Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «مهر»
2024-04-30@08:14:43 GMT

مشارکت ۳۵ میلیون مشترک برق برای حذف قبوض کاغذی

تاریخ انتشار: ۱ مهر ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۵۲۱۵۵۵۷

مشارکت ۳۵ میلیون مشترک برق برای حذف قبوض کاغذی

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از وزارت نیرو، محمدحسن متولی‌زاده با اشاره به اینکه از امروز صدور قبوض کاغذی برق در کشور متوقف شده است، گفت: بر اساس برنامه‌ریزی انجام شده پس از این اطلاعات صورتحساب مشترکان به صورت الکترونیک و پیامکی در اختیار آن ها قرار می گیرد.

وی با اشاره به اینکه حذف قبوض کاغذی برق مانع از قطع ۱۲ هزار درخت در سال می‌شود، ادامه داد: با اجرای این طرح و حذف فرایند توزیع قبوض در سراسر کشور صرفه‌جویی قابل ملاحظه‌ای در مصرف سوخت انجام می شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

متولی‌زاده با تاکید بر اینکه بخش قابل توجهی از کاغذ قبوض برق وارداتی است، اضافه کرد: در شرایطی که کشور دچار تحریم‌های متعددی است مبلغ قابل توجهی از منابع ارزی صرف واردات کاغذ قبوض برق می‌شود که با اجرای این طرح و حذف واردات این اقلام صرفه‌جویی ارزی قابل ملاحظه‌ای در این بخش انجام می شود.  بر اساس برآورد صورت گرفته اجرای این طرح موجب صرفه‌جویی ۳۰۰ میلیارد تومانی در منابع صنعت برق می شود که بخش عمده‌ای از این رقم مربوط به منابع ارزی برای واردات کاغذ قبوض برق بوده است.

این مقام مسوول با تاکید بر اینکه فرایند ثبت اطلاعات مشترکان به منظور حذف قبوض کاغذی برق همچنان ادامه دارد، گفت: مشترکان باقی‌مانده می‌توانند با ارسال شناسه قبض خود به سرشماره ۲۰۰۰۱۵۲۱ اطلاعات خود را در سامانه طرح ملی قبض سبز ثبت کرده تا پس از این قبوض خود را به صورت پیامکی و الکترونیکی دریافت کنند.

روش‌های پرداخت قبوض جدید برق

متولی‌زاده با اشاره به اینکه فرایند پرداخت قبوض پیامکی کاملا ساده سازی شده است، گفت: مشترکان برای پرداخت قبض‌های جدید می‌توانند از طریق شرکت‌های خدمات پرداخت الکترونیک و یا با استفاده از اپلیکیشین «خدمات غیرحضوری برق ایران» ضمن دریافت اصل قبض خود، صورتحساب خود را نیز پرداخت کنند.

مدیرعامل شرکت توانیر ادامه داد: همچنین در سایت‌ شرکت‌های توزیع نیروی برق سراسر کشور نیز امکان پرداخت غیر حضوری قبوض پیش‌بینی شده است. از طرفی مشترکانی که دسترسی به تلفن همراه هوشمند ندارند می‌توانند ضمن تماس با شماره ۱۵۲۱ و یا از طریق تلفن بانک‌ها قبوض خود را پرداخت کنند.

وی در پایان تاکید کرد: مشترکانی که دسترسی به هیچگونه تلفنی ندارند می‌توانند صرفا با داشتن کارت اعتباری بانکی و مراجعه به دستگاه‌های عابر بانک قبوض خود را پرداخت کنند. گزینه پرداخت قبوض از طریق شناسه قبض برق در اغلب عابر بانک‌های کشور پیش‌بینی شده است و  ظرف چند روز آینده در تمامی عابر بانک‌های کشور عملیاتی می شود.

کد خبر 4726732

منبع: مهر

کلیدواژه: قبض برق برق قیمت برق تولید برق شرکت نفت آرامکو عربستان بانک مرکزی ایران قیمت دلار قیمت نفت بورس بازار سهام ایالات متحده آمریکا وزارت جهاد کشاورزی وزارت صنعت معدن و تجارت پهباد تولید نفت جنگ تجاری گمرک ایران قیمت یورو

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۲۱۵۵۵۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اتصال ۳۴۲ واحد صنعتی تازه همدان به شبکه گاز کشور

مدیرعامل شرکت گاز استان همدان از بهره‌مندی ۳۴۲ واحد صنعتی تازه از گاز طبیعی خبر داد و گفت: اکنون شهرستان بهار بیشترین مشترک گاز را در بخش صنعتی استان داراست.

به گزارش شانا به نقل از شرکت ملی گاز ایران، مجید الهیاری با اشاره به وجود ۶۸۲ هزار و ۹۳۲ مشترک گاز استان همدان در بخش‌های مختلف توضیح داد: از این تعداد ۴ هزار و ۳۴۶ مشترک در بخش صنعتی هستند.

وی تصریح کرد: از مجموع مشترکان گاز در بخش صنعتی، ۳۴۲ مشترک در سال ۱۴۰۲ به مجموع مشترکان این استان افزوده شدند.

مدیرعامل شرکت گاز استان همدان یادآور شد: بیشترین مشترک گاز استان در بخش صنعتی با تعداد هزار و ۶۵۸ مورد مشترک مربوط به شهرستان بهار است.

دیگر خبرها

  • برگزاری کمیسیون مشترک اقتصادی ایران و امارات بعد از ۱۰ سال
  • توسعه شرق کشور در گرو حل مسائل مشترک استان های شرقی
  • صدور الکترونیکی مجوز‌ها پیش‌نیاز توسعه اقتصادی و تسهیل مشارکت مردم در کسب‌وکار‌های خرد
  • تبدیل ۲۱.۶ درصد مجوز کاغذی به پروانه الکترونیکی در اردبیل
  • اتصال ۳۴۲ واحد صنعتی تازه همدان به شبکه گاز کشور
  • انعقاد تفاهم‌نامه همکاری سه‌جانبه دانشگاه آزاد با دانشگاه باهنر و علوم پزشکی کرمان
  • صدور دستور اصلاح قبوض گازبهای تأسیسات گردشگری به یک‌چهارم
  • اصلاح قبوض گازبهای تاسیسات گردشگری و صنایع‌دستی
  • ۲۴ برابر شدن قبوض برق برای مشترکان پر مصرف
  • چگونگی مردمی‌سازی توسعه بالادست صنعت نفت و گاز با توان بخش خصوصی و سرمایه‌های خرد مردمی