشورهای پیشرفته و همچنین اتحادیه اروپا فرضیه تاثیرات منفی ۵G بر سلامتی افراد رد شد، اما هنوز به نظر می رسد که جای بررسی و تحقیقات فراوانی در این خصوص دارد و نباید در راه اندازی آن عجله کرد.

پیشتر برخی از منتقدان عنوان کرده بودند از آن جایی که توسعه و برقراری شبکه ۵G برای شرکت های خودروسازی، غول های تکنولوژی و به تبع آن دولت کشورها سودآوری بسیار بالا و قابل توجهی دارد، آنها حتی در صورت تایید گزارش‌های دانشمندان و متخصصان، از توسعه این شبکه جلوگیری به عمل نخواهند آورد.

کریس لین و ساموئل چن، از تحلیلگران ارشد فعال در موسسه تحقیقاتی استنفورد، در این رابطه نوشت: در واقع هیچ دلیل منطقی برای توسعه و برقراری شبکه ۵G در حال حاضر وجود ندارد.

این در حالیست که بسیاری از اپراتورهای مخابراتی در بسیاری از کشورهای جهان تاکنون به توسعه زیرساخت‌های لازم برای برقراری شبکه ۵G اقدام کرده اند که از جمله مهم‌ترین آنها می‌توان به شرکت‌های SK Telecom، تی موبایل، ورایزن، اریکسون، هواوی و نوکیا اشاره کرد.به عنوان مثال، شرکت مخابراتی SK Telecom در کره جنوبی در ماه گذشته، تنها ۱۴۰ روز بعد از معرفی نخستین سرویس تجاری شبکه ۵G ، تعداد مشترکان شبکه ۵G خود را به مرز یک میلیون کاربر رساند. همچنین کارشناسان نیز برآورد و اعلام کرده‌اند که چین تا سال آینده ۱۷۰ میلیون کاربر شبکه ۵G خواهد داشت./ایسنا

منبع: ایران آنلاین

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت ion.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایران آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۱۹۵۴۵۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

دیپلمات افغان: جهان به سمت تعامل با کابل پیش می‌رود

مسئول روابط اقتصادی وزارت خارجه حکومت طالبان با اشاره به ترافیک شدید هیئت‌های خارجی در کابل گفت جهان به سمت تعامل با کابل پیش می‌رود. - اخبار بین الملل -

به گزارش دفتر منطقه‌ای خبرگزاری تسنیم، «شفیع اعظم» مسئول روابط اقتصادی وزارت خارجه حکومت طالبان در «ایکس» نوشت: افغانستان اکنون در موقعیتی قرار دارد که هر قدرتمند زمان و تاریخ، تهاجم به آن را امتحان کرده اما در پنجه، شکست و زخم و فرار گرفتار شده است.

وی با اشاره به مخالفان و نظامیان غربی افزود: در حال حاضر، بسیاری از فراریان تلاش می‌کنند تا تهاجم دیگری را به‌وجود آورند، اما جواب رد می‌شنوند.

این مقام ارشد وزارت خارجه حکومت طالبان تصریح کرد: همه درک کرده‌اند که این کشور را کسی جز افغان‌ها نمی‌تواند اداره کند. دنیا به سمت تعامل پیش می‌رود.

جامعه اطلاعاتی آمریکا پیش از این در ارزیابی سالانه خود از تهدیدات علیه این کشور طی گزارشی اذعان کرد قدرت و تعامل بین‌المللی حکومت طالبان افزایش یافته است.

در این گزارش آمده است: طالبان قدرت خود را در افغانستان تقویت کرده است همچنین تعامل بین‌المللی را تقویت کرده و به اجرای احکام دینی اولویت داده است.

شورای امنیت قطعنامه سازوکار تعامل با طالبان را تصویب کردرئیس کمیته دفاعی پارلمان انگلیس خواستار تعامل با طالبان شدچین، روسیه و پاکستان کشورهای دیگر را به تعامل با طالبان دعوت کردند

«امیرخان متقی» وزیر خارجه طالبان نیز بارها تاکید کرده است نیت خوبی نسبت به همسایگان افغانستان داریم و از کشورهای دیگر نیز خواستار همین انتظار هستیم.

وی تاکید کرده بود حکومت افغانستان با همه همسایگان و کشورهای جهان خواستار تعامل و روابط مثبت است.

انتهای پیام/.

دیگر خبرها

  • قزاقستان: کشورهای مختلف به برقراری روابط با کابل تمایل دارند
  • بومی‌سازی کاتالیست‌هایی کاربردی در تولید بنزین توسط محققان یک شرکت دانش‌بنیان
  • کدام کشورهای جهان از سال ۲۰۱۰ غمگین تر شده‌اند؟ (+ اینفوگرافی)
  • اهمیت تلاش برای توسعه پژوهش‌های کاربردی در جهان اسلام
  • دیپلمات افغان: جهان به سمت تعامل با کابل پیش می‌رود
  • تکمیل ۳ پایانه مترو در سال ۱۴۰۳ | ۴ خط مترو تهران توسعه می یابند
  • تعطیلی پنجشنبه یا شنبه ؛ توقف در بدیهیات
  • تکمیل ۳ پایانه مترو در اولویت سال ۱۴۰۳ | ۴ خط مترو تهران توسعه می یابد
  • نخست‌وزیر عراق: جامعه بین‌المللی جنگ غزه را متوقف کند
  • بومی سازی تجهیزات الکترونیکی کاربردی در صنعت دریا