Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ايتنا»
2024-05-01@21:34:24 GMT

افزوده شدن زبانه ویژه اخبار به اسنپ چت

تاریخ انتشار: ۳۱ شهریور ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۵۱۹۹۶۷۶

افزوده شدن زبانه ویژه اخبار به اسنپ چت

ایتنا - تلاش‌های اسنپ چت برای بهره‌مندی از بخش اخبار به‌خوبی پیش نرفته است و کاربران ‌همچنان باید برای دسترسی به پیج های خبری از میان محتوای سرگرمی این شبکه اجتماعی عبور کنند و همین امر سازندگان این برنامه را با مشکل روبرو کرده است.
اسنپ چت قصد دارد تا در همکاری با خبرگزاری‌ها زبانه ویژه‌ای را برای اخبار به بخش Discover این نرم‌افزار بیفزاید.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


 
به گزارش ایتنا و به نقل از  engadget، تلاش‌های اسنپ چت برای بهره‌مندی از بخش اخبار به‌خوبی پیش نرفته است و کاربران ‌همچنان باید برای دسترسی به پیج های خبری از میان محتوای سرگرمی این شبکه اجتماعی عبور کنند و همین امر سازندگان این برنامه را با مشکل روبرو کرده است.
 
بااین‌حال به نظر می‌رسد که سازنده این شبکه اجتماعی در این رابطه تصمیم جدیدی گرفته است و قرار است تا در همکاری با ناشران بخش ویژه‌ای را در سربرگ Discover به اخبار اختصاص بدهد. البته در این مرحله هنوز شرکای اسنپ چت و نحوه به اجرای این قابلیت در بخش نرم‌افزار مشخص نشده است اما احتمالا این بخش در سال 2020 راه‌اندازی شود.
     
کمپانی اسنپ چت این روزها به ناکارآمدی بخش Discover در این نرم‌افزار آگاه است و حتی ایوان اشپیگل به‌عنوان رییس اجرایی این کمپانی ورود به این بخش را به رفتن به سوپرمارکتی تشبیه کرده است که راهروهای مختلف آن برچسب‌گذاری نشده‌اند. به‌این‌ترتیب کاربر ممکن است اخبار جدی از واشنگتن‌پست را در کنار عکس‌های زرد سلبریتی‌ها مشاهده کند.
 
به‌این‌ترتیب اختصاص بخشی ویژه به اخبار مهم نه‌تنها یافتن آن‌ها در اسنپ چت را برای کاربران راحت‌تر می‌کند بلکه ممکن است نظر ناشرانی که پیش‌ازاین به دلیل آشفتگی‌های ذکرشده حاضر به همکاری با اسنپ چت نبوده‌اند را نیز دراین‌باره تغییر بدهد. علاوه بر این افزودن زبانه اخبار می‌تواند در شرایطی که اسنپ چت وارد رقابتی سخت با اینستاگرام شده است، برگ برنده‌ای برای این کمپانی باشد.
 

منبع: ايتنا

کلیدواژه: اسنپ چت اخبار

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.itna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ايتنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۱۹۹۶۷۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۵ اقدام برای جلوگیری از آلوده شدن تلفن همراه به بدافزار

امروزه تلفن‌های همراه به عنوان یکی از ابزار‌های ارتباطی اساسی و بخش جدایی‌ناپذیر از زندگی ما تبدیل شده‌اند. اما این پیشرفت فناوری همراه با تهدیدات امنیتی نیز همراه است.

از جمله بزرگ‌ترین تهدیدات امنیتی برای تلفن‌های همراه، بدافزار‌ها هستند. بدافزار‌ها می‌توانند اطلاعات حساس شما را دزدیده، از طریق آنها به حریم شخصی شما نفوذ کرده و حتی عملکرد دستگاه شما را مختل کنند.

در این مقاله، به بررسی راهکار‌های جلوگیری از آلوده شدن تلفن همراه به بدافزار می‌پردازیم.

۱. نصب آنتی‌ویروس:

نصب یک نرم‌افزار آنتی‌ویروس معتبر روی تلفن همراه از راه‌های اصلی جلوگیری از آلوده شدن به بدافزار است. این نرم‌افزار‌ها می‌توانند تهدیدات امنیتی را تشخیص داده و حذف کنند و به شما امکان بررسی منظم دستگاه خود را برای شناسایی بدافزار‌ها فراهم می‌کنند.

۲. به‌روزرسانی سیستم‌عامل و برنامه‌ها:

به‌روز بودن سیستم‌عامل و برنامه‌های موجود بر روی تلفن همراه از اهمیت بسیاری برخوردار است. تولیدکنندگان نرم‌افزار‌ها به طور منظم به روزرسانی‌های امنیتی را ارائه می‌دهند که حاوی اصلاحاتی برای رفع آسیب‌پذیری‌ها و نقاط ضعف امنیتی هستند. بنابراین، اطمینان حاصل کنید که سیستم‌عامل و برنامه‌های شما به طور منظم به‌روزرسانی می‌شوند.

۳. دانلود از منابع معتبر:

استفاده از منابع معتبر برای دانلود و نصب برنامه‌ها و فایل‌ها بر روی تلفن همراه از مواردی است که می‌تواند از آلوده شدن به بدافزار جلوگیری کند. فروشگاه‌های رسمی مانند Google Play Store و کافه بازاز برنامه‌ها را از نظر امنیتی بررسی می‌کنند و برنامه‌های مشکوک را حذف می‌کنند. همچنین از دانلود برنامه‌ها و فایل‌ها از منابع ناشناخته و ناامن نظیر گروه‌ها و کانال‌های شبکه‌های اجتماعی یا سایت‌های متفرقه خودداری کنید.

۴. مراقبت از اطلاعات حساس:

از نگهداری اطلاعات حساس خود بدون دقت درتلفن همراه خود خودداری کنید. اطمینان حاصل کنید که برنامه‌هایی که اطلاعات حساس شما را دریافت می‌کنند، از لحاظ امنیتی مورد بررسی قرار گرفته و اطلاعات شما به طور مطمئن ذخیره می‌شوند.

 ۵. لینک‌های ناشناس را باز نکنید:

روی لینک‌های ناشناسی که در قالب پیامک و پیام‌های شبکه‌های اجتماعی ممکن است برای شما ارسال شود خودداری کنید. برخی از این لینک‌ها از شما در خواست می‌کنند تا اپلیکیشن‌های جعلی را بر روی تلفن همراه خود نصب کنید.

جمع بندی:

آلوده شدن تلفن همراه به بدافزار یک تهدید جدی برای امنیت شخصی و اطلاعات حساس است. با اتخاذ راهکار‌های مناسب مانند استفاده از نرم‌افزار‌های آنتی‌ویروس، به‌روزرسانی منظم سیستم‌عامل و برنامه‌ها، دانلود از منابع معتبر و مراقبت از اطلاعات حساس و عدم کلیک بر روی لینک‌های ناشناس می‌توانید از آلوده شدن تلفن همراه خود به بدافزار جلوگیری کنید و امنیت خود را تقویت کنید.

منبع: ایرنا

باشگاه خبرنگاران جوان وب‌گردی وبگردی

دیگر خبرها

  • ۵ اقدام برای جلوگیری از آلوده شدن تلفن همراه به بدافزار
  • بیانیه ۵ زبانه تشکل‌های اسلامی دانشگاه شهید باهنر کرمان پیرامون حوادث دانشگاه‌های آمریکا
  • زنان عالِم جایگاه ویژه‌ای در خودسازی و جامعه‌پردازی دارند
  • نصب بیش از ٥٠ تابلوی دو زبانه راهنمای گردشگری در روستای پالنگان
  • پایان شگرد گران‌فروشی «عجله» برای اسنپ و تپسی
  • باج‌افزار‌ها چطور باج می‌گیرند؟
  • باج‌افزارها چطور باج می‌گیرند؟
  • باج‌افزارهای جدید چطور حمله می‌کنند؟
  • ایلان ماسک راه جولان خودروهایش در چین را باز کرد
  • وجود ۷ هزار نقطه بی‌دفاع شهری در اصفهان