Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «مهر»
2024-05-01@05:23:26 GMT

پزشکان بر حفظ کرامت و احترام بیماران توجه کنند

تاریخ انتشار: ۱ مهر ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۵۲۰۵۹۵۶

پزشکان بر حفظ کرامت و احترام بیماران توجه کنند

به گزارش خبرگزاری مهر، علیرضا  زالی، در نشست با دستیاران تخصصی بالینی، با اشاره به دشواری های دوره دستیاری، به دستیاران توصیه کرد: شما برای طی این دوره باید آمادگی روحی و جسمی لازم را داشته باشد تا سختی ها شما را از ادامه این مسیر ناامید نکند.

وی با اشاره به اینکه جامعه در کنار احترامی که برای جایگاه پزشکان قائل است، به همان اندازه از آنان انتظاراتی دارد، گفت: در دوره دستیاری در یادگیری مطالب جدید کوتاهی نکنید و در ارتباط با انترن ها و دانشجویان پزشکی رفتار مناسبی داشته باشید.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

زالی همچنین در ادامه تاکید کرد: ما پزشکان در تمام ارتباطات بین خود و جامعه باید مراقب عنصر اعتماد باشیم؛ جامعه پزشکی جامعه بسیار پر افتخاری است و اگر نقطه تاریکی هم در این جامعه وجود داشته باشد جامعه پزشکی با خودپالایی آن را پاک می کند.

مدیر گروه جراحی اعصاب دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی در ادامه بر ضرورت ایجاد و حفظ رابطه محترمانه با بیماران تاکید کرد و گفت: برای فعالیت در این رشته احترام به بیماران ضروری است.

زالی با بیان اینکه همچنین کافور برای اولین بار توسط ایرانیان به کار گرفته شد، اظهار کرد: در تاریخ ایران، سیمای پزشک به عنوان یک فرد خردمند، اخلاق مند، مردم دوست، با شرافت و درستکار ترسیم شده است.

وی در ادامه با اشاره به آموزه های دین اسلام یادآور شد: در قرآن آمده است هر کس نفسی را نجات دهد گویی همه انسان ها را نجات داده است و این موضوع نشان دهنده این است که از دیدگاه قرآن نجات دادن جان یک انسان مومن با دیگر انسان ها تفاوتی ندارد.

زالی همچنین با اشاره به تاکید قرآن بر ضرورت حفظ کرامت انسانی، تاکید کرد: شما دستیاران باید به حفظ کرامت بیماران خود در طول خدمت رسانی به آنان بسیار توجه کنید.

عضو هیئت علمی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی همچنین با اشاره به حدیثی از امام علی (ع) تاکید کرد: شما همواره باید به اساتید و پیشکسوتان خود احترام بگذارید.

کد خبر 4726115 حبیب احسنی پور

منبع: مهر

کلیدواژه: دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی جامعه پزشکی وزارت بهداشت دارو سازمان غذا و دارو اربعین 98 بیمارستان اورژانس کشور دیابت سازمان نظام پزشکی سرطان سیگار جامعه پزشکی درمان ناباروری موسسه محک

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۲۰۵۹۵۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

یافته‌های پژوهشگران برای افزایش ظرفیت دیالیز برای بیماران

فیبروز صفاقی مهمترین علت از دست دادن ظرفیت دیالیز است که معمولاً به دلیل التهاب و فیبروتیک شدن صفاق روی می‌دهد. یافته‌های پژوهشگران برای نخستین بار نشان داد می‌توان از سلول‌های بنیادی مزانشیمی مشتق از بافت چربی برای درمان ضایعات صفاق استفاده کرد. مطالعات بالینی آینده می‌تواند امکان استفاده درمانی از این سلول‌ها را در مبتلایان به فیبروز صفاقی مورد بررسی قرار دهد.

به گزارش ایسنا، کارآزمایی بالینی از سوی امین احمدی، سودابه اعلاتاب، رضا مقدسعلی، ایرج نجفی، سروش شکرچیان از پژوهشگاه رویان، دانشگاه علوم پزشکی تبریز، دانشگاه علوم پزشکی تهران و دانشگاه ماستریخ هلند به بررسی تأثیر سلول‌های بنیادی مزانشیمی مشتق از بافت چربی خود فرد، بر عملکردی صفاق و التهاب آن در افراد تحت دیالیز پرداختند.

در همین ارتباط باید گفت؛ بیماری مزمن کلیه (Chronic kidney disease) یک نارسایی آرام، پیش رونده و غیرقابل برگشت در کلیه است که حدود هفتصد میلیون نفر در جهان به آن مبتلا هستند.

پیشرفت این بیماری می‌تواند تا تخریب کامل کلیه و نیازمند شدن فرد مبتلا به پیوند کلیه یا دیالیز روزانه ادامه پیدا کند. اگر دیالیز دیگر قادر به تصفیه مایعات و محلول‌ها به میزان مورد نیاز برای بیمار نباشد، شرایطی با عنوان ناکارآمدی اولترا فیلتراسیون اتفاق می‌افتد که منجر به بی‌فایده شدن دیالیز برای بیماران می‌گردد.

 فیبروز صفاقی مهمترین علت از دست دادن ظرفیت دیالیز است که معمولاً به دلیل التهاب و فیبروتیک شدن صفاق روی می‌دهد. این شرایط برای حدود ۲۰ درصد از بیماران با سابقه دیالیز طولانی اتفاق می‌افتد. با پیشرفت پزشکی بازساختی (پزشکی ترمیمی) در چند دهه اخیر تلاش‌هایی برای سلول درمانی فیبروز صفاقی صورت گرفته است.

نتیجه این پژوهش که در نشریه بین المللی Archives of Iranian Medicine منتشر شده است، نشان داد، استفاده از سلول‌های بنیادی مزانشیمی مشتق از بافت چربی باعث بهبود جزئی در اولترافیلتراسیون و کاهش اندک التهاب در بیماران می‌گردد.

یافته‌های این پژوهش برای نخستین بار نشان داد می‌توان از سلول‌های بنیادی مزانشیمی مشتق از بافت چربی برای درمان ضایعات صفاق استفاده کرد. مطالعات بالینی آینده می‌تواند امکان استفاده درمانی از این سلول‌ها را در مبتلایان به فیبروز صفاقی مورد بررسی قرار دهد.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • مجازات دریافت وجه اضافی از بیماران چیست؟
  • یافته‌های پژوهشگران برای افزایش ظرفیت دیالیز برای بیماران
  • جزئیاتی از مسمومیت پزشکان با مشروبات الکلی تقلبی در شیراز
  • تصویربرداری از بیماران به‌سمت هوش مصنوعی می‌رود؟
  • پشت پرده مسمومیت الکلی پزشکان در شیراز
  • اعطای تسهیلات ۵۰ میلیون تومانی به بیماران خاص و صعب العلاج
  • خودکشی پزشکان بهانه بیماران! /تیترخوانی به جای نگاه علمی! /نوبت «وعده صادق» اقتصادی
  • جزئیات تازه از مسمومیت پزشکان با مشروبات الکلی تقلبی در شیراز
  • ضرورت حفظ کرامت جامعه‌ پزشکی/ رسیدگی به وضعیت دستیاران
  • خودکشی پزشکان ایرانی در مرز هشدار؛ مشکل کجاست؟