Web Analytics Made Easy - Statcounter

 به گزارش   گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از بیرجند  ،  اشرفی گل، معاون بهبود تولیدات دامی سازمان جهاد کشاورزی خراسان جنوبی با اشاره به اقدامات انجام‌شده در راستای فعالیت‌های نوغانداری از ابتدای امسال تاکنون گفت: در سال ۹۸ با توزیع ۱۳۲ جعبه تخم نوغان به ۶۴ نفر از افراد علاقه‌مند حدود ۴ هزار و ۷۱۲ کیلوگرم پیله‌تر تولید و با توجه به بازار خوب فروش این محصول، درآمدی به ارزش تقریبی ۳/۵ میلیارد ریال برای نوغانداران به دست آمد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


او افزود: در سال گذشته با بهره گیری از دانش کارشناسان مجرب، تعداد ۳ دوره آموزشی پرورش کرم ابریشم برگزار شد و برای سال جاری هم برنامه ریزی انجام شده است که ۴ دوره برگزار گردد تا جدیدترین آموزش‌های تئوری و عملی پرورش کرم ابریشم را فرا بگیرند.


اشرفی گل گفت:توسعه بخش کشاورزی و روند بهبود زندگی روستائیان باید یکی از مسائل اساسی برنامه‌های توسعه اقتصادی باشد.
او با بیان اینکه رسیدن به خودکفایی لازمه بهبود وضعیت اقتصادی است، افزود: در این راستا باید در روستا‌ها فعالیت‌های کشاورزی ترویج شود تا زمینه و بهبود وضعیت اقتصادی روستائیان را فراهم کند.


معاون بهبود تولیدات دامی سازمان جهاد کشاورزی خراسان جنوبی گفت: فعالیت‌هایی مانند پرورش کرم ابریشم در کنار سایر فعالیت‌های اقتصادی در استان سبب بهبود درآمد روستائیان شده است.


اشرفی گل با اشاره به اقدامات انجام‌شده در راستای توسعه و پرورش کرم ابریشم در این استان افزود: تامین تخم نوغان و توزیع رایگان نهال توت اصلاح‌شده به‌صورت رایگان از دیگر اقداماتی بوده که از سوی معاونت بهبود تولیدات دامی سازمان جهاد کشاورزی استان خراسان جنوبی در راستای توسعه نوغانداری انجام‌شده است.
انتهای پیام/ب


پرورش کرم ابریشم در خراسان جنوبی

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: وزارت جهاد کشاورزی محصولات کشاورزی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۲۰۴۷۷۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

شبکه‌های برق ۵۳۸ روستای خراسان جنوبی بهینه‌سازی شد

معاون هماهنگی امور عمرانی استانداری خراسان جنوبی از بهینه‌سازی شبکه‌های برق ۵۳۸ روستای استان طی دو سال اخیر خبر داد. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از بیرجند، علیرضا عباس‌زاده ظهر امروز در بیست و یکمین همایش سالانه ایمنی شرکت توزیع برق خراسان جنوبی اظهار داشت: یکی از پایه‌های اصلی زندگی، برق است و اهمیت این موضوع را زمانی درک خواهیم کرد که برق نداشته باشیم. زندگی در جهان امروز بدون برق قابل تصور نیست، در این راستا یکسری افراد سختکوش علی رغم اینکه مخاطرات این بخش از بقیه بخش‌ها بیشتر است این مخاطرات را به جان خریده و برای مردم تلاش می‌کنند.

وی تأکید کرد: توجه به ایمنی قبل کار و حین کار خیلی باید در زمینه برق رعایت شود و پرسنل و نیروهای شرکت برق تلاش زیادی می‌کنند و مردم هم قدردان زحمات آنها هستند، این افراد هم در فصل سرما و هم گرما برای تامین انرژی برای مردم درگیر هستند و تدابیر خاصی در چند سال اخیر باید می‌شد که تابستان را مدیریت کنند و در پیک مصرف انرژی مردم کمتر در مخاطره بیفتند که به خوبی این اقدامات انجام شد.

معاون هماهنگی امور عمرانی استانداری خراسان جنوبی با بیان اینکه در 538 روستا بهینه‌سازی شبکه‌های روستایی در دو سال اخیر انجام شده، افزود: بهینه سازی شبکه‌های روستایی در نقاط صعب العبور و کم جمعیت واقعا قابل تقدیر است و در حال حاضر 99.9 درصد استان از نعمت برق برخوردارند و تنها 19 روستا مانده که آنها هم مراحل آخر آن در حال انجام است.

عباس‌زاده با بیان اینکه در دو سال اخیر اقدامات بزرگی در شرکت برق استان انجام شده است، گفت: در سال‌های آینده اگر شاهد این باشیم که خراسان جنوبی قطب سرمایه گذاری و اشتغال و قطب فرآوری محصولات معدنی استان شده مقدمه آن این بوده که برق استان اقدامات خوبی انجام داده است و امروز پایه‌های شکوفایی خراسان جنوبی را در کشور ایجاد کرده و واقعا اتفاقی که در دو سه سال اخیر ایجاد شده و ظرفیت‌های بزرگی در حوزه تامین برق انجام شده قابل تقدیر است.

وی از صدور مجوز 5 شهرک تخصصی انرژی خورشیدی در استان خبر داد و بیان کرد: در این راستا بخش خصوصی هم وارد شده که کار بزرگی است و زحمت‌های زیادی برای توسعه و رونق و شکوفایی استان کشیده می‌شود.

معاون هماهنگی امور عمرانی استانداری خراسان جنوبی به خسارت‌های سیل اخیر نیز اشاره و خاطرنشان کرد: باید بهترین‌ها خدمت‌ها را برای این مردم انجام داد و باید تلاش کنیم خسارات وارده به سیل اخیر هم جبران شود و همان طور که باید از مخاطرات حین کار خود را در امان بداریم محیط اطراف زندگی هم باید ایمن باشد.

انتهای پیام/253/

دیگر خبرها

  • بوئینگ ۷۳۷ شرکت هواپیمایی پارس ایر به پروازهای خراسان جنوبی پیوست
  • شبکه‌های برق ۵۳۸ روستای خراسان جنوبی بهینه‌سازی شد
  • تشنگی سد‌های خراسان‌شمالی با وجود افزایش بارندگی‌ها/ بهبود کشاورزی با بارندگی️
  • توزیع 725 تن کود کشاورزی در ساری
  • آغاز جمع آوری زکات غلات در شهرستان های جنوبی استان ایلام
  • بهره مندی از گلستان های گل محمدی برای جذب گردشگر
  • پیش بینی برداشت ۸۸۱ تن گل محمدی در خراسان جنوبی
  • توزیع بیش از ۶۰۰ مورد تجهیزات بیمارستان در خراسان جنوبی
  • سرمایه‌گذاری ۹۷۹ میلیارد تومانی‌ در صنعت برق خراسان جنوبی
  • 530 تن کود کشاورزی در میاندورود توزیع شد