Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش فارس، یک رسانه انگلیسی امروز دوشنبه از اختلاف میان کشورهای اروپایی بر سر عامل حمله به تأسیسات نفتی عربستان سعودی خبر داده‌اند. 

خبرگزاری رویترز فرانسه و انگلیس بر سر اینکه چه کسی را بابت حمله به مجتمع‌های نفتی شرکت «آرامکو» در عربستان سعودی متهم کنند، دچار اختلافند. این رسانه ادعا کرده این اختلافات می‌تواند تلاش‌ها برای کاستن از تنش‌ها میان ایران و آمریکا در جلسه مجمع عمومی سازمان ملل متحد را پیچیده کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

پیش از این «بوریس جانسون»، نخست‌وزیر انگلیس قبل از عزیمت به نیویورک برای شرکت در اجلاس مجمع عمومی بر خلاف سایر کشورهای اروپایی و همسو با آمریکا ایران را به حمله به تأسیسات نفت عربستان سعودی متهم کرد. 

جانسون در جمع خبرنگارن گفت: «انگلیس با درجه احتمال بالا، ایران را بابت حمله به آرامکو مسئول می‌داند. ما فکر می‌کنیم بسیار محتمل است که ایران مسئول باشد.»

وی در ادامه گفت: «ما با دوستان آمریکایی و اروپایی خودمان تلاش خواهیم کرد پاسخی طراحی کنیم که از تنش‌ها در منطقه خلیج [فارس] بکاهد.»

به نوشته رویترز، این سخنان جانسون در تعارض مستقیم با مقام‌های فرانسوی دارد که تلاش کرده‌اند از مقصر شمردن مستقیم تهران اجتناب کنند. 

منبع: الف

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.alef.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «الف» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۲۱۵۶۲۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۹۰ هزار شهروند ایرانی عازم حج امسال می شوند

«علیرضا عنایتی» سفیر جمهوری اسلامی ایران در عربستان سعودی در گفت‌وگو با شبکه العربیه اعلام کرد: امسال در موسم حج ۹۰ هزار ایرانی عازم سرزمین وحی خواهند شد.

سفیر ایران در ریاض درباره اعزام عمره گزاران ایرانی به عربستان تاکید کرد: این اقدام در چارچوب مراحل توافقی است که در ماه مارس میان وزرای خارجه دو کشور در پکن منعقد شد.

وی همچنین در این گفت‌وگو بازگشت پروازهای مستقیم بین دو کشور و چندین پرواز عمره را از جمله مراحل اجرای این توافقنامه ذکر کرد.

عنایتی افزود: این پروازها به مدت ۲۰ روز تا قبل از آغاز موسم حج ادامه خواهد داشت و تعداد کل عمره‌گزاران ایرانی تا آن زمان که پروازهای عمره پایان خواهد یافت به ۶۰۰۰ نفر خواهد رسید.

وی درباره حج‌گزاران ایرانی در موسم حج امسال نیز گفت: بر اساس توافق میان سازمان حج و زیارت ایران و وزیر امور اسلامی در عربستان سعودی ۹۰ هزار شهروند ایرانی عازم حج امسال خواهند شد.

گفتنی است؛ روز دوشنبه ۳ اردیبهشت ماه پس از گذشت ۹ سال وقفه، نخستین گروه عمره‌گزاران ایرانی با استقبال سفیر جمهوری اسلامی ایران در عربستان، سرکنسول کشورمان و مسؤولان حج و عمره ایران و عربستان وارد مدینه منوره شدند.

سفیر کشورمان در ریاض با ابراز خرسندی از ورود عمره‌گزاران ایرانی پس از یک توقف طولانی، تبادل سفرهای زیارتی را علاوه بر برکات معنوی و روحی، موجب نزدیکی بیشتر دو ملت و استحکام روابط دو کشور دانست.

عنایتی با اشاره به اشتیاق هموطنان ایرانی برای تشرف به زیارت خانه خدا، مسجد نبوی شریف و حرم مطهر رسول الله و ائمه بقیع علیهم السلام اضافه کرد: به‌لطف الهی و با تلاش‌های مستمر نهادهای ذی‌ربط این امر میسر گردید و به امید خداوند این مسیر بعد از حج تمتع با تلاش‌های سازمان‌های ذی‌ربط ادامه خواهد یافت.

عنایتی همچنین از مسؤولان پادشاهی عربستان سعودی از جمله وزارت خارجه این کشور برای همکاری‌های مربوطه تشکر کرد.

منبع: باشگاه خبرنگاران جوان

دیگر خبرها

  • عربستان اسپانسر فیفا شد!‏
  • تحریم‌های جدید آمریکا و انگلیس علیه ایران
  • مخالفت مصر با کوچاندن فلسطینی ها به صحرای سینا
  • ۹۰ هزار شهروند ایرانی عازم حج امسال می شوند
  • سفیر ایران: امسال ۹۰ هزار ایرانی عازم حج خواهند شد
  • تلاش عربستان و امارت در موازنه بین ایران و رژیم صهیونیستی
  • بلینکن بزودی در عربستان؛ تداوم تلاش آمریکا برای رویای عادی سازی روابط اسرائیل با ریاض
  • سرکنسول عربستان سعودی در مشهد تعیین شد + جزئیات
  • گام‌های تهران و ریاض برای تقویت روابط
  • هدف صهیونیسم بین الملل ایجاد فاصله میان کشورهای اسلامی است