Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایمنا»
2024-04-27@15:19:03 GMT

بی‌پولی روند پیری را سرعت می‌بخشد

تاریخ انتشار: ۱ مهر ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۵۲۰۸۷۹۲

بی‌پولی روند پیری را سرعت می‌بخشد

بررسی‌های اخیر محققان نشان می‌دهد روند پیر شدن بزرگسالانی که حداقل به مدت چهار سال تحت فشار مالی هستند، نسبت به کسانی که مشکل مالی ندارند، افزایش پیدا می‌کند.

به گزارش سرویس ترجمه ایمنا، افرادی که به پیری زودرس مبتلا می‌شوند زودتر از سایر همسالان، توانایی فیزیکی خود را از دست می‌دهند. این افراد عملکرد ذهنی کمتری دارند و سطح شاخص‌های التهابی نیز در خون آن‌ها نیز افزایش پیدا می‌کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

گروهی از محققان دانشگاه "Copenhagen" در دانمارک به منظور مقایسه وضعیت پزشکی بزرگسالانی که دارای مشکلات مادی بودند و افرادی که این مشکل را نداشتند، مطالعه‌ جدیدی انجام دادند. 

 افراد شرکت‌کننده در مطالعه به مدت ۲۲ سال، درآمدی کمتر از ۶۰ درصد از میانگین ملی داشتند. محققان داده‌های سلامت پنج هزار و ۵۷۵ فرد بزرگسال را که در اواخر دوره میانسالی خود قرار داشتند، مورد بررسی قرار دادند؛  ۱۸ درصد از این افراد در بین سال‌های ۱۹۸۷ تا ۲۰۰۸، فقر را تجربه کردند؛ محققان عملکرد فیزیکی و ذهنی این افراد را ارزیابی کردند. نتایج بررسی‌های جدید نشان دادعلائم التهاب در خون کسانی که دارای مشکل اقتصادی بودند، افزایش پیدا کرد.

به گفته محققان، رها شدن از مشکلات اقتصادی، یکی از راهکارهای موثر برای محافظت از افراد در برابر پیری زودرس است. این در حالی است که افزایش مشکلات مادی، نتیجه بر عکس دارد و باعث افزایش سطح CRP در خون می‌شود؛ CRP یکی از نشانه‌های وجود التهاب است. یافته‌های جدید نشان داد افرادی که در اویل زندگی خود به مدت کوتاهی فقر را تجربه کردند به پیری زودرس مبتلا نشدند، اما کسانی که در اواخر زندگی خود، به دلیل از دست‌دادن شغل با مشکلات مادی روبرو شدند، علائم پیری زودرس را تجربه کردند.

به گفته محققان قرار داشتن تحت فشار مالی، در اوایل زندگی و به دلیل ادامه تحصیل یا داشتن شغل‌های قراردادی کوتاه مدت، به اندازه فقر در بزرگسالی استرس‌آور نیست. آن‌ها معتقد هستند انجام اقدامات پیشگیرانه که بر کمتر شدن مشکلات اقتصادی پایدار متمرکز است، روند پیری زودرس را در بزرگسالی کاهش می‌دهد.

نتایج این مطالعه در مجله اروپایی Ageing منتشر شده است.

کد خبر 390542

منبع: ایمنا

کلیدواژه: تازه های پزشکی مشکلات اقتصادی دوران پیری سالمند پول درآمد شهر شهروند کلانشهر مدیریت شهری کلانشهرهای جهان حقوق شهروندی نشاط اجتماعی فرهنگ شهروندی توسعه پایدار حکمرانی خوب اداره ارزان شهر شهرداری شهر خلاق

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.imna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایمنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۲۰۸۷۹۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

حل معضل پیری جمعیت و افزایش نسل نیازمند تلاش همگانی است

به گزارش خبرنگار مهر، حجت الاسلام والمسلمین یوسفی عصر امروز در جمع خبرنگاران بیان کرد: سرمایه انسانی مهمترین واساسی ترین منبع حیاتی هرکشوری است. رشد وپیشرفت درحوزه ای ازنیاز های جامعه مرهون موتورمحرکه ای به نام جوان است. رشداقتصادی بدون وجود نیروی جوان در عرصه کاروتولیدوفن آوری ممکن نیست.

وی ادامه داد: اقتدارنظامی وابهت بین اللمللی بدون جوان متعهدغیوردرعرصه دفاع وآماده رزم تحقق نمی یابدرشدعلمی وسایرمقوله هایی که هرجامعه برای بقا وحیات به آن نیازدارد بدون سرمایه انسانی آماده وبانشاط میسر نخواهد بود.

یوسفی افزود: متأسفانه از دهه هفتادتاکنون مسئولین وقت دراشتباهی بزرگ موضوع تهدیدنسل را دربرنامه های خود قرار دادند وبه جای مدیریت درست سرمایه جوان کشورآن را معضل دانسته والان پنجره جمعیتی کشور در حال بسته شدن است واز دغدغه‌ای همه دلسوزان آینده کشوربحث رشد جمعیتی است. رهبر عزیزدر این رابطه ضمن عذر خواهی ازخدا ومردم ادامه این روند را غلط دانستند ودر توصیه‌های مکرر خود مسئولین وآحاد مردم بخصوص نخبگان وخواص رامتوجه خطربزرگ کاهش نسل نمودند.درمورد فرمایشات ارائه شده در خصوص ازدواج، تکثیر نسل و پیری جمعیت، مسئولین ونخبگان نظام اسلامی وظایف متعددی برعهده دارند.

یوسفی گفت: حل معضل پیری جمعیت وافزایش نسل، نیازمندهمکاری وتلاش همگانی همه آحاد جامعه، به ویژه مسئولین ونخبگان نظام اسلامی است.بااتخاذرویکردی جامع و چندجانبه، وبااستفاده ازابزارها و روش‌های مختلف، می‌توان به تدریج شاهدبهبود وضعیت ازدواج و فرزندآوری درکشورو ارتقای سلامت و پویایی جامعه بود.

کد خبر 6088187

دیگر خبرها

  • مهلت ارسال مقاله برای ویژه‌نامه فصلنامه روند با موضوع «پول دیجیتال بانک مرکزی CBDC» تمدید شد
  • روند نزولی قیمت دلار در بازار آزاد سرعت گرفت
  • این ادویه عمرتان را زیاد می‌کند
  • دلارهای خانگی روانه بازار شدند | روند نزولی قیمت دلار در بازار آزاد سرعت گرفت
  • آیا کندن موی سفید باعث زیاد شدن آن میشود؟
  • نانوحباب‌های مغناطیسی در کامپیوتر‌ها قابل استفاده می‌شوند
  • نانوحباب‌های مغناطیسی در کامپیوترها قابل استفاده می‌شوند
  • چرا با افزایش سن سرعت حرکت ما کم می‌شود؟
  • در چه سنی می‌توان یک فرد را «پیر» دانست؟
  • حل معضل پیری جمعیت و افزایش نسل نیازمند تلاش همگانی است