Web Analytics Made Easy - Statcounter

انور امینی‌خواه در گفت‌وگو با خبرنگار ایلنا در این باره اظهار داشت: گندم‌های آلوده کشف شده از کارخانه آرد بوکان، از یکی از سیلو‌های شهرستان سقز به این کارخانه ارسال شده بود و کارخانه آرد شهرستان بوکان در این قضیه بی تقصیر است.

امینی‌خواه ضمن رد خبر وارداتی بودن گندم‌های آلوده گفت : این خبر به هیچ عنوان صحت ندارد زیرا ما سال‌ها است در تولید این محصول به خودکفایی رسیدیم و گندم وارداتی نداریم .

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

تنها دلیل  آلودگی گندم‌ها آفتی است که از انبار محل ذخیره شهرستان سقز به این محصول هجوم آورده است.

لقمان خسروپور سرپرست فرمانداری شهرستان بوکان نیز در این باره به ایلنا گفت: موضوع آفت گندم کارخانه آرد شهرستان بوکان متاسفانه از سوی رسانه ها بسیار بزرگ نمایی شده و آلودگی به آفت غلات همیشه وجود داشته و دارد.

وی برخلاف امینی‌خواه که منشا گندم‌های آلوده را انبار سقز  معرفی کرد ، منبع آلودگی را  انبارهای شهرستان شاهین‌دژ  دانسته و گفت:  این گندم‌ها از شاهین دژ به کارخانه آرد شهرستان بوکان منتقل شد و این در حالی است که برای از بین بردن آفت زنده داخل گندم می‌بایست از یک نوع قرص استفاده می شد تا طی پروسه زمانی دوباره این غله به چرخه تولید باز می‌گشت که متاسفانه این کار نشد.

سرپرست فرمانداری بوکان عنوان کرد: تعدادی از کارشناسان از سوی ادارات غله، جهاد کشاورزی و بهداشت و درمان شهرستان جهت بررسی موضوع به کارخانه آرد ماه منیر بوکان اعزام شدند که با بررسی های به عمل آمده از سوی این کارشناسان 22 تن گندم آلوده به شپشک از این کارخانه توقیف شد.

وی ادامه داد: هیچ گونه پرونده قضایی در این‌باره تشکیل نشده زیرا این امر طبیعی بوده و موضوع آفت در تمامی انبارها وجود دارد.

وی افزود: اگر گندم توقیف شده از سوی کارشناسان بهداشت بررسی و تایید شود که مشکلی ندارد و آفت آن نیز با دارو از بین می رود این مقدار گندم دوباره وارد چرخه بازا‌ر می شود.

 

منبع: ایلنا

کلیدواژه: بخش خصوصی مدیر روابط عمومی وزارت جهاد کشاورزی گندم بوکان کارخانه آرد

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.ilna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایلنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۱۹۹۸۱۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

خرید بیش از ۳۷۰ هزار تن گندم در خوزستان

به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای استان خوزستان، مدیر کل غله و خدمات بازرگانی خوزستان گفت:  از ابتدای فصل خرید گندم در ۲۰ فروردین ماه تاکنون بیش از ۳۷۰  هزار تن گندم از کشاورزان استان به صورت تضمینی خریداری شده است.

امید جهان نژادیان افزود: از این میزان ۱۰۰ هزار تن گندم از مراکز خرید روباز به مراکز استاندارد ارسال شده است.

وی ادامه داد: در سال زراعی جاری هر کیلوگرم گندم به نرخ ۱۷ هزار و ۵۰۰ تومان و هر کیلوگرم گندم دروم به نرخ ۱۸ هزار تومان از کشاورزان به صورت تضمینی خریداری می‌شود.

مدیر کل غله و خدمات بازرگانی خوزستان بیان کرد: در سال گذشته در خوزستان بیش از یک میلیون و ۷۲۰ هزار تن گندم به صورت تضمینی از کشاورزان خریداری شده است.

در سال زارعی جاری  در ۷۵۴ هزار هکتار از اراضی استان کشت گندم انجام شده است.

استان خوزستان پارسال رتبه نخست خرید گندم در کشور را کسب کرد.

دیگر خبرها

  • احیای بیش از ۳۰۰ کارخانه از ابتدای دولت در خراسان رضوی
  • طی دو سال گذشته، ۳۰۸ کارخانه در خراسان رضوی احیا شده است
  • احیای ۳۰۸ کارخانه از ابتدای دولت در خراسان رضوی
  • خروج ۵ پزشک خانواده از چرخه بهداشت و درمان در جویبار
  • مدعی العموم از کارخانجات رب گوجه بازدید کرد
  • برگزاری کلاس های آموزشی در مدارس شهرستان بوکان به مناسبت هفته زمین پاک
  • چرا ایرانی‌ها بیشتر در دام بدافزار‌ها می‌افتند؟
  • خرید بیش از ۳۷۰ هزار تن گندم در خوزستان
  • ۸۰۰ هزار تن روغن و گندم از بنادر مازندران وارد شد
  • این فیلم مستند پرونده خون‌های آلوده را دوباره باز کرد