Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «دانا»
2024-04-29@07:59:10 GMT

ثروتمندترین مردم دنیا در چه کشورهایی هستند؟

تاریخ انتشار: ۱ مهر ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۵۲۰۶۷۱۰

میانگین سرانه سرمایه های خالص مردم آمریکا ۲۰۳ هزار دلار است و از این نظر مردم آمریکا در صدر لیست ثروتمندترین مردم دنیا قرار گرفته اند.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از راشاتودی، در حالی که کل دنیا ثروت خود را به خاطر آشفتگی های سیاسی پیرامون  مسئله برگزیت و جنگ تجاری آمریکا و چین از دست می‌دهد، آمریکا ثروتمندترین کشور دنیا می شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

   طبق آخرین گزارش ثروت جهان که توسط شرکت بیمه آلیانز آلمان منتشر شده، میانگین سرانه سرمایه های خالص مالی مردمی که در آمریکا زندگی می کنند 184411 یورو (203128 دلار) در مقایسه با 173838 یورو مردم سوئیس است. این ارقام مربوط به سال 2018 می شوند.    طبق این گزارش، صعود آمریکا به صدر لیست ثروتمندترین مردم دنیا تا حد زیادی به خاطر قدرت دلار است. این گزارش همچنین نشان می دهد خانواده های آمریکا اصلی ترین عامل افزایش جریان جهانی سرمایه ها بوده اند - دو سوم تمام سرمایه گذاری ها در کشورهای صنعتی از آمریکا می آید. سرمایه گذاری های جدید به یک رکورد جهانی رسیده و با 22 درصد افزایش، 2700 میلیارد یورو ثبت شده است و همه این ها به اصلاحات مالیاتی آمریکا در سال گذشته مربوط می شود.   در همین زمان، در حالی که آمریکا ثروتمندترین کشور دنیاست، سوییس همچنان با 266318 یورو بیشترین سرانه سرمایه های ناخالص مالی را در جهان دارد، این رقم برای آمریکا 227364 یورو است. ولی بدهی در سوئیس به خاطر تعداد وام های گرفته شده بیشتر از آمریکاست.   علی رغم رقابت نزدیک آمریکا و سوئیس، این دو کشور با سنگاپور که در جایگاه سوم است،  فاصله زیادی دارند. سرانه سرمایه های خالص مالی سنگاپور به 100370 یورو می رسد.    قبل از این، مقام ثروتمندترین کشور جهان متعلق به سوئیس بود که در 2017 آن را از آمریکا گرفت.   در کل، گزارش الیانز در مورد دورنمای ثروت جهان نسبتاً بدبینانه است. طبق این گزارش، رشد سرمایه مالی جهان در 2018 برای اولین بار از بحران مالی 2008 ، 0.1 درصد کاهش یافته است و مقصر آن جنگ تجاری بین چین و آمریکا، بی ثباتی های همراه برگزیت، افزایش تنش‌های ژئوپلیتیکی و سخت شدن شرایط مالی است.

منبع: دانا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۲۰۶۷۱۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نقش کلیدی صندوق‌های سرمایه گذاری بازار سرمایه در جمع‌آوری نقدینگی‌های بلاتکلیف

امیرحسین جنانی کارشناس بازار سرمایه در گفت‌وگو با باشگاه خبرنگاران جوان گفت: صندوق‌های سرمایه گذاری به عنوان روشی برای عدم ورود هیجانات و رفتار‌های غیرحرفه‌ای به بازار سرمایه عمل می‌کند صندوق‌های سرمایه‌گذاری در بازار سرمایه نقش کلیدی در جمع‌آوری نقدینگی بلاتکلیف و جلوگیری از ورود آن‌ها به بازار‌های موازی مثل مسکن و ارز دارند و به همین دلیل، تصمیماتی که سبب خروج پول از صندوق‌ها می‌شود در نهایت به ضرر اقتصاد ایران خواهد شد.

او افزود: اکنون نه تنها صندوق‌های سرمایه‌گذاری به عنوان یکی از ابزار‌های اصلی بازار سرمایه تلقی می‌شوند بلکه این صندوق‌ها به یکی از اجزای مهم اقتصاد کشور تبدیل شده‌اند آغاز فعالیت صندوق‌های سرمایه‌گذاری در سال ۸۷، حجم چشمگیری از نقدینگی‌ها جذب این صندوق‌ها شدند و توانستند علاوه بر پوشش انواع مختلف ریسک‌پذیری افراد، به رکن اصلی تأمین مالی شرکت‌ها و حتی دولت تبدیل شوند.

این کارشناس بازار سرمایه می‌گوید: کارکرد صندوق‌های سرمایه‌گذاری بخصوص صندوق‌های با درآمد ثابت به ۲ بخش اصلی سرمایه‌گذاری غیرمستقیم در بورس و کمک به تأمین مالی تقسیم می‌شود اکنون بیش از ۹ میلیون نفر از دارندگان واحد‌های سرمایه‌گذاری با رقمی حدود یک‌هزار همت در این صندوق‌ها سرمایه‌گذاری کرده اند، این مبلغ می‌توانست بجای جذب در شفاف‌ترین بخش اقتصاد یعنی بازار سرمایه به سمت بازار‌های غیر مولد و غیررسمی مانند رمز ارزها، طلا و ارز سرازیر شود و بجای به‌کارگیری آنها در تأمین مالی شرکت‌ها در هنگام انتشار اوراق یا سپرده‌گذاری در بانک‌ها با ورود به بازار‌های مخاطره‌آمیز در این شرایط تحریمی که دسترسی به منابع سرمایه‌گذاری خارجی وجود ندارد، آسیب جدی به اقتصاد کشور وارد کند.

جنانی افزود: صندوق‌های سرمایه‌گذاری توانسته‌اند کمک شایانی را در مسیر شفافیت به بخش مولد اقتصاد داشته باشند و تا حد زیادی باعث جلوگیری از بروز ناهنجاری‌ها در فضای اقتصاد کشور شوند متأسفانه خبر‌هایی مبنی بر اجرای قانون مالیاتی جدید شنیده می‌شود که این ابزار حیاتی بازار سرمایه را مورد هدف قرار می‌دهد.

او بیان کرد: صندوق‌های سرمایه‌گذاری به عنوان ابزاری تلقی می‌شوند که امکان سرمایه‌گذاری غیرمستقیم را برای جمع زیادی از مردم فراهم کرده و توانسته در طی این سال‌ها منابع مناسبی را جذب کند بهترین راه برای حفظ و افزایش اصل سرمایه، سرمایه گذاری اصولی و مطمئن است، روش‌های مختلفی برای سرمایه گذاری وجود دارد و در کل می‌توان گفت سرمایه گذاری به دو روش مستقیم و غیرمستقیم انجام می‌شود که افراد با توجه به میزان سرمایه و سطح اطلاعات خود، روش متناسب با شرایط خود را انتخاب می‌کنند.

باشگاه خبرنگاران جوان اقتصادی بورس

دیگر خبرها

  • برگزاری نخستین جلسه کمیته سرمایه‌گذاری بانک دی در سال جاری
  • پی‌اس‌جی 109 میلیون یورو ضرر کرد!
  • باقری: عملیات وعده صادق انگیزه دانشجویان آمریکا علیه صهیونیست‌ها را افزایش داد
  • نقش کلیدی صندوق‌های سرمایه گذاری بازار سرمایه در جمع‌آوری نقدینگی‌های بلاتکلیف
  • علی‌آبادی: از کشورهایی کالا می‌خریم که از ما کالا بخرند
  • سابقه چندساله رشد تولید با مشارکت مردم در صنعت نفت
  • جنگ در اقتصاد دیجیتال دنیا ؛ تیک تاک در آمریکا می ماند؟
  • بلومبرگ: تیم اقتصادی ترامپ به دنبال مقابله با کشورهایی است که دلارزدایی می‌کنند
  • طوفانی که پرده از چهره غرب کنار زد  
  • معلمان روشنی بخش تاریکی دنیا هستند