Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «پارسینه»
2024-04-26@19:30:49 GMT

پتانسیل شرق تهران برای اجرای پروژه های زیست محیطی

تاریخ انتشار: ۳۱ شهریور ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۵۱۹۸۵۱۴

پتانسیل شرق تهران برای اجرای پروژه های زیست محیطی

به گزارش روابط عمومی شهرداری منطقه ۱۳ ، مرتضی رحمان زاده ، شهردار منطقه ضمن عرض خیر مقدم و ابراز خرسندی از حضور مدیران ارشد اداره کل محیط زیست شهرداری تهران در این منطقه به منظور بهره مندی از تجربیات و تدابیر کاری این مجموعه در سال ۹۸ ، آمادگی کامل این منطقه برای اجرای برنامه و طرح های محیط زیستی در این منطقه به صورت پایلوت اعلام کرد .

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!




وی افزود: از بدو ورودم به شهرداری منطقه ۱۳ و با توجه به سوابق کاری و تحصیلاتم در زمینه محیط زیست ، تمام تلاشم را برای تدوین برنامه های محیط زیستی انجام داده و محیط زیست را به عنوان یکی از اولویت ها و رویکرد های اصلی خود در این مجموعه قرار دادم تا بتوانم با همکاری و همراهی مجموعه مدیران و کارکنان ، گام های اثربخشی در این زمینه بردارم.

شهردار منطقه ضمن اشاره به اقدامات شاخص این منطقه در زمینه های مختلف شامل رنگ در شهر ،بافت فرسوده ، برنامه های سه شنبه بدون خودرو ، احداث مسیر ویژه دوچرخه، احیای شبکه قنات ها و... ادامه داد: علاوه بر اجرای طرح فوریتی نگهداشت شهر در روز های پنجشنبه با فعالیت حدود ۳۰۰ کارگر و اجرای مباحث مربوط به محیط زیست در این طرح ، فرهنگسازی استفاده از کیسه های پارچه ای بین شهروندان با توزیع آن در نانوایی ها و میادین میوه و تره بار در دستور کار این منطقه قرار گرفت که امیدواریم با تقویت آن در کل محدوده این امر را نهادینه کنیم.


شهردار منطقه در بخشی دیگر از صحبت هایش با اشاره به لزوم زیست پذیر کردن محل زندگی شهروندان تصریح کرد: با توجه معضل مجرد نشینی در بافت فرسوده این منطقه ، سعی کردیم با اقدامات مختلف عمرانی ، خدمات شهری و فرهنگی در این محدوده ، این نقاط را برای اهالی سکونت پذیر کنیم.


وی در خصوص طرح تصفیه خانه ، آبیاری بوستان جنگلی سرخه حصار و مشاعات شهری مواردی را مطرح کرد.


همچنین انصاری ، مدیر کل محیط زیست و توسعه پایدار شهرداری تهران ضمن تشکر از اقدامات مختلف و در خور توجه شهرداری منطقه ۱۳ در زمینه محیط زیست ، نگاه مثبت شهردار منطقه و گرایشات زیست محیطی ایشان در فعالیت های مختلف شهری را قابل تقدیر دانست .


وی با اشاره به خطی مشی ها و سیاست های کلان کشور و ابلاغیه شهرداری تهران زمینه محیط زیست و نمود آن در برنامه های توسعه و .. تصریح کرد: این رویکرد ها و مشکلات موجود وظیفه ما در بهبود این وضعیت سنگین تر می کند.


انصاری با اشاره به گام مثبت صورت گرفته در دوره قبلی مبنی بر تغییر ستاد محیط زیست به اداره کل ادامه داد: در گام بعدی سعی داریم با برنامه ریزی مشخص ، شاخص محیط زیست در بخش های مختلف مناطق ، معاونت ها ، شرکت ها و سازمان ها و... را به صورت کامل پیاده کنیم


وی با اشاره به آیین نامه اجرایی مدیریت سبز در کلیه دستگاه ها و ابلاغیه شهرداری تهران در این زمینه ابراز امیدواری کرد با همکاری نیرو های متخصص بتوانیم موارد و موضوعات مرتبط در این زمینه را در کلیه بخش ها نهادینه کنیم و به نحو مطلوب پیش ببریم.


مدیر کل محیط زیست و توسعه پایدار شهرداری تهران با بیان اینکه منطقه۱۳ اقدامات آموزشی و فرهنگی قابل توجهی در محلات با همکاری کانون های مردمی انجام داده است ابراز امیدواری کرد که با تقویت اقدامات در این زمینه شاهد تسری این امر در قشر های مختلف های مردم باشیم.


وی به ظرفیت های فوق العاده و پتانسیل خوب شرق تهران برای پروژه های زیست محیطی اشاره کرد و ادامه داد: اداره کل محیط زیست شهرداری تهران همکاری لازم را برای پیشبرد اهداف محیط زیستی با اجرای برنامه ها ، طرح ها و اقدامات مختلف در منطقه ۱۳ انجام می دهد .

گفتنی است ، پس از جلسه بازدیدی نیز از پروژه های نیروگاه خورشیدی ناحیه دو ، فعالیت های زیست محیطی سرای محله نیروی هوایی و پروژه شهید شوشتری به عمل آمد

منبع: پارسینه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.parsine.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «پارسینه» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۱۹۸۵۱۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

رفع تهدیدهای خطرناک زیست‌محیطی؛ اولویت شهرداری کرمان در مدیریت پسماند

مدیرعامل سازمان مدیریت پسماند شهرداری کرمان گفت: رفع تهدیدهای خطرناک زیست‌محیطی، اولویت شهرداری کرمان در مدیریت پسماند است و با برنامه‌ریزی صورت‌گرفته در مسیر بهترشدن شرایط حرکت خواهیم کرد.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از کرمان و به نقل از روابط عمومی شهرداری، مصطفی عسکری با اشاره به اینکه عملکرد سازمان پسماند نسبت به گذشته با تغییرات روبه‌رشدی همراه بوده است و با برنامه‌ریزی صورت‌گرفته در مسیر بهتر شدن شرایط حرکت خواهیم کرد، اظهار کرد: رفع تهدیدهای خطرناک زیست‌محیطی، اولویت شهرداری کرمان در مدیریت پسماند است.

وی با اشاره به اینکه دفن پسماندهای بیمارستانی طبق دستورالعمل مدیریت پسماندهای بیمارستانی به‌صورت تخصصی و در ترانشه جداگانه انجام می‌شود، افزود: پسماند ارمغان زندگی مدرن و صنعتی امروزی ما انسان‌ها و مهم‌ترین چالش کنونی طبیعت در همه کشورها از جمله کشور ماست.

مدیرعامل سازمان مدیریت پسماند شهرداری کرمان با بیان اینکه برای ترغیب و تشویق کودکان، تعدادی از دانش‌آموزان به‌عنوان «همیار بازیافت» انتخاب شده‌اند و وظایف آن‌ها نیز مشخص و آموزش‌های لازم ارائه شده است، تصریح کرد: فرهنگ‌سازی و آموزش به‌عنوان دو اصل مهم در دستور کار سازمان قرار دارد و در این خصوص آموزش تفکیک از مبدأ و مدیریت پسماند به دانش‌آموزان انجام شده است.

وی یادآور شد: حفر ترانشه برای دفن پسماندهای عادی، بیمارستانی و پساب‌های خانگی، مدیریت شیرابه‌ها، احداث سرویس بهداشتی‌، گسترش فضای سبز، نمازخانه و سالن غذاخوری برای رفاه کارکنان کارخانه بازیافت، از اقدامات پیشِ‌روی این سازمان است که امیدواریم تا پایان سال‌جاری محقق شود.

کد خبر 747926

دیگر خبرها

  • لزوم نهادینه کردن علم محیط زیست در کنار سایر علوم برای دانش‌آموزان
  • ممنوعیت چیدن ریواس در منطقه حفاظت شده پلنگ دره قم
  • مراجع قضایی شهرستان ری رویکرد زیست محیطی دارند+فیلم
  • آشنایی دانش آموزان مهابادی با آموزه های زیست محیطی
  • برگزاری کلاسهای آموزش محیط زیست در ارومیه
  • رفع تهدیدهای خطرناک زیست‌محیطی؛ اولویت شهرداری کرمان در مدیریت پسماند
  • جامعه‌شناسی محیط‌زیست
  • ایمن سازی زیست محیطی حاشیه رودخانه کرج
  • برای احیای خاک آلوده به پلاستیک، ۵۰۰ سال زمان لازم است
  • ترویج فرهنگ حفاظت از زمین پاک در بین دانش آموزان