Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار گروه استان‌های باشگاه خبرنگاران جوان از رشت، حسین نحوی نژاد، مدیرکل بهزیستی گیلان با بیان اینکه کاشت حلزون شنوایی در گوش کودکان ناشنوای گیلان حدود ۷ سال است که در استان انجام می‌شود، گفت: کاشت حلزون باید تا ۶ سالگی انجام شود.

او افزود: در نیمه نخست امسال حدود ۶ هزار وسیله کمک توان بخشی شامل ۱۵۰ سمعک و ۵ هزار و ۵۰۰ حلقه باطری بین ناشنوایان استان توزیع شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مدیرکل بهزیستی گیلان، با بیان اینکه در بسیاری از موارد کم شنوایی و ناشنوایی با اقدامات ساده اولیه قابل پیشگیری است، گفت: برای جلوگیری از ناشنوایی، نوزادان در بدو تولد در بیمارستان معاینه می‌شوند.

حسین نحوی نژاد، با اشاره به وجود ۶ هزار و ۲۰۰ کم شنوا و ناشنوا در استان، افزود: علاوه بر مراکز خصوصی، ۳ کانون در شرق، غرب و مرکز گیلان به ناشنوایان و کم شنوایان خدمات می‌دهد.

او، با تاکید بر توانمند سازی ناشنوایان و کم شنوایان از زمینه سازی برای اشتغال ۷۰ نفر از این افراد در سال کنونی خبر داد و گفت: ۴۰۰ دانش آموز و ۲۰۰ دانشجوی ناشنوا و کم شنوا مددجوی بهزیستی استان هستند که از این تعداد دانشجو یک نفر در مقطع دکترا و ۳۰ نفر در مقطع کارشناسی ارشد تحصیل می‌کنند.

مدیرکل بهزیستی گیلان افزود: ۳۰۰ ورزشکار ناشنوا و کم شنوا در رشته‌های فوتبال، فوتسال، تکواندو و کاراته تحت حمایت بهزیستی هستند که از این تعداد ۲۱ نفر مدال آسیایی، چهار نفر مدال جهانی و ۸ نفر مدال پاراالمپیک را کسب کردند.

حسین نحوی نژاد، بر ضرورت آشنایی برخی از کارکنان دستگاه‌های اجرایی به زبان اشاره برای خدمات رسانی به ناشنوایان تاکید کرد و گفت: پارسال ۵۰ نفر از کارشناسان اداره‌های مختلف استان به مدت ۲ ماه زبان اشاره را یاد گرفتند و قرار است در دستگاه‌ها و نهاد‌های پرتردد، چون شهرداری، دادگستری، شعبات اصلی بانک‌ها یک نفر مسلط به زبان اشاره برای تسهیل امور ناشنوایان به کار گرفته شود.

او، در بخش دیگری از نشست خبری به اول اکتبر روز جهانی سالمندان اشاره کرد و افزود: از ۳۵۴ هزار سالمند گیلانی ۱۲ هزار سالمند تحت پوشش سازمان بهزیستی قرار دارند.

مدیرکل بهزیستی گیلان، با بیان اینکه گیلان چهارمین استان دارای بیشترین سالمند در کشور است، گفت: ۱۴ مرکز شبانه روزی توانبخشی سالمندان در استان فعال است که به هزار و ۱۰۰ سالمند خدمات می‌دهد.

حسین نحوی نژاد افزود: پیاده روی سالمندان، ارتباط بین نسلی، برگزاری نمایشگاه توانمندی‌ها، بازدید از خانه‌های سالمندان و از سالمندانی که در منزل از آن‌ها نگهداری می‌شوند و همچنین برگزاری جشن برای سالمندان بعد از ماه صفر از مهمترین برنامه‌های این اداره کل برای سالمندان است.

او تصریح کرد: در حال حاضر ۴۶ هزار خانوار گیلانی تحت پوشش خدمات حمایتی و امدادی بهزیستی گیلان هستند.

 

انتهای پیام/م.ع

برای شنوایی کودکان ناشنوا گیلانی حلزون کاشت می‌شود

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: بهزیستی اخبار سلامت

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۲۱۹۴۷۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

درخواست سازمان جهاد کشاورزی از شالیکاران گیلانی

به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای گیلان ؛ صالح محمدی با اشاره به اهمیت رعایت تقویم زراعی برنج در افزایش کیفیت محصول و کاهش خسارت‌ها افزود: تا کنون شالیکاران گیلانی ۱۶۷ هزار هکتار از مزارع خود را با آب‌های سنتی و سطحی شخم زده اند که باید کشاورزان باید هرچه سریعتر مزارع خود را برای کشت برنج آماده کنند. 
رییس سازمان جهاد کشاورزی گیلان همچنین با اشاره به اینکه تا کنون ۱۵۶ هزار هکتار از شالیزار‌های گیلان خزانه گیری شده گفت: ضدعفونی و جوانه دار کردن بذر، آماده سازی و خزانه گیری برنج، ایجاد زهکش در زمان وزش باد و بارندگی، هوادهی و کنترل دمای خزانه برنج به ویژه در ساعات گرم روز‌های آفتابی از مهمترین اقداماتی است که کشاورزان باید توجه داشته باشند. 
وی اضافه کرد: تعریض و ترمیم مرز کرت‌ها، لایروبی آب بندان‌ها، ترمیم کانال‌های آبرسان و سردهنه‌ها باید در اولویت قرار گیرد. 
گیلان ۲۳۸ هزار هکتار شالیزار و ۳۰۰ هزار شالیکار دارد.

دیگر خبرها

  • از هر هزار تولد، یک تا سه نوزاد با آسیب شنوایی متولد می شود/شناسایی۱۶۳ نوزاد ناشنوا در خراسان شمالی
  • رقابت بیش از ۲۷ هزار داوطلب گیلانی در نوبت اول کنکور سراسری
  • رقابت بیش از ۱۱ هزار داوطلب گیلانی در ۲ گروه آزمایشی
  • دانش‌آموزان گیلانی همیار و سفیر نجات غریق می‌شوند
  • اجرای طرح خانواده میزبان در فارس
  • درخواست سازمان جهاد کشاورزی از شالیکاران گیلانی
  • تامین نفت سفید ۱۱ هزار خانوار گیلانی فاقد گاز طبیعی
  • آغاز دوره‌های آموزش ارتقای مهارت فرش بافان گیلانی
  • انبوه سازی بیش از ۳۵ هزار واحد مسکن ملی در ۹ شهر گیلان
  • حضور سه مدیر گیلانی در مرکز پاسخگویی به سوالات مردمی