Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش برنا،اکبر بهنامجو  در جلسه کمیسیون مدیریت اجرایی ایمنی حمل و نقل استان گفت: با توجه به نبود امکان چهارخطه کردن تمام جاده‌ها باید با کمترین هزینه‌ها اقدامات لازم برای کاهش سرعت و کاهش تلفات تصادفات جاده‌ای را عملیاتی کنیم.
وی افزایش سرعت‌گیر و سرعت‌کاه در جاده‌های پرتردد از جمله جاده‌های شهرستان‌های شمالی استان را برای کاهش سرعت و تصادفات جاده‌ای ضروری دانست.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


استاندار اردبیل افزود: با توجه به اینکه سرعت غیرمجاز در جاده‌ها بیشترین علت تصادفات می‌باشد ، باید هر گونه برنامه کم‌هزینه موقت در این مسیرها اجرایی شود.
وی نصب دوربین‌های ثبت تخلفات را از دیگر اقدامات لازم در کاهش سرعت غیرمجاز ذکر کرد و گفت: در صورت امکان از این ابزار نیز برای کنترل جاده‌ها استفاده شود.
مدیرکل حمل و نقل جاده‌ای استان اردبیل نیز در این جلسه از کاهش تصادفات جاده‌ای در ۶ ماه اول سال‌ جاری نسبت به مدت مشابه سال گذشته خبر داد.
علی رحمتی افزود: در این مدت ۶۳ میلیون تردد خودرو در جاده‌ها انجام شده که نسبت به مدت مشابه در سال گذشته که ۵۹ میلیون مورد بود، ۶ درصد افزایش داشته است.
وی بیان کرد: تردد ماشین‌های سنگین نیز از پنج میلیون و ۵۰۰ مورد در سال گذشته به پنج میلیون و ۶۰۰ مورد افزایش یافته است.
وی گفت: همچنین سرعت‌های غیرمجاز در سال جاری نسبت به سال گذشته ۶ درصد کاهش یافته است.
مدیرکل راهداری و حمل و نقل جاده‌ای استان اردبیل بیان کرد: بیشترین مسیر تردد در نیمه اول سال جاری نمین _آستارا با ۶ میلیون و ۴۰۰ مورد تردد بوده است.

 

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: استان اردبیل تصادفات جاده ای جاده دوربین راهداری و حمل و نقل جاده

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۲۰۷۷۱۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

انسداد برخی مسیر‌های ارتباطی عشایری و تلفات احشام در خوزستان

  به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای استان خوزستان، سید اسکندر موسوی‌زاده گفت: اغلب عشایر خوزستان به مناطق ییلاقی کوچ کردند و از استان خارج شدند، اما عده‌ای از عشایر شهر‌های دزفول و اندیمشک دچار مشکلاتی شدند.   وی با بیان اینکه جاده‌های عشایری دزفول و اندیمشک بر اثر بارندگی آسیب دیدند، افزود: این شرایط به لوازم چند خانوار عشایری در منطقه پشمینه‌زار اندیمشک خسارت زد و موجب تلف شدن تعدادی از احشام آنها شد.   موسوی زاده می‌گوید: تکمیل جاده‌های عشایری مورد تاکید است که پس از بارندگی اقدام به بازگشایی خواهد شد.   مدیرکل امور عشایر استان خوزستان ادامه داد: جاده‌های عشایری سردشت دزفول و الوار گرمسیری اندیمشک مسدود شدند و مسیر دسترسی به عشایر آیت مناطق قطع شده که در حال حاضر امکان بازگشایی مسیر‌ها وجود ندارد.   وی با تاکید بر اینکه بازگشایی جاده‌های عشایری پس از پایان بارندگی امکان‌پذیر است، گفت: مورد جدی از آسیب به عشایر بر اثر بارندگی گزارش نشده که در صورت اطلاع اقدامات لازم انجام خواهد شد.   به گفته موسوی زاده؛ بازدید از مناطق عشایری که بیشترین میزان بارندگی را در روز‌های اخیر تجربه کردند، همچنان ادامه دارد.   جمعیت جامعه عشایری که در این فصل در خوزستان ساکن هستند حدود ۴۰ هزار خانوار و ۲۰۰ هزار نفر است.

دیگر خبرها

  • کاهش ۱۰ درصدی تلفات جاده‌ای در تعطیلات جاری/ فوت ۱۰۹ نفر 
  • تاکید استاندار بر تشکیل شورای عشایر چهارمحال و بختیاری
  • انسداد برخی مسیر‌های ارتباطی عشایری و تلفات احشام در خوزستان
  • ریزش برداری در ۵۶ مقطع از محورهای ایلام انجام شد
  • ۶۵ درصد تلفات جاده ای گیلان راکب موتورسیکلت و عابران پیاده هستند
  • تشکیل کارگروه مشترک پلیس و شهرداری، برای رفع نواقص نقاط پرتصادف تهران
  • بارندگی در همدان تصادفات را ۴۰ درصد افزایش داد
  • افزایش تلفات فروریختن جاده در چین به ۳۶ نفر
  • اعلام جرم پلیس علیه کوتاهی مدیران درباره تصادفات
  • بیش از ۹۰ درصد جرایم فضای مجازی در لرستان کشف شد