Web Analytics Made Easy - Statcounter

بعد از دیدار روسای جمهور ایران و فرانسه در حاشیه نشست مجمع عمومی سازمان ملل، کاخ الیزه بیانیه‌ای درباره صحبت‌های «امانوئل ماکرون» با «حسن روحانی» منتشر کرده است. به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری دانشجو، در ادامه اتهام‌زنی‌های بی سند غربی‌ها به ایران درباره حمله یمنی‌ها به تاسیسات نفتی عربستان سعودی، رئیس‌جمهور فرانسه در دیدار با همتای ایرانی، در زمینه تنش‌ها در منطقه غرب آسیا توپ را در زمین ایران انداخته و از تهران خواسته تنش‌ها را کاهش دهد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



کاخ الیزه درباره دیدار روسای جمهور فرانسه و ایران بیانیه‌ای صادر و اعلام کرد، «امانوئل ماکرون» به «حسن روحانی» تاکید کرد که مسیر کاهش تنش‌ها در منطقه، تنگ‌تر شده و زمان آن فرا رسیده که ایران تنش‌ها را کاهش دهد.

بنا بر نوشته خبرگزاری «رویترز»، رؤسای جمهور فرانسه و ایران در حاشیه نشست مجمع عمومی سازمان ملل بیش از ۹۰ دقیقه دیدار و صحبت کردند.

این دیدار به فاصله کوتاهی بعد از انتشار بیانیه مشترک سه کشور اروپایی انگلیس، فرانسه و آلمان درباره حملات به تاسیسات نفتی آرامکوی عربستان سعودی و اتهام‌زنی آن‌ها به ایران انجام شد.

در بیانیه الیزه درباره صحبت‌های ماکرون خطاب به رئیس‌جمهور ایران آمده است: «رئیس‌جمهور (فرانسه) گفت که در شرایط کنونی، مسیر کاستن از تنش‌ها در حال تنگ‌تر شدن است، اما بیشتر از هر زمانی کاستن از تنش ضروری است و زمان آن فرا رسیده که ایران این اقدام را انجام دهد».

به ادعای دفتر ریاست جمهوری فرانسه، ماکرون از روحانی خواست که ایران مذاکره و صحبت درباره دستور کار امنیت منطقه را آغاز کند.

رئیس‌جمهور فرانسه قرار است امروز سه شنبه در نیویورک با «دونالد ترامپ» همتای آمریکایی خود دیدار دوجانبه داشته باشد.

«علیرضا میر یوسفی» سخنگوی دفتر نمایندگی ایران در سازمان ملل در توئیتر درباره دیدار روسای جمهور ایران و فرانسه نوشت: «دو طرف درباره طرق نجات برجام، روابط دوجانبه و ابتکار رئیس‌جمهور روحانی برای منطقه (ابتکار صلح هرمز) صحبت کردند».

پیش از دیدار ماکرون و روحانی، سه کشور انگلیس، فرانسه و آلمان در یک بیانیه مشترک ادعا کردند: «واضح است که ایران مسئول حمله به تأسیسات نفت سعودی است. این حملات ضرورت دیپلماسی برای کاهش تنش‌ها با تعامل تمامی طرف‌ها را نشان می‌دهد».

تروئیکای اروپایی در این بیانیه ضمن اعلام ادامه حمایتشان از برجام افزودند: «زمان آن فرا رسیده که ایران چارچوب مذاکرات طولانی مدت درباره برنامه هسته‌ای، موضوعات امنیت منطقه‌ای که شامل برنامه‌های موشکی‌اش می‌شود را بپذیرد».

بیانیه مشترک فرانسه، انگلیس و آلمان با واکنش «محمد جواد ظریف» وزیر امور خارجه ایران روبرو شد و او در پیامی توئیتری نوشت: ناتوانی سه کشور اروپایی در اجرای تعهداتشان بدون اجازه آمریکا از ماه مه سال ۲۰۱۸ آشکار شده است.

ظریف افزود: «راه حل این کمبود، اراده جامع برای ایجاد مسیر مستقل، عدم تکرار طوطی‌وار ادعا‌های پوچ آمریکا و عدم ناسازگاری با برنامه جامع اقدام مشترک است. هیچ گونه توافق جدیدی پیش از پایبندی به توافق کنونی وجود نخواهد داشت»

منبع: خبرگزاری دانشجو

کلیدواژه: بیانیه الیزه کاهش تنش در منطقه نشست مجمع عمومی سازمان ملل

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت snn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری دانشجو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۲۱۹۳۵۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نماینده ویژه رئیس جمهور چین: ایران در خاورمیانه شریک راهبردی است

علی باقری معاون سیاسی ورارت امور خارجه که برای شرکت در نشست معاونان و نمایندگان ویژه کشور‌های بریکس به مسکو سفر کرد، در حاشیه این نشست، با چانگ نماینده ویژه رئیس جمهور چین دیدار و گفتگو کرد.

باقری در این دیدار گفت: بریکس نشان داد دارای ابتکار عمل برای نقش آفرینی‌ها در صحنه و تحرک کشور‌های عضو در چارچوب چند‌جانبه‌گرایی است.

طرف چینی در این دیدار ضمن محکومیت مجدد حمله رژیم صهیونیستی به بخش کنسولی سفارت ایران در دمشق، گفت: از اقدامات ایران در دفاع از حقوق مردم فلسطین تشکر می‌کنیم و اقدامات ایران در منطقه را شایسته می‌دانیم. 

این مقام ارشد چین افزود: چین بر این باور است که ایران همواره در خاورمیانه شریک راهبردی است. در ادامه طرفین به بحث و بررسی درباره موضوعات مورد علاقه پرداختند.

منبع: فارس

باشگاه خبرنگاران جوان سیاسی سیاست خارجی

دیگر خبرها

  • دیدار رئیس جمهور ایران با بیماران اتباع
  • بلینکن در دیدار با رئیس جمهور چین : پکن می تواند از طریق نفوذش بر ایران در کاهش تنش‌ها نقش داشته باشد
  • نماینده ویژه رئیس جمهور چین: ایران در خاورمیانه شریک راهبردی است
  • هشدار رئیس جمهور فرانسه به اروپا: نباید دست نشانده آمریکا باشیم
  • ماکرون: دست‌نشانده آمریکا نیستیم
  • تمجید کرزی از حمایت ایران از مردم افغانستان
  • روایت امیرعبداللهیان از حال و هوای سفر رئیسی به پاکستان و سریلانکا
  • کنایه رییس دفتر رئیس جمهور سابق به آمارهای رییسی (فیلم)
  • ماکرون: اروپا در خطر مرگ قرار دارد
  • گزارش|سفر رئیسی به پاکستان؛ تثبیت سیاست همسایگی