Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری برنا در هرمزگان، شناسایی نیازهای آموزشی بخش های مختلف صنعت، مدیریت و خدمات اجتماعی، فرهنگ و هنر و کشاورزی، تلاش در جهت برآوردن نیازهای مهارتی نیروی کار استان با برگزاری دوره های آموزشی، فراهم آوردن بستر اشتغال دانش آموختگان دانشگاه علمی کاربردی، برگزاری نشست و کارگاههای مشترک و همکاری و مشارکت مدرسان دانشگاه در طرحهای پژوهشی و تحقیقاتی اداره کل تعاون،کار و رفته اجتماعی از جمله موارد همکاری های مشترک است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

درحاشیه امضای این تفاهم نامه، مدیرکل تعاون ، کار و رفاه اجتماعی گفت: اگر به سمتی پیش رویم که مراکز علمی کاربردی به صورت اتاق فکری باشند که درخواست های این اداره کل را به صورت علمی و اصولی اجرایی کنند، بسیاری از مسائل مربوط به مهارت و آموزش نیروی کار و افراد جویای شغل مرتفع می شود. هادی ابراهیمی افزود: رویکرد ما به مسائل آموزشی باید از دولتی به خصوصی تغییر کند و راه حل هایی پیدا کنیم که بر اساس نیازهای واقعی بخش خصوصی، بازار کار و تربیت نیروی انسانی را نیازسنجی کنیم. وی بیان داشت: باید فضای رقابتی بین بنگاههای اقتصادی ایجاد کرد تا بنگاههای به این نتیجه برسند که با تربیت نیروی انسانی می توانند در ارائه خدمات و درآمد موفق تر عمل کنند و گرایش آنها به سمت مراکز آموزشی بیشتر می شود. ابراهیمی گفت: هر شهرستانی برای ایجاد اشتغال و تولید دارای ظرفیتهای است که اداره کل تعاون و کار استان بر اساس این پتانسیل ها، کسب و کارهایی را معرفی کرده که بر اساس آن می توان شغل ایجاد کرد. وی بر ایجاد مشاغل جدید نیز تاکید کرد. این تفاهم نامه در 9 ماده به مدت سه سال بین اداره کل تعاون، کار و رفاه اجتماعی هرمزگان و دانشگاه جامع علمی کاربردی به امضاء رسید.

 

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: اداره کل تعاون کار و رفاه بخش خصوصی درآمد نیروی انسانی هرمزگان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۲۰۵۶۴۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بسترسازی برای مشارکت بخش خصوصی در ایجاد پایگاه‌های بزرگ‌داده

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، دکتر دهقانی در جمع خبرنگاران با اشاره به برنامه جدی دولت برای توسعه فناوری هوش مصنوعی افزود:با حمایت و پیگیری جدی شخص رئیس‌جمهوری، معاونت علمی و مرکز ملی هوش مصنوعی امسال شاهد ارتقای جایگاه، کاربرد‌ها و رتبه ایران در هوش مصنوعی خواهیم بود و سرعت این توسعه افزایش می‌یابد.

وی با اشاره به برنامه‌ریزی برای کاربردی‌سازی مقالات علمی و مقاله‌های این حوزه افزود: رتبه تولید علم عموماً به تعداد مقالات علمی و ضریب تأثیر آنها ارجاع داده می‌شود. برای آن‌که بتوانیم تولیدات علمی و پژوهش‌ها را کاربردی کنیم به زیرساخت‌ها و سخت‌افزار‌های پیشرفته، قانون‌گذاری یا تنظیم‌گری و حمایت‌های عملی و اجرایی نیاز داریم.

دکتر دهقانی با اشاره به راه اندازی مرکز ملی هوش مصنوعی و نقش آفرینی شورای راهبری فناوری هوش مصنوعی با هدف توسعه کاربرد‌های این فناوری به دست مردم عنوان کرد: ایجاد بستر و زمینه توسعه زیرساخت‌ها و امکانات کاربری هوش مصنوعی از اهداف اصلی این مرکز ملی است، به طوری که بخش خصوصی بتواند با استفاده از امکانات و کاربری سخت‌افزارها، توسعه ابزار‌ها و کاربرد‌های هوش مصنوعی را محقق کند. بخش خصوصی در این امر نقش آفرینی خواهد کرد و زیرساخت‌های پردازشی و پایگاه‌های داده‌ای بزرگ را فراهم می‌کند. داده از مهم‌ترین ابزار‌هایی است که کمک می‌کند جریان کاربردی‌سازی هوش مصنوعی در حوزه‌های مختلف پزشکی، ارتباطات و مالی و دیگر حوزه‌ها شکل گیرد.

وی با اشاره به تمرکز جدی شخص رئیس‌جمهوری، معاونت علمی و مرکز ملی هوش مصنوعی بر توسعه و کاربردی سازی این فناوری گفت: پیش‌بینی می‌شود امسال از نظر عملیاتی و اجرایی شدن کار‌های کاربردی سال پرباری باشد تا کشور هم از نظر رتبه کاربرد هوش مصنوعی سریع‌تر ارتقای پیدا کند.

دیگر خبرها

  • انعقاد تفاهم نامه همکاری بین دانشگاه مراغه و گرجستان
  • همکاری دانشگاه مراغه و شرکت فولاد تبریز
  • همکاری دانش‌بنیان دانشگاه مراغه و شرکت فولاد تبریز
  • ایران و هند تفاهم‌نامه توسعه همکاری در حوزه سلامت امضا کردند
  • امضای تفاهم نامه همکاری علمی بین المللی مرکز تحقیقات تغییر اقلیم و سلامت و موسسه بهداشت عمومی ادواردو سنتیای هند
  • بسترسازی برای مشارکت بخش خصوصی در ایجاد پایگاه‌های بزرگ‌داده
  • امضای تفاهم‌نامه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد و دادگستری شاهرود
  • تفاهم‌نامه همکاری بین دانشگاه زابل و فرهنگ و ارشاد اسلامی سیستان و بلوچستان منعقد شد
  • امضای تفاهم نامه همکاری حوزه هنری و اداره کل تعاون خراسان رضوی
  • روز پرکار دانشگاه آزاد کرمانشاه با امضای ۲ تفاهم‌نامه همکاری