Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاری آریا- چهارمین جلسه شورای پژوهش نوآوری مناطق 22 گانه شهرداری تهران با حضور بوچانی رئیس مرکز مطالعات و برنامه ریزی شهر تهران، مفاخریان شهردار منطقه9 و جمعی از مدیران شهری برگزار شد.
به گزارش خبرگزاری آریا به نقل از روابط عمومی شهرداری منطقه 9، سید علی مفاخریان در جریان این نشست اذعان داشت: با توجه به اینکه تامین منابع مالی برای مجموعه شهری بسیار حائز اهمیت است، می بایست بتوان از فرصت های موجود در مناطق شهری استفاده کرد تا این امر منجر به فرآیند درآمد زایی پایدار در مجموعه شهری شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی افزود: مطالعه راهبردی در حوزه سرمایه داری با توجه به موقعیت های جغرافیایی و پتانسیل های موجود در حوزه های مختلف در آینده بسیار تعیین کننده است که این امر مستلزم شناسایی بهتر از فرصت های سرمایه گذاری و مطالعه و پژوهش است.
شهردار منطقه 9 در ادامه به دو محور زرند و بزرگراه فتح اشاره و بیان داشت: محور های زرند و بزرگراه فتح به عنوان محور های فرا منطقه ای می توانند به افزایش درآمدزایی کمک چندانی کنند و مطالعات تفصیلی در این محور ها به ویژه محور زرند به صورت جدی تر ضروری است، چراکه این محور می تواند به قطب لوازم خانگی در غرب پایتخت تبدیل شود.
وی همچنین به اراضی ذخیره ای اشاره کرد و اظهار داشت: توجه به اراضی ذخیره ای و مطالعات پژوهشی می تواند از تصمیم گیری ها و اجرای طرح های جزیره ای جلوگیری کند تا روند خدمت رسانی به شهروندان در شرایط بحرانی دچار مشکل نشود.
مفاخریان با اشاره به برج آزادی به عنوان ی دروازه غربی در تهران گفت: به دلیل کم توجهی هایی که به برج آزادی به عنوان نماد مدرنیته پایتخت شده است، مطالعات کوتاه مدت و برنامه های محدودی اجرا شده است اما وجود یک طرح مطالعاتی منسجم موجب بهبود وضعیت کنونی این مجموعه خواهد شد.
وی همچنین به محرومیت های قدیمی این منطقه اشاره و تاکید کرد: با توجه به اینکه منطقه9 از منابع نه چندان غنی ای برخوردار است، در تلاشیم تا برنامه های اجرایی در منطقه مبتنی بر نوآوری و خلاقیت بوده و در طول سنوات آتی مثمر ثمر باشد.
در ادامه بوچانی رئیس مرکز مطالعات و برنامه ریزی شهر تهران اظهار داشت: با توجه به اینکه مسائل متعددی در شهر تهران وجود دارد می بایست شیوه نامه و دستورالعمل های مختلف و متناسب با همان مشکلات ارائه شود.
وی افزود: ارائه بانک های اطلاعاتی کامل و کارآمد، امکان اجرای بهتر امور را بیش از پیش فراهم می کند.
رئیس مرکز مطالعات و برنامه ریزی شهر تهران در پایان به اصلاحات بودجه ای نیز اشاره و تاکید کرد: تحقق خواسته ها ی مجموعه شهری با اصلاح بودجه ای امکان پذیر است که این امر خود از اولویت های مهم مجموعه شهری در مناطق است.
شایان ذکر است در این نشست بوچانی رئیس مرکز مطالعات و برنامه ریزی شهر تهران طی حکمی مفاخریان شهردار منطقه را به سمت رئیس شورای پژوهش و نوآوری در منطقه9 منصوب کرد.

منبع: خبرگزاری آریا

کلیدواژه: تحقق خواسته شهری

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.aryanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری آریا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۱۹۷۳۷۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نیاز شورای همکاری خلیج فارس به تهران برای تحقق چشم‌انداز جدید خود

یک اندیشکده در گزارشی به چشم‌انداز جدید شورای همکاری خلیج فارس پرداخت و نوشت که این شورا برای تحقق اهداف خود نیاز به مشارکت ایران دارد.

به گزارش ایسنا، اندیشکده«استیمسون» در گزارشی نوشت: جاسم البدیوی، دبیرکل شورای همکاری خلیج(فارس) ۲۸ مارس ۲۰۲۴ چشم‌انداز این شورا را اعلام کرد و این سند  و چشم‌انداز برای اولین بار در طول عمر ۴۳ ساله شورای همکاری به صراحت درمورد امنیت جمعی و همگانی صحبت کرد.

در این گزارش آمده است: چشم‌انداز شورای همکاری خلیج فارس شباهت‌هایی با پیشنهادهای قبلی ایران، روسیه و چین دارد؛ پیشنهادهایی که بر تقویت گفت‌وگو و همکاری در منطقه خلیج(فارس) تاکید دارند. علیرغم اینکه در این چشم انداز به صورت مستقیم گفته نشده است اما همزیستی مسالمت‌آمیز و همکاری با تهران برای تحقق اهداف این چشم‌انداز ضروری و لازم است و اعضای شورای همکاری می‌دانند که هر یک پروژه‌های عظیم که تصور آن را دارند در سایه مواجهه نظامی با ایران قابل تحقق نیستند.

این اندیشکده با اشاره به نیاز شورای همکاری خلیج فارس به ایران  برای تحقق امنیت منطقه‌ای آورده است: حملات مستقیم اخیر میان ایران و اسرائیل اهمیت مشارکت ایران به صورت سازنده را چند برابر کرد و منزوی کردن ایران مانع هرگونه توسعه و صلح خواهد شد.

در ادامه این گزارش آمده است: اگر ایران و عربستان در سال ۲۰۲۳ صلح نمی‌کردند اوضاع امروز منطقه بسیار بدتر بود، علاوه بر این ارتباطات دیپلماتیک و اقتصادی میان این دو کشور مورد حمایت بازیگران اروپایی و آسیایی به‌ویژه چین قرار گرفت. مانع اصلی گسترش روابط منطقه‌ای همچنان تحریم‌های آمریکا و تلاش‌های این کشور برای عادی سازی روابط میان کشورهای عربی خلیج(فارس) و اسرائیل و منزوی کردن تهران است. درحالی که برخی‌ها در ابتدا از سیاست‌های واشنگتن دفاع کردند اما بازیگران منطقه‌ای امروز دیگر برای آن اهداف تلاش نمی‌کنند.

در بخش دیگری از این گزارش آمده است: درحالی که کشورهای اروپایی و اتحادیه اروپا روابط دیپلماتیک با تهران و تمام بازیگران منطقه‌ای دارند، آمریکا همچنان تلاش می‌کند که ائتلاف‌های منطقه‌ای برای مقابله با ایران و مهار آن تشکیل دهند. ابتکار عمل‌هایی مانند ائتلاف راهبردی خاورمیانه، ائتلاف ورشو و تعدادی از رزمایش‌های هوایی و دریایی مشترک به دلیل ماهیت استثنائی آن‌ها و تمرکز بر روی مسائل دشوار امنیتی با مشکلاتی مواجه شدند و منطقه امورز به گفت‌وگو و همکاری بیشتر از مواضع نظامی نیاز دارد. این رویکردهای امنیتی متنوع در اصول منشور سازمان ملل، سازمان همکاری اسلامی، اتحادیه عرب، شورای همکاری خلیج(فارس) و اصول قوانین بین‌المللی مشترک است و تمام آن ها بر لزوم احترام به حاکمیت کشورها، استقلال سیاسی، عدم دخالت در امور دیگران و حل اختلافات از طریق راه‌حل‌های مسالمت‌آمیز تاکید دارند و اکنون آمادگی‌هایی برای اتخاذ گام‌های اساسی در این راستا وجود دارد.

این اندیشکده در ادامه گزارش خود می‌نویسد: یکی از مسائل مهم در چشم‌انداز شورای همکاری خلیج(فارس) برای امنیت منطقه، دعوت به تقویت همکاری بین کشورهای منطقه به روشی که در راستای گفت‌وگو، ارتباط و ایجاد پل‌های ارتباطی باشد. این چشم‌انداز بر لزوم حل چالش‌های آب و امنیت غذایی از طریق تقویت همکاری با شرکای منطقه‌ای و بین‌المللی تاکید دارد، انتظار می‌رود که اجرایی کردن این خط‌مشی فراگیر منجر به کاهش مشکلات امنیتی دشوار مانند چالش امنیت دریایی و تهدیدات نظامی شود. چشم‌انداز شورای همکاری به مثابه یک «گام مهم رو به جلو» است که برخی چالش‌های بزرگ در منطقه را حل می‌کند. شورای همکاری با تمرکز بر همکاری و حل مسالمت‌آمیز درگیری ها و توسعه پایدار، تنها به فکر تقویت امنیت اعضای این شورا و شکوفایی آن‌ها نیست بلکه به دنبال مشارکت در یک نظام بین‌المللی باثبات و پر امنیت است و مشارکت ایران در این گفت‌وگو امری محوری و اساسی برای تضمین موفقیت چشم‌انداز است.

در پایان این گزارش آماده است: روابط دیپلماتیک احتمالی در سال ۲۰۲۴ این چشم‌انداز را قوی‌تر خواهند کرد و ممکن است این امر در چارچوب کنفرانس بغداد سه، نشست سران منطقه در پکن و یا دعوت ایران به نشست سران شورای همکاری باشد. انتخابات پیش روی آمریکا منبع آشفتگی های احتمالی خواهد بود اما آن‌ها نیز تمرکزشان بر روی تقویت روابط دوجانبه و یا چندجانبه در خلیج(فارس) خواهد بود، از سوی دیگر هیچ یکی از بازیگران منطقه ای در خلیج فارس خواهان بازگشت به مرحله قبل از سال ۲۰۲۱ نیستند.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • ارتقای حمل‌ونقل عمومی در پرند ضروری است
  • پیشنهادات مهم دیوان محاسبات برای اصلاح نظام بودجه ریزی کشور
  • پیشنهادات دیوان محاسبات برای اصلاح نظام بودجه‌‌ریزی کشور
  • پیشنهادات دیوان محاسبات برای اصلاح نظام بودجه‌ریزی کشور
  • پیشنهادات مهم دیوان محاسبات برای اصلاح نظام بودجه‌ریزی کشور
  • پیشنهادات مهم «دیوان محاسبات» برای اصلاح نظام بودجه‌ریزی کشور
  • بانک‌ها برنامه‌های خود برای تحقق شعار سال را ارائه کنند
  • نیاز شورای همکاری خلیج فارس به تهران برای تحقق چشم‌انداز جدید خود
  • نرخ رهن در بازار مسکن؛ رهن کامل در عبدل آباد با ۶۰۰ میلیون تومان
  • تحقق کامل تعهد اشتغال استان کرمانشاه