Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایسنا»
2024-04-26@22:43:37 GMT

دستور رئیس جمهور برای تعیین تکلیف مالکیت هپکو

تاریخ انتشار: ۱ مهر ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۵۲۱۲۰۶۰

دستور رئیس جمهور برای تعیین تکلیف مالکیت هپکو

مدیر کل حمایت از مشاغل و بیمه بیکاری وزارت تعاون کار و رفاه اجتماعی با تاکید بر مخالفت وزارت کار با بازداشت کارگران هپکو، از دستور رئیس جمهوری برای تعیین تکلیف مالکیت هپکو خبر داد.

کریم یاوری در گفت‌وگو با ایسنا، اظهار کرد: وزارت تعاون کار و رفاه اجتماعی با بازداشت کارگرانی که صرفاً برای مطالبات قانونی و حقوق معوقه به صورت  مسالمت آمیز اعتراض می‌کنند، موکداً مخالف است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی از پیگیری وزارت کار برای آزادی کارگران بازداشتی هپکو خبر داد و گفت: پیگیری‌های تا رفع بازداشت از همه کارگران  ادامه دارد.

رفع مشکلات هپکو با خرید ۲۴۰۰ دستگاه

مدیر کل حمایت از مشاغل و بیمه بیکاری وزارت تعاون کار و رفاه اجتماعی در ادامه دلیل تشدید مشکلات هپکو را عدم اجرای مصوبات ستاد تسهیل و رفع موانع تولید عنوان کرد و گفت: در مصوبات ستاد تسهیل و رفع  موانع تولید تصمیم  گرفته‌اند تا وزارت راه و شهر سازی با تامین اعتبار از سوی سازمان برنامه و بودجه نسبت به عقد قرارداد خرید ۲۴۰۰ دستگاه ماشین آلات  هپکو اقدام کند و این مهم باید صورت پذیرد تا مشکلات حل و فصل شود.

مدیرعامل جدید هپکو برنامه بدهد

یاوری همچنین پرداخت ۵۰ میلیارد تومان تسهیلات توسط بانک ملی را از دیگر مصوبات ستاد تسهیل و رفع موانع تولید ذکر کرد و گفت: مقرر شد بانک ملی نسبت به پرداخت پنجاه  میلیارد  تومان  تسهیلات  برای حل مشکلات  هپکو اقدام کند که در صورت تحقق، پرداخت معوقات کارگران در اولویت قرار دارد و با توجه به تعیین مدیر عامل جدید از سوی سازمان خصوصی سازی، مدیر عامل باید برنامه تولید و کار را اعلام کند.

دستور رئیس جمهور برای تعیین تکلیف مالکیت هپکو

وی درعین حال دستور رئیس جمهوری برای تعیین تکلیف وضعیت مالکیت هپکو را امیدوارانه توصیف کرد و گفت: این امر کارگران را دلگرم کرد و امیدواریم به سرانجام  برسد.

مدیرکل حمایت از مشاغل و بیمه بیکاری وزارت کار در پایان با بیان اینکه هیچ کارگری برای طلب حقوق و تامین معیشت خانواده اش نباید بازداشت شود،‌گفت: وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی در جهت صیانت از نیروی انسانی و حفظ و تثبیت اشتغال اقدامات قانونی خود را در مورد هپکو انجام داده و کماکان  و مستمراً امورات مرتبط را پیگیری می‌کند.

به گزارش ایسنا، ۲۵ شهریور ماه جاری کارگران شرکت هپکوی اراک در اعتراض به آنچه "تعیین تکلیف سهامداری این شرکت" عنوان شد تجمع کردند، آنها پیش از این در سوم شهریور ماه امسال نیز در اعتراض به شرایط تولید در شرکت و حقوق عقب افتاده خود تجمع کرده بودند.در پی دستور رییس جمهوری و جلسات مسئولان استان با وزیر صنعت و مسئولان سازمان خصوصی سازی و با موافقت سهامدار عمده هپکو، "ابوالفضل روغنی گلپایگانی" به عنوان مدیرعامل جدید هپکو معرفی شد.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: شرکت هپکو اراک حقوق و دستمزد بانک ملی سهام خصوصي سازي وزارت کار و رفاه اجتماعی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۲۱۲۰۶۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

خودروهای رسوبی در پارکینگ‌های کرمانشاه تعیین تکلیف می‌شود

دادستان عمومی و انقلاب استان کرمانشاه از برنامه‌ریزی برای تسریع در تعیین تکلیف خودروهای رسوبی در پارکینگ‌های کرمانشاه خبر داد.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از کرمانشاه، حمیدرضا کریمی امروز _ پنجشنبه ششم اردیبهشت _ در جمع خبرنگاران با تاکید بر لزوم تعیین تکلیف وسایل نقلیه توقیفی موجود در پارکینگ‌های انتظامی استان کرمانشاه، اظهار کرد: بر این اساس و طبق قانون، پلیس راهور باید از طریق وسایل ارتباط جمعی به فاصله یک ماه دو مرتبه به مالکان خودروهای رسوبی و وسایل نقلیه فرسوده برای ترخیص اطلاع‌رسانی کند.

وی افزود: در صورتی که مالک ظرف مدت سه ماه از تاریخ انتشار آگهی وسایل نقلیه از مراجعه خودداری کند، وسیله نقلیه در حکم، رها شده تلقی می‌شود و طبق مقررات تعیین تکلیف خواهد شد.

دادستان کرمانشاه خاطرنشان کرد: برای وسایل نقلیه‌ای که دارای شماره تلفن و نشانی مالک است، علاوه بر فراخوان پلیس راهور از طریق پلیس‌های تخصصی مربوطه ابلاغ‌هایی به مالک صورت می‌گیرد یا با آن‌ها تماس گرفته می‌شود.

کریمی اضافه کرد: پلیس راهور باید لیست تمام خودروهای فرسوده غیرقابل استفاده و اسقاطی را شناسایی و تفکیک و به قید فوریت اقدامات لازم را برای ترخیص آن‌ها به صورت جداگانه اجرایی کند.

وی گفت: به منظور جلوگیری از انباشت مجدد خودروهای رسوبی در پارکینگ‌ها، در زمان توقیف هر خودرویی باید اطلاعات و مشخصات کاملی از مالک و متصرف آن همچون پلیس راهور، پلیس راه، پلیس‌های تخصصی انتظامی، کلانتری‌ها و پاسگاه‌ها ثبت شود.

کد خبر 747738

دیگر خبرها

  • معاون رئیس‌جمهور: ۵۰۰ هزار خانه تحویل متقاضیان شد
  • دستور رئیسی برای رفع مشکلات جنوب غرب تهران
  • دستور رییسی برای رفع مشکلات درمانی وآموزشی درجنوب غرب تهران
  • سیاست‌های صنعتی باید تعیین تکلیف شود/ سهم اندک تولید از اعتبارات بانکی
  • خودروهای رسوبی در پارکینگ‌های کرمانشاه تعیین تکلیف می‌شوند
  • خودروهای رسوبی در پارکینگ‌های کرمانشاه تعیین تکلیف می‌شود
  • تعیین تکلیف شهریه پودمان فرهنگیان ۱۴۰۳
  • نگاه ویژه به ارتقای شاخص‌های آموزشی در سفر رئیس‌جمهور به سمنان
  • دستور رئیس‌ جمهور برای اختصاص ۲۰۰ خودرو به کتابخانه سیار
  • تعیین تکلیف اراضی منابع طبیعی و اوقاف در فارس