Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش گروه ورزشی خبرگزاری برنا و به نقل از روابط عمومی فدراسیون قایقرانی، انوش عباسی در گفتگو با روابط عمومی فدراسیون در خصوص اردوهای تیم کایاک زیر 23 سال و جوانان اظهار کرد: در حال حاضر با 11 نفر در اردو هستیم که البته 2 نفر دیگر در اردوی تیم ماراتن هستند و پس از حضور در مسابقات به تیم ملحق خواهند شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: طبق روال اکنون مشغول تمرینات استقامتی و قدرتی هستیم. البته با توجه به ضعف بچه‌ها و این که بعضی نفرات تازه به اردو دعوت شدند بخش زیادی از وقت ما صرف اصلاح تکنیک و تمرینات پایه می‌شود. البته مجبوریم که این وقت را بگذاریم چون بالاخره قایقرانان باید از رده‌های سنی پایه پیش بروند و با تکنیک اشتباه که باعث آسیب دیدگی و نهایتا عدم نتیجه گیری درست می‌شود، مراحل را طی نکنند.

مربی تیم کایاک زیر 23 سال و جوانان شرایط قایقرانان تیم خود را مناسب ارزیابی کرد و گفت: با حمایت شخص رئیس فدراسیون اردو و شرایط خوبی داریم. البته امیدوار هستم با همکاری کمیته استعدادیابی و پشتوانه سهرابیان تست انتخابی در زمان مناسب داشته باشیم که اگر افراد دیگری در سراسر کشور و از تمام هیات‌ها هستند که توانایی حضور در تیم ملی را دارند و می‌توانند به ما کمک کنند به ترکیب ما اضافه شوند و با نفرات بیشتری وارد فصل سرد شویم و تمرینات پایه را دنبال کنیم.

عباسی ادامه داد: متاسفانه پشتوانه خوبی در رده سنی جوانان نداریم و جوانان ما نسبت به سال‌های گذشته سطح پایین‌تری دارند. ما از سال 2005 در رده کایاک جوانان رتبه اول آسیا را در اختیار داشتیم و حتی در سطح جهانی به فینال A رسیدیم اما به تدریج این موقعیت از سال 2015 از دست رفت و اکنون شرایط خوبی نداریم و باید هر چه سریع‌تر با تلاش و جذب نونهالان مستعد برای تیم‌های ملی پشتوانه سازی کنیم.

وی افزود: در مسیر نیاز به کوشش و حمایت هیات‌های قایقرانی داریم چرا که پایه تمام برنامه‌های ما هیات‌ها هستند. البته برگزاری المپیاد استعدادیابی از سوی وزارت ورزش که خوشبختانه با تلاش هیات‌های قایقرانی به میزبانی آن‌ها برگزار شد، کمک بسیاری برای شناسایی جوانان مستعد می‌کند که این امر جای تقدیر دارد.

عباسی تاکید کرد: ما هم با همکاری کمیته استعدادیابی درصدد جذب نفرات مستعد هستیم و معتقدم این مسئله نیاز اساسی تیم جوانان است و باید هر چه سریع‌تر این اتفاق بیافتد تا بتوانیم دوباره در این رده نتایج درخشانی بگیریم. البته این کار به زمان نیاز دارد و باید برای آن زحمت بکشیم.

وی ادامه داد: این ظرفیت و پتانسیل در کشور ما وجود دارد و ما جوانان علاقمند و مستعدی داریم که باید توسط مربیان و افراد متخصص هدایت شوند و در مسیر درست قرار بگیرند. امیدوارم با حمایت تمامی دست اندرکاران توان بالا دیده شود و به بهترین شکل در جهت رشد و توسعه قایقرانی به حرکت درآید.

عباسی در پایان گفت: خوشبختانه از روز نخست سهرابیان نگاه خاصی به رده‌های پایه داشت که البته کاملا درست بوده و باید در این بخش سرمایه گذاری انجام شود. این حمایت ادامه دارد که باعث انگیزه ما می‌شود و همه توان خود را گذاشتیم تا پشتوانه خوبی برای تیم‌های ملی داشته باشیم و با ظرفیتی که ما از قایقرانی ایران می‌شناسیم قطعا نتیجه بخش خواهد بود.

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: خبرگزاری برنا فدراسیون قایقرانی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۲۱۱۶۳۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

دانشکده‌های مهارت برای تأمین نیاز صنایع دانشجو تربیت کنند

به گزارش خبرنگار خبرگزاری علم و فناوری آنا، در حاشیه برگزاری مراسم تکریم و معارفه رؤسای قدیم و جدید دانشگاه آزاد اسلامی گیلان، محمدعلی نادی خوراسگانی معاون تربیتی و مهارتی دانشگاه آزاد اسلامی به همراه مجتبی ملکی چوبری سرپرست دانشگاه آزاد اسلامی گیلان و جمعی از مدیران این دانشگاه از قسمتی از شرکت تولیدی نوید مرغ گیلان بازدید کردند.

نادی در بازدید و نشست با مسئولان این شرکت تولیدی اظهار کرد: دانشگاه آزاد اسلامی دارای ظرفیت‌های بالایی در کشور بوده که می‌توان از این ظرفیت‌های در راستای رفع مشکلات جامعه استفاده کرد و در این باره دو مدل طراحی شد که نخستین مدلی که در حوزه مهارت دنبال آن هستیم ایجاد هنرستان فنی در جوار صنعت است که بتوانیم با آموزش مهارتی به مهارت آموزان، گامی را در کمک به رفع مشکل نیروی انسانی ماهر صنایع برداریم. به‌عنوان نمونه می‌توانیم با تربیت تکنسین درجه ۲ در صنایع از این نیروی تربیت شده استفاده کرد.

وی افزود: دانشکده‌های مهارت و کارآفرینی باید تخصصی شود و پس از تربیت در این دانشگاه وارد بازار کار شده اکنون، دانشکده‌های مهارت قادر خواهند بود با توجه به نیاز صنایع به منابع انسانی دانشجو جذب کنند و به آنان آموزش دهند در این راستا دانشگاه آزاد اسلامی استان گیلان می‌تواند با توجه به ظرفیت‌های بهینه‌ای که دارد نسبت به طراحی دانشکده‌های مهارت و کارآفرینی به‌صورت تخصصی با توجه به نیاز استان و صنایع اقدام کند.

معاون تربیتی و مهارتی دانشگاه آزاد اسلامی ادامه داد:‌ به‌عنوان نمونه دانشگاه آزاد اسلامی استان گیلان با توجه به صنعت طیور استان و کشور، دانشکده تخصصی مهارتی طیور راه‌اندازی کند و پس از تربیت نیروی کار متخصص در این دانشگاه، آنان را وارد بازار کار کرده و نیاز استان گیلان به نیروی متخصص ماهر توسط دانشگاه آزاد اسلامی برطرف خواهد شد.

نادی تأکید کرد: با رفع موانع موجود اتفاقات خوبی در حال وقوع است و با رفع موانع، صنعت راحت‌تر می‌تواند از ظرفیت دانشگاه‌ها استفاده کند. تردد استادان در صنعت و تأمل با نیرو‌های مشغول به کار، می‌توانند باعث ورود اطلاعات جدید به شرکت شده و آموزشکده‌های تخصصی با توجه به نیازسنجی در استان، راه‌اندازی شود. باید خیال خانواده‌ها از محیطی که فرزندانشان در حال مهارت‌آموزی هستند، راحت شود و بدانند که در این محیط کارها، امنیت کامل کار برای فرزندان وجود دارد.

وی بیان کرد: مدارس عالی مهارت در دانشگاه آزاد اسلامی راه‌اندازی شد که با فراخوان در دانشگاه و جامعه یک مدرسه عالی مهارت افتتاح می‌شود و دوره‌های عالی مهارت به مدت زمان‌های خاص در این مدارس برگزار می‌شود تا نیرو‌های دوره دیده داشته باشیم که دانشگاه آزاد اسلامی پیشتاز در این مورد است.

معاون تربیتی و مهارتی دانشگاه آزاد اسلامی گفت: جامعه با افزایش سطح سواد جوانان نمی‌تواند آنان را مشغول به کار کند؛ اما با آموزش مهارت می‌توان در اشتغال جوانان سهم داشت و بعضی از مهارت‌هایی که در مدرسه عالی مهارت منتقل می‌کنند سریعاً بازخورد دارد و می‌توانند جذب بازار کار و مشغول به کار شود و این مهم وقتی محقق می‌شود که باید مبتنی بر نیاز حرکت کرد و با نیازسنجی و معرفی رشته‌های مورد نیاز در تبیین و انتخاب رشته‌ها به دلیل جذابیتی که دارند نیازسنجی کنیم.

 نادی مطرح کرد:‌باید شبکه استادان رشته‌ها درگیر کار شوند با گفتمان استادان باید رشته‌های خود را در مدارس معرفی کنند با اعلام نیاز توسط جامعه، رشته‌های مورد نیاز فعال شوند و درباره جذب دانشجویان پیگیر باشند.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • سوالات مهم داوطلبان کنکور درباره سابقه‌ تحصیلی و ترمیم نمره + پاسخ
  • پاسخ به ۲۰ سوال کلیدی کنکوری ها درباره ایجاد سابقه‌تحصیلی و ترمیم نمره
  • دانشکده‌های مهارت برای تأمین نیاز صنایع دانشجو تربیت کنند
  • علت عدم گرایش به رشته‌های علوم پایه و فنی بررسی شود
  • گرایش جوانان به رشته های علوم پایه و فنی مهندسی در حال کاهش است
  • اردبیل میزبان مسابقات بین‌المللی تکواندوی جام صفوی شد
  • رشته‌های پزشکی براساس نیاز کشور و تعداد داوطلبین ساماندهی می‌شود
  • رضایت: ساماندهی برنامه‌های آموزشی در جهت اولویت و نیاز کشور است
  • در کنار همه مسایل اقتصادی به ابعاد فرهنگی فرزندآوری توجه شود
  • ژیمناستیک و «پرش» از روی انتخابات/ فرود «آرام» نیاز رشته مادر است