Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش حوزه جامعه خبرگزاری تقریب به نقل از  پایگاه اطلاع رسانی وزارت کشور، حسین ذوالفقاری معاون امنیتی و انتظامی وزارت کشور در دیدار با ایوو فریسن نماینده کمیساریای عالی پناهندگان سازمان ملل متحد،گفت: باید از زحمات شما درخصوص پیگیری و کمک به سیل زدگان ایران و همچنین حل برخی مشکلات انتقال کمکهای جوامع بین المللی به ایران که به واسطه شرایطی که در اثر تحریمهای ظالمانه علیه ایران ایجاد شده، تقدیر کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



معاون امنیتی و انتظامی وزارت کشور در ادامه به تعاملات ایران و اروپا و سایر کشورهای جهان در مسیر برجام اشاره و تصریح کرد: با اینکه دولت آمریکا به این مسیر پشت کرد اما خوشبختانه کشورهای اروپایی بر این موضوع آگاه هستند و تمامی تلاش خود را برای حفظ برجام می کنند.

وی ادامه داد: با این حال، در شرایط فعلی و با وجود تحریمهای ظالمانه آمریکا علیه ایران بایستی اقداماتی برای پناهندگان انجام دهیم که جلب کمک های خارجی برای بهبود شرایط پناهندگان در ایران و همچنین آمادگی ایران برای حضور فعال و موثر در نشستها و کنفرانس های بین المللی از جمله این موارد است.

ذوالفقاری با اشاره به اینکه پیشنهادات مطرح شده از سوی نماینده کمیساریای عالی پناهندگان سازمان ملل بسیار کاربردی و عملیاتی است، افزود: پیش از این در نشست اسلام آباد پاکستان نیز تاکید کردم که باید راههایی برای عملیاتی کردن راه حل های ارائه شده، بیابیم و در این مسیر، دولت ایران از هر پیشنهادی استقبال می کند.

معاون امنیتی و انتظامی وزیر کشور با ابراز نگرانی از اینکه اگر در افغانستان ثبات و امنیت ایجاد نشود، با مشکلات پناهندگان جدید روبرو خواهیم شد، افزود: در شرایط فعلی و براساس گزارشها روزانه در حدود دو هزار نفر به صورت غیرقانونی و به اشکال مختلف از مرزهای زمینی و دریایی که با افغانستان و پاکستان داریم، وارد ایران می شوند که هزینه هایی بیشتری بر کشورمان وارد می کند و این امر نشئت گرفته از واقعیتهایی چون بی ثباتی، درگیری های بین طالبان و دولت این کشور و همچنین توسعه داعش در افغانستان است.

وی در ادامه با اشاره به شکست پروژه صلح در افغانستان گفت: آمریکا با مسائل افغانستان به درستی آشنا نیست و تلاش دارد به صورت دستوری مسائل را حل کند، درحالی که آگاهی از مسائل زیربنایی و مبنایی، اصل اساسی برای حل اختلاف میان دو نفر است چه برسد به دو گروه یا دولت.

ذوالفقاری در پایان با اشاره به اینکه پناهندگان افغانستانی در صلح و آرامش در کنار مردم ایران زندگی می کنند، خاطرنشان کرد: ما در ایران از تمام ظرفیتها و امکانات خود برای حل مشکلات پناهندگان استفاده خواهیم کرد. تمام تلاشمان این است که مشکلات پناهندگان را برطرف کنیم و در نهایت بتوانیم زمینه های بازگشت داوطلبانه آنها را به کشورشان فراهم کنیم.

همچنین ایوو فریسن نماینده کمیساریای عالی پناهندگان سازمان ملل متحد در ایران، در این دیدار ضمن تشریح برنامه ها و اقدامات آتی کمیساریای عالی پناهندگان به جلسه مجمع جهانی پناهندگان که ۱۷-۱۸ دسامبر در ژنو برگزار خواهد شد، اشاره کرد و گفت: این مجمع در راستای پیمان جهانی پناهندگان که سال گذشته به امضای کشورهای جهان رسید، برگزار خواهد شد. رویدادی که هر چهار سال یکبار برگزار خواهد شد و کشورهای مختلف برنامه های خود را در جهت کمک به پناهندگان و همچنین کشورهای میزبان پناهندگان اعلام می کنند. همچنین خدمات و تلاشهای کشورهای میزبان پناهندگان از جمله ایران نیز در این مجمع اعلام خواهد شد.

فریسن در ادامه ضمن ارائه توضیحاتی درخصوص شرکت کنندگان مجمع جهانی پناهندگان گفت: علاوه بر دبیر کل سازمان ملل متحد، روسای کشورهای ترکیه، آلمان، اتیوپی، پاکستان و کاستاریکا در این مجمع حضور خواهند داشت و سایر کشورها نیز در سطح وزرا حاضر خواهند شد.

نماینده کمیساریای عالی پناهندگان سازمان ملل متحد در ایران ابراز امیدواری کرد: در این مجمع بتواند به خوبی اقدامات ایران در کمک به پناهندگان به خصوص در زمینه سلامت و آموزش را معرفی کند. همچنین ضمن معرفی کشورهای حمایت کننده از ایران، زمینه های جلب مشارکت کشورهای دیگر برای کمک به ایران در میزبانی از پناهندگان را نیز فراهم کند.

وی همچنین اشاره کرد: پیشنهادی برای سازوکار حمایت از پناهندگان افغانستانی ارائه شده است که ایران و پاکستان به عنوان کشورهای میزبان معرفی شده و نحوه کمک به کشورهای میزبان از سوی حمایت کنندگان مالی(دونرها) مشخص شده است که می تواند شرایطی را فراهم کند تا راهکارهای عملی و کاربردی جان تازه ای بگیرند.

نماینده کمیساریای عالی پناهندگان سازمان ملل متحد در ایران تاکید کرد: در شرایط سختی قرار داریم که راه حل آسانی برای آن وجود ندارد. جامعه جهانی مسئولیت کمک به افغانستان را دارد و امیدواریم کشورهای اروپایی و کشورهایی که می خواهند به مسئله پناهندگان در جهان کمک کنند، متوجه این مسئله باشند که ایران به کمکهای بیشتری برای اقدامات بشردوستانه نیاز دارد.

ایوو فریسن در پایان ضمن اشاره به همکاری بسیار خوب کمیساریای عالی پناهندگان سازمان ملل متحد با اداره اتباع و مهاجران خارجی وزارت کشور، گفت: تمام تلاش خود را می کنیم که با همکاری دولت ایران، زمینه جلب کمک های بیشتر از سوی مجامع بین المللی و کشورهای جهان در جهت حل مشکلات پناهندگان در ایران را فراهم کنیم.

انتهای پیام/

منبع: تقریب

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.taghribnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تقریب» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۲۰۰۵۹۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مشکلات فرهنگی با ارائه آمار و ارقام رفع نمی‌شود

ایسنا/مازندران مدیرکل سازمان تبلیغات اسلامی مازندران با اشاره به اینکه دغدغه اصلی ما حوزه فرهنگ است و این بخش نیاز به باغبانی دارد،گفت: با آمار و ارائه عدد و ارقام نمی‌توان مشکلات این حوزه را مرتفع کرد.

 محمد مهدی شریف‌تبار امروز، ۸ اردیبهشت در مراسم تکریم و معارفه رئیس سازمان تبلیغات اسلامی شهرستان بابل با بیان اینکه در این برهه از زمان باید دقت کنیم ماموریت اصلی ما چیست و بر همان مبنا حرکت کنیم، اظهار کرد: امروزه فعالیت سازمان تبلیغات در عرصه‌های مختلف خدماتی، تشکیلاتی، توانمندسازی، تبیین و توجیه، آموزش و عرصه حضور در میدان نقش مثبتی برای نظام دارد.

مدیرکل سازمان تبلیغات اسلامی مازندران با اشاره به اینکه بابل پایلوت همه اقدامات فرهنگی بخاطر ظرفیت ارزنده و پیشینه فرهنگی است، یادآور شد: ایجاد تشکل نهضت پیشرفت بانوان از جمله این ظرفیت‌هاست.

شریف تبار با اشاره به اینکه کار جوان سازی در سازمان در حال انجام است، خاطرنشان کرد: وجود انجمن‌های تبلیغی و جامعه مبلغان جریان‌ساز از جمله حوزه تاثیرگذاری است که در سازمان تبلیغات تشکیل شد.

وی با قدردانی از حجت الاسلام حسن روحانی امام جمعه بابل تصریح کرد: امام جمعه بابل همواره حامی فرهنگ و فعالان فرهنگی است.

در این مراسم از زحمایت حجت الاسلام رضا جعفرزاده قدردانی و حجت الاسلام حسین اکبرزاده بعنوان رئیس سازمان تبلیغات شهرستان بابل معارفه شد.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • خشونت با دانشجویان ذات اصلی آمریکا را نشان داد
  • پیام سردار تنگسیری به کشورهای منطقه از خلیج فارس
  • آخرین نطق رشیدی کوچی در مجلس
  • ارائه راهکارهای محیط زیستی برای توسعه صنایع در سواحل «مکران»
  • اجرای طرح هویتی در خیابان معلم
  • نشست فعالان فرهنگی در صداوسیمای استان آذربایجان غربی
  • آغاز نمایشگاه ایران اکسپو ۲۰۲۴ با حضور ایرانسل
  • مشکلات فرهنگی با ارائه آمار و ارقام رفع نمی‌شود
  • دیدار رئیس جمهور ایران با بیماران اتباع
  • لزوم ارایه برنامه‌های عملیاتی برای افزایش تولید و ثروت در کردستان