Web Analytics Made Easy - Statcounter

تور فناوری بازدید از خوشه فناوری نخودچی و کارگاه‌های نخودپزان شهرستان ممقان توسط دانشگاه جامع علمی کاربردی استان برگزار شد.

به گزارش ایسنا، رئیس دانشگاه جامع علمی کاربردی آذربایجان شرقی در این تور با اشاره به اولویت‌های اصلی دانشگاه، گفت: همجواری با محیط کار، داشتن محیط کار واقعی و ارتباط با صنعت از مشخصات اصلی دانشگاه جامع علمی کاربردی و وجه تمایز این دانشگاه با سایر دانشگاه‌هاست.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

فرزان قالیچی با اشاره به بیکاری و دغدغه اصلی کشور در حوزه اشتغال جوانان، گفت: با توجه به وجودکارگاه‌های نخودچی در ممقان، این شهر با مشکل بیکاری جوانان مواجه نیست به همین دلیل باید دولت از این پتانسیل‌ها در راستای ایجاد اشتغال و کارآفرینی حمایت کند.

وی به برخی از تفاوت‌های فعالیت‌ها و اقدامات پژوهشی این دانشگاه با سایر دانشگاه‌ها اشاره کرد و گفت: پژوهشگران در این دانشگاه علاوه بر چاپ مقاله و کتاب، باید فعالیت‌های کاربردی انجام دهند تا باعث کارآفرینی و اشتغال شود و این کارآفرینی علاوه بر خود دانش آموخته برای دیگران نیز ایجاد شغل کند.

علی نوایی، بخشدار ممقان نیز در این بازدید ضمن معرفی بخش ممقان به ارائه گزارشی در خصوص کارگاه‌های نخودپزان پرداخت.

وی با اشاره به وجود 1340کارگاه نخودپزی در ممقان، گفت: وجود این کارگاه‌ها باعث به صفر رسیدن نرخ بیکاری در این شهرستان شده است.

بخشدار ممقان با بیان این‌که این شهرستان هیچ روستایی ندارد، گفت: وجود شهرک صنعتی شهید سلیمی و کارگاه‌ها، این شهرستان را به یک شهر صنعتی تبدیل کرده است.

نوایی ارتباط مداوم و مستمر متولیان کارگاه‌های نخودپزان با دانشگاهیان را از اولویت‌های اصلی مسئولان تعاونی نخودپزان بیان کرد و گفت: بخشداری ممقان آمادگی خود را جهت هر نوع همکاری و تعامل برای برگزاری رویداد شتاب نخودچی اعلام می‌کند.

قربانسیاهی، رئیس شورای شهرستان ممقان، با بیان این که این شهرستان تنها یک شهرستان صنعتی نیست بلکه یک شهر دانشگاهی است، گفت: وجود دانشگاه‌های جامع علمی کاربردی، آزاد اسلامی، پیام نور و شهید مدنی آذربایجان، این شهرستان را به یک شهر دانشگاهی نیزتبدیل کرده است.

وی ضمن اشاره به وجود کارگاه‌های نخودپزی در شهرستان، گفت: نباید در کنار این صنعت از هنر ممقان دوزی و یا سوزن دوزی که توسط بانوان این شهرستان انجام می‌شود، غفلت کرد و به فکر گسترش و صادرات این هنر صنایع دستی بود.

تور فناوری بازدید از خوشه فناوری نخودچی و کارگاه های نخودپزان شهرستان ممقان با حضور دکتر قالیچی، رئیس دانشگاه جامع علمی کاربردی استان آذربایجان شرقی؛ اعضای شورای پژوهشی واحد استانی، تعدادی از روسای مراکز آموزشی، کارشناسان پژوهشی و تعدادی از علاقمندان حوزه صنایع غذایی صبح روز دوشنبه یک مهر 98 برگزار شد.

هم چنین در ادامه این بازدید جلسه‌ای با حضور مسئولان دانشگاه جامع علمی کاربردی، مسئولان تعاونی نخودپزان،  بخشدار و رئیس شورای شهرستان ممقان برگزار شد.

در ادامه برخی از مسئولان تعاونی نخودپزان به بیان دیدگاه ها و نظرات خود پرداختند.

انتهای پیام 

منبع: ایسنا

کلیدواژه: استانی علمی و آموزشی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۲۱۹۷۲۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اختصاص بیشترین سهم قیر رایگان استان آذربایجان شرقی به اهر

محمد آئینی با اشاره به اینکه ۳۰ درصد شهر اهر دارای بافت فرسوده و ناکارآمد است گفت: طبق سند ستاد بازآفرینی، دستگاه‌های اداری موظف هستند یک سوم اعتبارات و طرح‌های تملک دارایی سرمایه سهم ادارات را برای نوسازی و بازسازی محلات با بافت فرسوده اختصاص دهند که در این راستا بیشتر معابر محله‌های ده گانه محروم و کم برخوردار آسفالت ریزی گردید و امیدواریم امسال نیز شاهد آسفالت همه معابر در مناطق ۱۰ گانه این شهرستان باشیم.

وی در سفر یک روزه به شهرستان اهر و شرکت در مراسم افتتاح معابر شهری بافت فرسوده به طول ۲۱ کیلومتر این شهرستان افزود:سال گذشته با صدور ۹۰ هزار پروانه بافت فرسوده در بحث بازسازی و نوسازی مساکن فرسوده، تاکنون در مجموع ۲۶۳ هزار پروانه واحد بافت فرسوده در کشور صادر شده است که رکورد ۳۰ ساله را شکسته‌ایم و امیدواریم امسال با کمک مردم این رقم به ۴۰۰ هزار پروانه افزایش یابد

وی در ادامه به تخصیص اعتبارات، تشویقی‌ها و تسهیلات بانکی برای نوسازی و بازسازی بافت مساکن فرسوده اشاره کرد و افزود: دولت سیزدهم موضوع نوسازی مساکن را در اختیار مردم گذاشت و سعی گردید با مشارکت مردم، اعطای تشویقی‌ها، تسهیلات بانکی و ... زمینه را برای شرکت مردم در نوسازی مساکن فرسوده مهیا سازیم که امیدواریم این مشارکت در منطقه ارسباران و شهرستان اهر که مشکل مساکن فرسوده دارند بیشتر تحقق یابد. 

معاون وزیر راه و شهرسازی به اشاره به اینکه کار‌های زیادی در زمینه بازسازی و نوسازی بافت فرسوده در منطقه ارسباران و شهرستان اهر انجام شده است گفت: متاسفانه آمار ساخت و ساز‌ها نسبت در این شهرستان و منطقه ارسباران پایین می‌باشد و امیدواریم به این امر اهتمام ویژه‌ای صورت پذیرد.

آئینی همچنین از اختصاص سهم ۸۰ درصدی مشابه وام نهضت ملی برای نوسازی بافت‌های فرسوده در مناطق تاریخی خبر داد و افزود: در این راستا ۸۴ هکتار از بافت‌های فرسوده مناطق تاریخی شهر اهر نیز تحت پوشش این وام قرار می‌گیرد و نیازمند است که شهردار و اعضای شورای اسلامی شهر اهر نسبت به این موضوع با جدیدت تمام ورود کنند تا تجربه زلزله ارسباران را شاهد نباشیم.

وی در ادامه به برخی تسهیلات بانکی، تخفیف‌های عوارض ساخت و ساز، وام‌های تشویقی برای نوسازی بافت‌های فرسوده نیز اشاره کرد و گفت: در روز شوراها، هدیه شهرداری و شورای اسلامی شهر اهر اهدای پروانه با تخفیف ۱۰۰ درصدی در عرض ۲ هفته برای نوسازی واحد‌های فرسوده می‌باشد و در خصوص تسهیلات بانکی نیز۹۰ میلیون تومان وام قرض الحسنه ۳ ساله با کارمزد کم برای متقاضیان نوسازی بافت فرسوده اعطا خواهد شد.

گفتنی است با حضور معاون وزیر راه و شهرسازی در اهر، شش هزارمین واحد مسکن روستایی بصورت نمادین در روستای خونیق افتتاح شد.

نماینده مردم اهر و هریس در مجلس شورای اسلامی نیز در این مراسم گفت: سال گذشته بیش از ۱۲۰ کیلومتر مربع آسفالت ریزی در شهرستان اهر با اعتبار ۲۹ میلیارد تومان انجام گردید که نسبت به چندین سال قبل بی سابقه بود. 

احمد محرم زاده با اشاره به سابقه و قدمت تاریخی شهرستان اهر گفت: اهر دارای علما، دانشمندان، نخبگان و فرهیختگان زیادی بود که سهم بزرگی در توسعه و پیشرفت فرهنگی و ... این شهرستان، منطقه ارسباران و حتی کشور داشتند و از این رو برای توسعه و پیشرفت این شهرستان باید توجه ویژه شود.

باشگاه خبرنگاران جوان آذربایجان شرقی تبریز

دیگر خبرها

  • جزئیاتی از تفاهم‌نامه دانشگاه آزاد آذربایجان‌شرقی و شرکت مهندسی معدنی نوآوران مس 
  • اهمیت تلاش برای توسعه پژوهش‌های کاربردی در جهان اسلام
  • برگزاری نشست هماهنگی برنامه ریزی برنامه‌های نمایشگاهی آثار نفیس موزه ایران باستان در استان ها
  • برگزاری کارگاه آموزشی شبکه فیبرنوری توسط آکادمی ایرانسل
  • اختصاص بیشترین سهم قیر رایگان استان آذربایجان شرقی به اهر
  • تحصیل در دانشگاه آزاد ممسنی با کمترین هزینه/ تعامل با شهرداری نورآباد براساس رویکرد فناوری
  • بازدید رییس سازمان راهداری و حمل و نقل جاده ای از پایانه مرزی آذربایجان شرقی
  • وزیر راه از قطعه ششم آزادراه تبریز- ارومیه بازدید کرد
  • نبود مسافر خانه در شهر زیبای اهر در استان آذربایجان شرقی
  • توسعه همکاریهای دانشگاه آزاد اسلامی آذربایجان غربی و موسسه آموزشی- تحقیقاتی صنایع دفاعی