Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش اکوفارس به نقل از شاتا، سعید زرندی در جلسه پایش برنامه های سازمان زمین شناسی و اکتشافات معدنی که در محل این سازمان برگزار شد، افزود: نگاه های جدید و نو را باید بخش اکتشاف داشته باشیم و زمینه ورود استارتاپ ها را در این زمینه هموار نماییم.

معاون طرح و برنامه تصریح کرد: یکی از موضوعات مهم سازمان، مشکلات بودجه ای برای پروژه های اکتشاف است لذا در کنار بودجه های دولتی باید مدل های جدید تامین مالی برای این بخش تعریف کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: تیم قوی و توانمندی برای موضوع تامین مالی در سازمان زمین شناسی و اکتشافات معدنی شکل بگیرد.

زرندی ضمن تاکید بر این که تهیه اطلاعات پایه وظیفه حاکمیت است گفت: بیزینس مدلی باید برای بخش اکتشاف طراحی شود تا رغبت بخش خصوصی خصوصا استارتاپ ها برای ورود این بخش انجام شود.

وی افزود: باید از تجربیات جهانی برای توسعه اکتشاف بهره گرفت که یکی از این راهها، صندوق های جسورانه است که در زمینه اکتشاف فعال هستند.

معاون طرح و برنامه وزارت صنعت، معدن و تجارت با بیان اینکه سازمان زمین شناسی و اکتشافات معدنی کشور جزو مجموعه‌های موثر در کشور با دانش اندوخته بالا است، گفت: سال‌هاست اطلاعات و دستاوردهای کشور در زمینه علوم‌زمین در این مجموعه اندوخته شده که امید است از این دستاوردها در بخش‌های اقتصادی کشور مورد بهره‌برداری قرار گیرد.

به گفته وی، در وزارت صنعت، معدن و تجارت نگاه جدید به بخش معدن و اکتشاف وجود دارد و با توجه به نگاه مثبت مقام عالی وزارت صنعت، معدن و تجارت به سازمان زمین‌شناسی و اکتشافات‌معدنی کشور، بایستی تلاش کرد تا از مطالعات زمین‌شناسی و اکتشاف عقب نماند و بتوان در این حوزه تحول جدی ایجاد کرد.

معاون طرح و برنامه همچنین گفت: تبادل اطلاعات و همکاری بین بخش های مختلف در زمینه اکتشاف ضروری است.

زرندی تاکید کرد: برنامه های توسعه اکتشاف در سال 98 بطور مستمر پایش و رصد می شود و این موضوع برای وزارتخانه بسیار اهمیت دارد.

در این نشست شهیدی رئیس سازمان زمین شناسی و اکتشافات معدنی شهیدی نیز گفت: سازمان زمین شناسی و اکتشافات معدنی کشور در دو بخش زمین شناسی و اکتشافات مواد معدنی به عنوان وظیفه حاکمیتی سالهاست به فعالیت مشغول است.

رئیس سازمان زمین شناسی و اکتشافات معدنی کشور با بیان اینکه متاسفانه مخاطرات طبیعی ۶ تا ۱۰درصد GDP کشور را صرف می کند، افزود: جبران خسارات مالی و جانی هزینه سنگینی را به اقتصاد کشور وارد می کند که توجه به مطالعات پایه انجام شده در این سازمان در کاهش اثرات این مخاطرات تاثیرگذار خواهد بود.

معاون وزیر صنعت، معدن و تجارت با بیان اینکه اکتشاف مواد معدنی زیربنای اقتصاد و صنعت هر کشور را تشکیل می دهد، تصریح کرد: این سازمان وظیفه انجام کلیه مراحل اکتشاف مواد معدنی در مرحله شناسایی، پی جویی عمومی، اکتشافات تفصیلی و بررسی فنی و اقتصادی را بر اساس تکمیل زیرساخت های اکتشافی و نمونه برداری سیستماتیک، حفر ترانشه و گمانه های اکتشافی و مطالعات آزمایشگاهی آنالیز مواد معدنی به عهده دارد.

      

منبع: اکوفارس

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت ecofars.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «اکوفارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۲۱۳۳۲۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

افتتاح کارگاه کامپیوتری هنرستان فنی شهید شکاری مراغه

این کارگاه با تخصیص یک میلیارد تومان توسط بانوی خیر خانم کاظمی تجهیز و در فضای به مساحت ۱۰۰ متر مربع به بهره برداری رسید.

امام‌جمعه مراغه در این مراسم گفت: برای ایجاد اشتغال پایدار در جامعه توسعه آموزش‌های فنی و حرفه‌ای در کشور یک ضرورت است.

حجت الا سلام والمسلمین پور محمدی افزود: افزایش زیر ساخت‌های هنرستان‌ها بهترین امکان برای آموزش نیروی کار ماهر برای کشور است.

مدیر هنرستان شهید شکاری مراغه، گفت: خیران شهرستان در سال تحصیلی جاری برای خرید تجهیزات یک میلیارد و ۸۰۰ میلیون تومان کمک و مشارکت کرده اند.

هادی فاتح افزود: با توجه به تحصیل ۷۰۰ دانش آموز در این هنرستان توسعه فعالیت‌ها اموزشی نیازمند مشارکت و حمایت خبران است.

وی اضافه کرد: با توجه به عمر ۵۰ ساله این هنرستان پوشش سقف کارگاه‌ها و آسفالت محوطه به شدت نیازمند بهسازی است.

به گفته، تعویض روغنی و کلینیک خودرو و کلاس هوشمند برق برای کرکره برقی، دوربین‌های مدار بسته راه اندازی شده است.

باشگاه خبرنگاران جوان آذربایجان شرقی تبریز

دیگر خبرها

  • اکتشافات جهانی نفت و گاز سقوط کرد
  • سالم غذا بخورید تا مدیون نباشید !/مسافرین «ماه» روی زمین کاشته می‌شوند
  • ۱۰ معدن راکد استان اردبیل احیا می‌شود
  • کارگروه مشترک برای آسیب شناسی روند رسیدگی به پرونده‌ها تشکیل شود
  • افتتاح کارگاه کامپیوتری هنرستان فنی شهید شکاری مراغه
  • افزایش دوبرابری سهم اقتصاد دیجیتال در کشور با اجرای برنامه هفتم
  • نیازمند تحول در نگرش عمومی جامعه در حوزه وقف هستیم
  • رفع مشکلات زیرساخت‌های مشهد نیازمند نگاه ملی و حمایت دولت است
  • منع بکارگیری مشمولان غایب در واحد‌های صنعتی، معدنی و صنفی
  • برنامه ریزی برای ۷.۵ میلیارد دلار صادرات از خوزستان