Web Analytics Made Easy - Statcounter

فرهاد سرداری روز دوشنبه در نشست خبری اظهار داشت: متاسفانه از سال ۱۳۴۴ تا ۱۳۷۵ بدون مطالعه نهال‌کاری انجام شده و صدماتی نیز داشته است اما اکنون برای بذرکاری و یا جنگل‌کاری در بیابان برنامه ریزی و تحقیقات انجام می شود.

در خصوص پروژه های بین المللی در این زمینه اظهار داشت: در دو دهه اخیر برای انجام پروژه های بین المللی در ابتدا باید طرح مشترک مستند شود و بعد منابع مالی دریافت کند ، اخیرا طرح های مناری، حبله رود، پروژه FAO و  RFDL (احیای جنگل های تخریب یافته توسط فرسایش) به صورت بین المللی ارائه شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی ادامه داد: پروژه فائو و RFDL در حال تمدید است تا اعتبار جذب کند، زیرا تامین مالی توسط فائو به دلیل اقدامات اداری و انتقال پول مشکل داشته است به همین دلیل پروژه تمدید می شود.

سرداری با بیان اینکه اجرای سند به دو سال زمان نیاز دارد تا به مرحله اجرا برسد، تصریح کرد: سندی در مرکز آسیا و اقیانوسیه تصویب شد و در انتظار تامین منابع مالی از طرف صندوق بین المللی تسهیلات محیط زیستی (GEF) است که آمریکا از پرداخت آن جلوگیری می کند که در کنواسیون اخیر بیابان زدایی این صندوق اعلام کرد پروژه را تا ۶ ماه آینده ارزیابی می کند همچنین تا کنون  سه پروژه از طرف این صندوق تامین اعتبار شده است.

به گفته وی پروژه های بین‌المللی فائو و (GEF) بزرگ مقیاس بوده و بیش از یک میلیون دلار از طرف دو نهاد تامین اعتبار می شود.

سرداری عنوان کرد: باید خود تحریمی را کنار بگذاریم و در کنوانسیون و کنفرانس‌های بین‌المللی شرکت کنیم، به عنوان مثال در اجلاس بیابان‌زدایی ایران با کشورهای هند، کره جنوبی و چین قرار داد و پروژه مشترک تعریف کرد.

وی تصریح کرد: در اطراف شهرهایی که در معرض فرسایش بادی بودند مانند شهرستان کاشان نهال‌کاری انجام شده است که به دلیل احداث راه و راه آهن، جنگل ها تخریب شد که بر این اساس مقرر شد واگذاری جنگل های دست کاشت بیابانی به طور کلی ممنوع شود.

منبع: ایرنا

کلیدواژه: بیابان زایی بیابانزدایی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۲۱۲۲۸۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

با تعطیل شدن پنجشنبه ۲۵ درصد ظرفیت کار با دنیا را از دست می‌دهیم

به گزارش قدس آنلاین اخیرا کمیسیون اجتماعی مجلس تصمیم گرفت روزهای تعطیل هفته پنجشنبه و جمعه و روزهای کاری هفته از شنبه تا چهارشنبه تعیین شود که انتقاد فعالان اقتصادی را به دنبال داشت. البته این موضوع هنوز قطعی نسیت و باید منتظر بررسی نهایی این قانون در صحن علنی مجلس باشیم.

در این رابطه آرمان خالقی ، با بیان اینکه تعطیلات دو روزه آخر هفته از چند منظر قابل بررسی است، تصریح کرد: بحث اول کلیت طرح است که آیا با توجه به میزان درآنمدو رفاه مردم این کشش وجود دارد که پنج روز کاری داشته باشیم؟ چراکه با تعطیل شدن یک روز، اضافه‌کاری‌ها، سطح تردد در شهر و به طور کلی کسب و کارها متاثر خواهند شد. اما در مجموع امیدواریم اجرای این تصمیم منجر به افزایش سطح بهره‌وری شود.

وی افزود: با فرض اینکه کلیت موضوع را بپذیریم، بحث روز تعطیلات مطرح می‌شود. با توجه به اینکه روز جمعه تعطیلات در فرهنگ ایران جا افتاده، روز دوم باید یک روز قبل یا بعد از آن باشد. با توجه به اینکه تعطیلات عرف در دنیا شنبه و یکشنبه است، اگر روز پنجشنبه تعطیلات باشد، سه روز ارتباطات بین‌المللی نخواهیم داشت. بنابراین برای اینکه همپوشانی ایجاد کنیم تا اختلاف روزهای کاری ما با بازار کشورهای دیگر به حداقل برسد، بهتر است روز دوم تعطیلات، شنبه باشد.

خالقی همچنین با بیان اینکه باید این نکته را در نظر گرفت که چه جمعیتی از دنیا روز شنبه تعطیل است، تصریح کرد: برای اتخاذ تصمیم به این بزرگی باید منافع اقتصادی، مطالعات اجتماعی، سیاسی، فرهنگی و اقتصادی بررسی شود. ما در حال حاضر هم چهار روز کاری مشترک با دنیا داریم و اگر یک روز دیگر هم کم شود، ۲۵ درصد ظرفیت کار با دنیا را از دست می‌دهیم که عدد کمی در محاسبات اقتصادی نیست. علاوه بر این اختلاف زمانی با برخی کشورها هم هست و باید این نکته را در نظر گرفت که مثلا ساعات کاری مشترک ایران و چین سه تا چهار ساعت در روز است.

عضو هیات مدیره خانه صنعت، معدن و تجارت با اشاره به تعطیلی روز شنبه در بسیاری از کشورهای مسلمان، تصریح کرد: به نظر می‌رسد لازم است یک مطالعه کارشناسی دقیق انجام تا مشخص شود با تعطیل شدن روز پنجشنبه چقدر فرصت از دست می‌رود و چه خسارت‌هایی به کشور وارد می‌شود. از طرف دیگر نمی‌توان با این استدلال که تعطیلی برای بخش خصوصی اجباری نیست و بخش‌های دولتی تعطیل هستند، روز پنجشنبه را تعطیل کرد، چراکه دولت خدمتگذار مردم است.

انتهای پیام

منبع: خبرگزاری ایسنا

دیگر خبرها

  • خطر ریزگرد‌های قم بیخ گوش تهران
  • از همه منابع برای تامین آب پایدار در روستاها استفاده شود
  • ۱۴ همت پروژه اقتصادی و عمرانی گیلان در سفر رئیس جمهور به بهره‌برداری می‌رسد
  • نیاز ۱۵۷ میلیارد تومانی اعتبار برای ۳۷ پروژه نیمه‌کاره حوزه بهداشت
  • زمان‌بندی ۵۷۵ پروژه فعال در شهر اصفهان انجام شد
  • توسعه مزارع تولید چوب در کرمانشاه
  • فرودگاه بین المللی شیراز موفق به اخذ گواهینامه فرودگاهی از سازمان هواپیمایی کشوری شد
  • چه کشور‌هایی در سال ۲۰۲۴ هفته کاری چهار روزه دارند؟
  • چه کشورهایی در سال ۲۰۲۴ هفته کاری چهار روزه دارند؟
  • با تعطیل شدن پنجشنبه ۲۵ درصد ظرفیت کار با دنیا را از دست می‌دهیم