Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایسنا»
2024-05-01@05:46:35 GMT

حضور تیم‌های نظارتی در مسیرهای تردد دانش آموزان

تاریخ انتشار: ۱ مهر ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۵۲۰۸۸۵۷

حضور تیم‌های نظارتی در مسیرهای تردد دانش آموزان

رئیس پلیس پیشگیری ناجا گفت: ۴۳ هزار نیروی نظارتی، گشت‌های محسوس و نامحسوس در قالب ۱۷ هزار تیم با استقرار در معابر اصلی منتهی به مدارس با هرگونه مزاحمت و تخلف برخورد جدی می کنند.

به گزارش ایسنا، سردار محمد شرفی با اشاره به حضور مقتدرانه و جدی پلیس در طرح بازگشایی مدارس، نیروی انتظامی را تامین کننده نظم و امنیت و همکاری شهروندان و والدین دانش آموزان با پلیس را در خدمت رسانی هرچه بهتر مهم ارزیابی کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با اشاره به برگزاری جلسات تعاملی متعدد با انجمن‌های اولیا و مربیان در طول سال تحصیلی اظهار کرد: هدف از برگزاری این جلسات آموزشی از سوی کارشناسان پلیس پیشگیری، آشنایی والدین و دانش آموزان با تهدیدات و آسیب‌های اجتماعی و فرهنگی و راه های مقابله با این آسیب‌ها به جوانان است.

رئیس پلیس پیشگیری ناجا افزود: برخورد قاطع با مزاحمان خیابانی و بر هم زنندگان نظم و امنیت عمومی از مهمترین تمهیدات پلیس پیشگیری برای بازگشایی مدارس است؛ تیم های نظارتی، گشت‌های محسوس و نامحسوس به استعداد ۴۳ هزار نیرو در قالب ۱۷ هزار مورد انواع گشت با استقرار در معابر اصلی منتهی به مدارس با هرگونه مزاحمت و تخلف برخورد جدی خواهند کرد.

وی با بیان اینکه امیدواریم بتوانیم آرامش و اطمینان خوبی را برای دانش آموزان و خانواده های آن ها به وجود بیاوریم، تصریح کرد: پلیس با تمام توان در راستای تامین نظم، امنیت و ارتقای آرامش و احساس امنیت شهروندان تلاش می کند و تا رسیدن به شرایط ایده آل و اطمینان بخش به ماموریت خود ادامه خواهد داد .

این مقام انتظامی افزود: همکاری شهروندان و والدین، پلیس را در خدمت رسانی هر چه بهتر یاری خواهد کرد و ما توقع داریم که تمام سازمان های متولی پلیس را در تامین نظم و آرامش همگانی یاری کنند.

وی خاطرنشان کرد: پلیس با رویکردی جامعه محور به دنبال تحقق مشارکت فعال آحاد مختلف جامعه است و تجربه ثابت کرده که همراهی مردم در هر طرحی موفقیت آن را تضمین خواهد کرد و در این راستا بیش از ۲ هزار و ۷۰۰ پلیس افتخاری در طرح تامین امنیت مدارس مشارکت می‌کنند.

شرفی پیشگیری از آسیب های اجتماعی در جامعه را نیازمند عزم جدی تمام سازمان های فرهنگی و اجتماعی دانست و افزود: برگزاری جلسات آموزش های همگانی و توصیه های پلیسی برای دانش آموزان از دیگر فعالیت های پلیس است.

به گزارش پایگاه خبری پلیس، رئیس پلیس پیشگیری ناجا به مدیران مدارس و اولیای دانش آموزان توصیه کرد که هر نوع بی‌انضباطی در این خصوص را سریعا به مرکز فوریت های پلیس ۱۱۰ اطلاع دهند.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: ناجا بازگشایی مدارس سردار شرفی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۲۰۸۸۵۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

برپایی کلاس درس دانش آموزان فلسطینی در چادرها

به گزارش قدس آنلاین، خبرگزاری قدس پرس با اعلام این خبر و انتشار تصاویری از دانش آموزان ابتدایی که در درون چادرها دروس خود را فرا می گیرند، نوشت: پس از گذشت هفت ماه از حملات مداوم رژیم اشغالگر اسرائیل علیه ساکنان نوار غزه با ابتکار جوانان شهر دیر البلح، دانش آموزان مقطع ابتدایی در زیر چادرها فصل تحصیلی خود را از سرگرفتند.

بر اساس این گزارش، دانش آموزان ابتدایی شهر دیرالبلح در زیر چادرهایی که به عنوان کلاس درس توسط گروهی از جوانان این شهر برپا شده است، درس می خوانند و فعالیت های آموزشی خود را دنبال می کنند.

پیشتر کارشناسان سازمان ملل متحد در گزارشی اعلام کرده بودند که ۸۰ درصد مدارس نوار غزه بر اثر تجاوز نظامی رژیم صهیونیستی به این منطقه تخریب شده‌ است.

آنها در بیانیه‌ای اعلام کرده بودند که تخریب بیش از ۸۰ درصد مدارس غزه، پرسش‌هایی را در رابطه با نابودی عمدی مراکز آموزشی به منظور تخریب و نابودی همه جانبه سیستم آموزشی در فلسطین مطرح می‌کند.

این کارشناسان افزودند: تداوم حملات ظالمانه به زیرساخت‌های آموزشی نوار غزه تأثیر مخربی در درازمدت بر حقوق اولیه ساکنان این منطقه برای یادگیری دارد و نسلی از فلسطینی‌ها را در آینده از آموزش محروم می‌کند.

بر اساس این بیانیه، از آغاز تجاوز نظامی رژیم صهیونیستی به غزه، بیش از پنج هزار و ۴۷۹ دانش آموز، ۲۶۱ معلم و ۹۵ استاد دانشگاه شهید و بیش از هفت هزار و ۸۱۹ دانش آموز و ۷۵۶ معلم زخمی شده‌اند.

وزارت آموزش و پرورش فلسطین نیز با انتشار بیانیه ای اعلام کرده بود که ۲۸۶ مدرسه دولتی و ۶۵ مدرسه وابسته به آژانس امدادرسانی و کاریابی سازمان ملل برای آوارگان فلسطین (آنروا) در نوار غزه، بمباران و تخریب شده اند که ۱۱۱ مورد از آنها دچار خسارت شدید شده‌اند و ۴۰ مدرسه نیز در کرانه باختری مورد حمله نظامیان اشغالگر و تخریب واقع شده است. همچنین از ۱۳۳ مدرسه دولتی نیز به عنوان سرپناه برای آوارگان نوار غزه استفاده شده است.

براساس گزارش این وزارتخانه، ۶۲۰ هزار دانش‌آموز فلسطینی در نوار غزه، همچنان از حضور در مدارس از ابتدای تجاوز به نوار غزه محروم هستند. این در حالی است که اکثر دانش آموزان با شرایط بهداشتی و روحی بسیار ناگواری مواجه هستند.

این خبر در حالی منتشر می شود که جنگ علیه نوار غزه تاکنون به شهادت ۳۴ هزار و ۴۸۸ نفر و زخمی شدن ۷۷ هزار و ۶۴۳ نفر منجر شده است.

منبع: خبرگزاری ایرنا

دیگر خبرها

  • آموزش ایمنی ترافیک به ۴ هزار و ۶۰۰ دانش‌آموز مدارس حاشیه راه‌های آذربایجان‌غربی
  • زنگ سپاس معلم در مدارس همدان نواخته شد
  • رتبه اول زنجان در جذب دانش‌آموزان بازمانده از تحصیل
  • کتابداران دیلم برای جذب دانش آموزان در مدارس حضور یابند
  • نواخته شدن زنگ سپاس معلم در مدارس خوزستان
  • تدارک بیش از ۲۰ برنامه مختلف به مناسبت هفت معلم
  • ۱۵۰۰ نفر جذب آموزش و پرورش استان کرمانشاه شدند
  • رشته‌های فنی باید در شهرستان معمولان ارتقا یابد
  • «دبیر کارگروه سلامت مدارس» منصوب شد
  • برپایی کلاس درس دانش آموزان فلسطینی در چادرها