Web Analytics Made Easy - Statcounter

مجید سرسنگی در گفت‌وگو با خبرنگار گروه دانشگاه ایسکانیوز با اشاره به برنامه‌های فرهنگی دانشگاه تهران در ابتدای سال تحصیلی جدید اظهار کرد: در حوزه ارتقای فرهنگی اقدامات زیادی برای نودانشجویان دانشگاه تهران در نظر گرفته شده است،‌ بحث فعالیت‌های اجتماعی دانشجویان در محیط دانشگاه از جمله مواردی است که با جدیت آن را دنبال می‌کنیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

به دنبال آن هستیم؛ دانشجویان را به سمتی هدایت کنیم که مسئولیت‌پذیری اجتماعی بیشتری داشته باشند.

وی ادامه داد: پر کردن اوقات فراغت دانشجویان از جمله مواردی است که در دستور کار معاونت فرهنگی و اجتماعی دانشگاه تهران قرار دارد. افزایش فعالیت‌های فرهنگی،‌ هنری،‌ دینی و ورزشی نیز از جمله برنامه‌های مهمی است که در دستور کار ما قرار دارد.

معاون فرهنگی و اجتماعی دانشگاه تهران گفت: کرسی‌های آزاد اندیشی و مناظره‌های دانشجویی در سال جدید تحصیلی با قوت بسیاری پیگیری خواهد شد. به موضوع تشکل‌های دانشجویی، انجمن‌های علمی، نشریات و کانون‌های فرهنگی اهتمام ویژه‌ای خواهیم داشت.

لزوم تغییر تکنیک‌های فرهنگی برای ارتباط‌گیری با نسل جدید

وی با اشاره به الگوهای قدیمی فرهنگی در دانشگاه و متناسب نبودن آن با اخلاق و منش دانشجویان دهه 80 بیان کرد: اصل اهداف فرهنگی و استراتژی‌های کلان آن تغییری پیدا نکرده است، بلکه تکنیک‌ها و روش‌های این حوزه تغییر یافته است. در واقع ممکن است ما در دهه گذشته برای صحبت با دانشجویان از مسیر خاصی استفاده می‌کردیم که در حال حاضر آن روش برای ارتباط‌گیری با دانشجویان چندان کارساز نیست.

سرسنگی افزود: فضای مجازی یکی از نکات مهمی است که باید مورد توجه مدیران دانشگاه تهران در راستای برقراری ارتباط با دانشجویان ورودی جدید قرار گیرد. بنابراین مواردی که از جمله دغدغه‌های معاونت فرهنگی دانشگاه‌ها به شمار می‌رود، استراتژی‌های کلان فرهنگی نیست؛ بحث روش‌ها و تکنیک‌هایی مطرح است که می‌توان با پیاده‌سازی آن‌ها در محیط دانشگاه، با دانشجویان ارتباط برقرار کرد.

پیشگیری از اعتیاد اولویت معاونت فرهنگی و مراکز مشاوره دانشگاه تهران

وی با اشاره به برنامه‌های معاونت فرهنگی در راستای کاهش آسیب‌های اجتماعی در دانشگاه تهران تصریح کرد: دانشگاه نیز نهادی همانند سایر نهادهای اجتماعی کشور است و به‌نوعی می‌توان آن را مانند یک جامعه کوچک در نظر گرفت. طبیعی است که تعداد محدودی از افراد این جامعه به آسیب‌های اجتماعی مختلف دچار شده باشند.

معاون فرهنگی و اجتماعی دانشگاه تهران اضافه کرد: البته ناگفته نماند دانشگاه نسبت به جامعه از وضعیت بهتری برخوردار است، یعنی نسبت آسیب‌های اجتماعی در دانشگاه به متوسط آسیب‌های اجتماعی در جامعه بسیار کمتر است. دانشگاه تهران دارای 47 هزار دانشجو است،‌ تعداد افرادی که دچار آسیب‌های اجتماعی همانند اعتیاد هستند، بسیار اندک است.

وی افزود: تا جایی که بنده اطلاع دارم، تعداد افرادی که به طور جدی درگیر آسیب‌هایی مانند اعتیاد هستند، بسیار اندک است؛ اما ما تصور می‌کنیم حتی یک نفر هم نباید با این بلای خانمان‌سوز درگیر باشد. بنابراین اقدامات خوبی در مراکز مشاوره دانشگاه تهران انجام شده است.

سرسنگی در پایان گفت: معاونت فرهنگی و اجتماعی دانشگاه تهران امسال بیش از سال گذشته بر مسئله پیشگیری از اعتیاد تاکید کرده است. طبیعتاٌ پیشگیری بر درمان مقدم‌ است، باید اقداماتی صورت گیرد تا افراد به سمت آسیب‌های اجتماعی نروند نه اینکه دانشجویان به آسیب‌های اجتماعی دچار شوند و ما در راستای رفع آسیب‌ها و درمان آن‌ها تلاش کنیم. من مطمئنم سال جدید تحصیلی در راستای مبارزه با آسیب‌های اجتماعی سال خوبی خواهد بود، همچنین می‌توانیم هنجارهای مثبت و خوبی را در دانشگاه بیش از گذشته ترویج دهیم.

انتهای پیام/

31 / 320 معاون فرهنگی و اجتماعی دانشگاه تهران مجید سرسنگی تکنیک‌های فرهنگی اعتیاد آسیب اجتماعی

منبع: ایسکانیوز

کلیدواژه: معاون فرهنگی و اجتماعی دانشگاه تهران مجید سرسنگی اعتیاد آسیب اجتماعی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.iscanews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسکانیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۲۱۸۳۴۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بررسی کاربرد فناوری‌های نوین درجلوگیری از آسیب‌های طبیعی به بنا‌های تاریخی

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما سرپرست میراث فرهنگی اداره کل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی استان سمنان گفت: نشست بین‌المللی تأثیر بحران‌های طبیعی بر بناهای تاریخی با رویکرد کاربرد فناوری‌های نوین با بررسی بنای آرامگاه شیخ علاءالدوله سمنانی به‌عنوان نمونه مطالعه در استان سمنان برگزار شد.
سروش هاشمی گفت: از مهم‌ترین دستاوردهای این نشست ، ارائه طرح مرمت مبنی بر استانداردهای جهانی بود.
در این نشست، گروه پژوهشگران موسسه بین‌المللی ایسکاراسا به دستاورد خود در زمینه‌های مطالعات سازه، مصالح، خاک، پایش از طریق آزمودن ارتعاشی و فروشست زمین پرداختند.
بررسی موضوع فرونشست زمین و پیامدهای آن از موضوعات مهمی بود که در این نشست بررسی شد.
پروفسور گرون آرون؛ استاد دانشگاه صنعتی بیلدیز ترکیه، نیلکون اوگون؛ مدیرعامل شرکت مشاور مرمت کشور ترکیه از سخنرانان بین‌المللی ، فاطمه داوری؛ مدیرکل حفظ و احیای بناها بافت‌ها و محوطه‌های تاریخی، مهرداد حجازی؛ استاد تمام دانشگاه اصفهان و محمود هاشمی؛ دانشیار دانشگاه اصفهان سخنرانان این نشست بودند.

دیگر خبرها

  • لزوم تغییر رویکرد خدماتی به اجتماعی در شهرداری‌ها
  • تغییر در مهمان ویژه نمایشگاه کتاب / یمن جایگزین هند شد
  • لزوم تشکیل کارگروه مشترک برای ایجاد تغییر در طرح ترافیک
  • جمعیت جوان اصلی‌ترین مولفه قدرت و ثروت واقعی هر کشور
  • رسانه ملی و لزوم توجه به تکنیک‌های خبری رسانه‌های معاند
  • بررسی کاربرد فناوری‌های نوین درجلوگیری از آسیب‌های طبیعی به بنا‌های تاریخی
  • آسیب به جوانان و جامعه با ضعف دستگاه‌های فرهنگی
  • اجرای طرح همیاران آرامش در گرگان و گنبد
  • جزئیاتی از پرداخت وام‌های دانشجویان علوم پزشکی / برگزاری ۷ طرح ملی دانشجویی
  • کاهش آسیب‌های اجتماعی با راه‌اندازی مراکز آموزش شهروندی