Web Analytics Made Easy - Statcounter

غلامرضا بابایی روز سه‌شنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود: این استان با پرداخت سه هزار و ۳۳۴ فقره تسهیلات در قالب رونق تولید از ابتدای سال ۱۳۹۶ تا تیر سال جاری، رتبه نخست را در بین ۳۱ استان کشور از آن خود کرد.

وی اضافه کرد: تمام پرداخت‌های این بخش از طریق سامانه بهین‌یاب و پرداخت‌های مستقیم بانک‌های عامل بوده که در اجرای مصوبات کارگروه تسهیل و رفع موانع تولید استان صورت گرفته است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی اظهار داشت: این عملکرد درخشان مرهون تلاش‌های بی وقفه و موثر دبیرخانه کارگروه تسهیل و رفع موانع تولید در آذربایجان غربی و تمامی دستگاه های مرتبط به‌ویژه بانک های عامل استان است.

رئیس سازمان صنعت، معدن و تجارت آذربایجان‌غربی ادامه داد: در نیمه نخست امسال نیز ۲۵۰ میلیارد ریال تسهیلات رونق تولید به هفت واحد تولیدی پرداخت شده که زمینه ایجاد اشتغال برای ۱۲۹ نفر را فراهم کرده است.

بابایی گفت: همچنین با پرداخت ۳۶۳ میلیارد ریال تسهیلات برای فزایش ظرفیت ۲۲ واحد تولیدی از موقعیت شغلی ۴۵۳ نفر در آذربایجان غربی صیانت شده است.

پس از آذربایجان غربی در حوزه رونق تولید، استان های تهران و یزد در رده های دوم و سوم ایستاده اند.

از سال ۱۳۹۶، طرح رونق تولید با هدف حل مشکلات واحدهای تولیدی در دستور کار دولت قرار گرفته و هزاران واحد مشکل دار به چرخه تولید بازگشته است.

۶۰۰۹/۲۰۹۳

منبع: ایرنا

کلیدواژه: صنعت و معدن رونق تولید تولید ملی صنعت

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۲۱۸۴۱۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نخستین جشنواره ملی گیاهان دارویی جنوب استان کرمان

   

به گزارش خبر گزاری صداو سیمای مرکز کرمان، حسین زینلی در جشنواره گیاهان دارویی در جبال بارز جیرفت اظهار کرد: گیاه دارویی به ارزش یک دلار اگر وارد چرخه صنعت و تنوع شود به ۱۰۰ دلار تبدیل می‌شود؛ اگر یک بشکه اسانس به اروپا بفرستیم ۱۲ هزار میلیارد ریال به کشور ارز می‌آوریم.
وی با اشاره به مزیت نسبی کشاورزی در جنوب کرمان گفت: صنعت اسانس گیری و بسته بندی باید در جنوب کرمان و مناطقی از کشور که ظرفیت تولید گیاهان دارویی دارد، شکل گیرد.
زینلی اضافه کرد: تولید محصولاتی همچون گل محمدی، زیره سیاه و آویشن در جنوب کرمان باعث رونق گردشگری هم می‌شود ضمن اینکه وقتی صنعت وارد منطقه‌ای شد کشاورزی قراردادی رونق پیدا می‌کند.
وی با یادآوری اهمیت گیاهان دارویی در رونق حوزه‌های مختلف بیان کرد: کرمان در تولید حنا استان اول کشور است و در خاورمیانه هم حرف اول را می‌زند بنابراین باید تمرکز ویژه داشته باشیم که این محصول را صنعتی (و تجاری سازی) کنیم.
احمد پور رئیس سازمان جهاد کشاورزی جنوب استان کرمان گفت:۸۵۰۰ هکتار سطح زیر کشت گیاهان دارویی جنوب کرمان است که ۵۳ هزار تن گیاهان دارویی مثل حنا و گل محمدی در سطح منطقه برداشت می‌شود.
مدیر کل منابع طبیعی و آبخیزداری جنوب استان کرمان هم گفت:۵۰۰هزار هکتار سطح رویشگاه گیاهان دارویی جنوب استان کرمان است که در قالب طرح بهره برداری ۲۰ فقره طرح در سطحی معادل ۱۲ هزار هکتار برداشت گیاهان دارویی را در سال گذشته با مشارکت مردم و بهره برداران داشتیم.

دیگر خبرها

  • رتبه نخست شهرستان گرمسار در طرح زراعت چوب
  • بررسی راهکار‌های توسعه زیرساخت‌های شبکه برق آذربایجان غربی
  • برگزاری رویداد جایزه جوانی جمعیت در آذربایجان غربی
  • نخستین جشنواره ملی گیاهان دارویی جنوب استان کرمان
  • توانمندسازی مددجویان، مانعی در برابر تولید فقر است
  • رونق تولید با مالیات بر سوداگری
  • تسهیلات ودیعه مسکن به ۴۴۵ هزار متقاضی پرداخت شد
  • رونق ساخت‌وساز و اقتصاد ارومیه با ابلاغ و اجرای طرح جامع
  • آذربایجان‌غربی رتبه نخست کشوری در تولید آرتمیا
  • آذربایجان غربی صاحب رتبه نخست کشوری درتولید آرتمیا