Web Analytics Made Easy - Statcounter

محمد حسین امید، رئیس دانشگاه علمی کاربردی در گفت‌وگو با خبرنگار   حوزه دانشگاهی گروه علمی پزشكی باشگاه خبرنگاران جوان، در خصوص سازوکار ارائه رشته‌های تحصیلی در دانشگاه علمی کاربردی و حذف و تغییر آن‌ها به صورت دوره‌ای گفت: در دانشگاه علمی کاربردی یک فرایند جاری همیشه وجود داشته است به این صورت که رشته‌های تحصیلی بر مبنای استقبال بازار کار و همچنین علاقمندی متقاضی ارائه می‌شده است وچنانچه رشته محلی در مقطعی بازار کارخوبی نداشت آن را حذف یا صرفا بر مبنای استقبال بالای متقاضی ارائه می‌شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

  او ادامه داد: پارسال دانشگاه علمی کاربردی نزدیک به ۱۰۰ رشته تحصیلی در ۴ حوزه‌های صنعت، کشاورزی، خدمات و هنر داشته که به جهت اشباع بازار و تعداد کم متقاضی حذف شده است با این مبنا که اگر سال آینده بازار کار همین رشته محل و نسبت درخواست متقاضی افزایش یابد مجددا ارائه خواهد شد.   رئیس دانشگاه علمی کاربردی در ادامه این بحث با اشاره به تغییرات اساسی و کارآمد سبک انتخاب رشته در سال جدید، بیان کرد: امسال اولین سالی است که در دانشگاه علمی کاربردی رشته‌های تحصیلی صرفا برمبنای شرایط محیط کار در قالب خوشه‌های شغلی طبقه بندی شدند و مراکز علمی کاربردی بر اساس تخصص مورد نظرنیز خوشه بندی شده اند. این فرایند در سال آینده کاملتر خواهد شد، به طوریکه متقاضی در اولویت انتخاب رشته حتما فرایند بازار کار آن را در نظرگرفته و انتخاب رشته کند.پاسخ به سوالات دانشجویی را اینجا بخوانید او در پایان در خصوص بکارگیری مدرسین دانشگاه در این دوره تحصیلی افزود: امسال نحوه پذیرش مدرسین دانشگاه علمی کاربردی به صورت فراخوان و مصاحبه صورت گرفته است، به طوریکه از مهر ۹۸ صرفا مدرسینی که دارای مجوز از هیئت اجرایی جذب دانشگاه هستند امکان همکاری خواهند داشت. مدرسین قبلی که بالغ بر ۷۰ هزار نفر بودند برای ادامه همکاری با این دانشگاه نیز مجددا مورد ارزیابی قرار گرفتند.   انتهای پیام/

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: دانشگاه کنکور اخبار دانشجویی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۲۱۲۷۲۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تشریح جزئیات جهش تحصیلی دانش‌آموزان

علی محمدبیگی رئیس اداره آموزش و پرورش استثنایی اداره کل آموزش و پرورش استان کرمانشاه با بیان اینکه ثبت نام دانش آموزان متقاضی جهش تحصیلی شروع شده، گفت : متقاضیان تا ۳۱ خرداد مهلت دارند، متقاضی جهش تحصیلی شوند و باید تا این تاریخ تقاضای خود را برای جهش تحصیلی به اطلاع مسئولین مدرسه برسانند.

 محمدبیگی با بیان اینکه درخواست والدین و دانش آموزان برای جهش تحصیلی در وهله اول از سوی شورای معلمان مورد ارزیابی قرار می‌گیرد، گفت: شورای معلمان با توجه به مدارک تحصیلی سنوات گذشته دانش آموز و مستندات مربوط به هوش او در مورد صلاحیت داشتن یا نداشتن دانش‌آموز متقاضی جهش تحصیلی تصمیم گیری و اعلام نظر می‌کنند و در صورت داشتن صلاحیت، دانش‌آموز باید ابتدا در آزمون سنجش هوش شرکت کرده تا در صورت قبولی در این آزمون برای شرکت در آزمون تحصیلی به مناطق مربوطه ارجاع شود.

به گفته رئیس اداره آموزش و پرورش استثنایی اداره کل آموزش و پرورش استان کرمانشاه، جهش تحصیلی از پایه‌های اول به سوم، دوم به چهارم، سوم به پنجم و چهارم به ششم امکانپذیر است.

وی ادامه داد: جهش تحصیلی در مقطع متوسطه اول و دوم هم اتفاق می‌افتد که معاونت آموزش متوسطه عهده دار انجام آن است.

 محمدبیگی با تاکید بر اینکه جهش تحصیلی مورد تایید اساتید و صاحبنظران حوزه روانشناسی تربیتی و تحصیلی نیست، گفت: جهش تحصیلی دانش‌آموزان از نظر علمی توصیه نمی‌شود، چون ممکن است سن هوشی دانش‌آموزی بالاتر از همسن و سال‌های خودش باشد، اما از نظر سن عاطفی و تربیتی قطعا از دانش آموزان بزرگتر از خودش عقب‌تر است، لذا درصورت جهش تحصیلی ممکن است از نظر عاطفی و روحی آسیب ببیند.

محمدبیگی با بیان اینکه تجربه نشان داده که بیشترین درخواست‌ها برای جهشی درس خواندن دانش آموزان ریشه در چشم و هم چشم بین خانواده‌ها دارد، گفت: خانواده‌ها دقت داشته باشند جهشی درس خواندن در اکثر موارد خروجی خوبی نداشته و مورد تایید کارشناسان آموزشی نیست. بهتر است خانواده‌ها فرزندان خود را برای جهشی درس خواندن تحت فشار قرار ندهند و بگذارند دانش‌آموزان فرآیند عادی تحصیلی خود را سپری کنند.

وی با بیان اینکه سال تحصیلی گذشته ۳۷۰ دانش آموز در استان کرمانشاه متقاضی جهش تحصیلی شده بودند، گفت: در نهایت ۱۴۲ نفر از این دانش آموزان واجد شرایط شرکت در آزمون جهش تحصیلی شناخته شدند .

باشگاه خبرنگاران جوان کرمانشاه کرمانشاه

دیگر خبرها

  • رشته شیلات به رشته های تحصیلی محقق اردبیلی افزوده می شود
  • عموعابدینی: آمایش رشته‌های تحصیلی در دستور کار وزارت علوم و شورای انقلاب فرهنگی است
  • رضایت: ساماندهی برنامه‌های آموزشی در جهت اولویت و نیاز کشور است
  • جهش تولید با فعالیت دانشگاه‌های مهارت‌محور محقق خواهد شد
  • تشریح جزئیات جهش تحصیلی دانش‌آموزان
  • پذیرش دانشجو در شعبه نجف دانشگاه تهران از سال تحصیلی آینده
  • پذیرش دانشجو در شعبه نجف اشرف دانشگاه تهران از سال تحصیلی آینده
  • مقیمی: پذیرش دانشجو در شعبه نجف اشرف دانشگاه تهران از سال تحصیلی آینده
  • مجوز اجرای ۲۴دوره کوتاه مدت اشتغال‌محور صادر شد
  • ایجاد مهارت و کمک به شعار سال هدف اصلی دانشگاه علمی و کاربردی