Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش وانانیوز،  جلسه علنی امروز مجلس با سخنرانی سرلشکر باقری رئیس ستاد کل نیرو‌های مسلح آغاز شد و رئیس مجلس با نطقی انتقادی آن را ادامه داد. لاریجانی در این نطق از اتهاماتی که اخیرا به نمایندگان زده می‌شود آنهم با تکیه بر اخبار منتشر شده در برخی رسانه‌های ضدانقلاب انتقاد کرد.

این سخنان رئیس مجلس با تشکر و همراهی برخی نمایندگان همراه شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

صباغیان از نمایندگانی بود که تریبونش برای بیان تذکر باز شده بود. او به تهمت زنی هایی که به نمایندگان به بهانه تصویب نشدن فوریت طرح شفافیت آراء زده شد اشاره کرد و خطاب به رئیس مجلس گفت: آقای مداحی از مجلس شفافیت را خواستار شده است، من خواهش می کنم آقایان حرمت مجلس را نگه دارند. سوال من این است که همین آقایان مداح برای منبر رفتن چقدر پول می گیرند. در حوزه انتخابیه من برای ۴۵ دقیقه، چند میلیون پول می گیرند، چرا به جای تهمت زدن به مجلس به مسائل مربوط به خودشان نمی پردازند.

در هیچ مجلسی به اندازه این مجلس قوانین مرتبط با شفافیت تصویب نشد

غلامرضا کاتب هم در تذکری گفت: در هیچ دورانی به اندازه مجلس دهم قوانین مرتبط با شفافیت به تصویب نرسید و مقرر شد حقوق و مزایای مسئولان قوای مختلف در سامانه ای ثبت شود که این موضوع در قانون برنامه ششم توسعه به تصویب رسید و دستگاه ها در حال اجرای آن هستند.

وی گفت:: دستوری که امروز قوه قضائیه برای اعلام اموال و دارایی های مسئولان قوای سه گانه داده در واقع قانونی است که مجلس شورای اسلامی به تصویب رسانده است و آنچه تا به امروز به کمیسیون آئین نامه ارجاع شده حکایت از این دارد که حتی یک مورد نیز درباره شفافیت نداشته ایم که رأی نیاورد.

کاتب در ادامه به حاشیه سازی ها بر سر طرح شفاف شدن آرا نمایندگان اشاره کرد و گفت: آنچه که در صحن علنی رأی نیاورد در واقع دو فوریت شفافیت آرای نمایندگان بود که موضوع دو فوریت تنها در شرایطی در مجلس حائز رأی می شود که منافع کشور در خطر خسارت باشد لذا نمایندگان با شفافیت مخالف نیستند و طرح شفافیت آراء نمایندگان به صورت عادی مورد بررسی قرار خواهد گرفت.

فردی که از هندوستان مدرک گرفته نباید کاندیدای مجلس شود؟

نادر قاضی پور نماینده ارومیه نیز در جریان بررسی طرح اصلاح موادی از قانون انتخابات مجلس خواستار محدود نکردن نمایندگان شد و گفت: محدودیت ایجاد کردن برای کسانی که قصد کاندیداتوری در انتخابات مجلس را دارند، اشتباه است، برخی از غرب، باکو، هندوستان و ... مدرک دانشگاهی گرفته‌اند و اگر نتوانند کاندیدای انتخابات مجلس شورای اسلامی شوند بی انصافی است.

خط اعتباری نه به دار است نه به بار

علیرضا سلیمی، نماینده محلات هم در تذکری ضمن حمایت از سخنان رئیس مجلس در دفاع از شان نمایندگان و مجلس، اظهار داشت: شان مجلس موارد دیگری هم است. در این خط اعتباری ۱۵ میلیارد دلاری مجلس کجای ماجراست؟ کجای کاریم؟ ما اینجا هم باید شان مجلس رعایت کنیم. بودجه را تصویب می کنیم ولی ۶۰ درصد انحراف دارد، اینجا شان مجلس کجاست؟.

لاریجانی رئیس مجلس در پاسخ به این تذکر گفت: هرچیزی را باید سرجای خودش بحث کرد.به بحث خط اعتباری اشاره کردید، اصلا خط اعتباری وجود ندارد. الان این بحث را شما می گویید و در رسانه ها مطرح می شود درحالیکه نه به  دار است نه به بار.

وی افزود: اشکال این است که طرف اروپایی حرکتی انجام نداده است. من هم به کمیسیون امنیت ملی گفته ام بر اجرای گام سوم کاهش تعهدات برجام نظارت کند. شما هم اگر نظری دارید به کمیسیون امنیت و آقای ذوالنوری ارائه دهید.

 

منبع: وانا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت vananews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «وانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۲۲۰۰۲۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

امیدواریم مجلس یازدهم یکی دو لایحه مهم را قبل از رفتن تصویب کند/ هیچ تنشی میان دولت و مجلس نیست

معاون پارلمانی رئیس جمهور امروز در حاشیه جلسه هیئت دولت با بیان اینکه  اختلاف نظر کارشناسان دولت و مجلس طبیعی است، گفت: هیچ تنشی بین دولت و مجلس وجود ندارد.

وی با ابراز امیدواری نسبت به اینکه روابط دولت با مجلس جدید فراگیرتر و خوب خواهد بود افزود:  از مجلس فعلی هم راضی هستیم، اما امیدوارم در مجلس آینده این همکاری‌ها بهتر شود.

حسینی اختلاف نظر دولت و مجلس در مسائل مختلف کشور را طبیعی دانست و ادامه داد: اختلاف نظر کارشناسان دولت و مجلس طبیعی است اما هیچ تنشی بین دولت و مجلس وجود ندارد. در قضیه برنامه و بودجه اختلافاتی وجود داشت، اما آنچه مجلس تصویب کرد و به تایید شورای نگهبان رسید توسط دولت اجرا می‌شود.

معاون پارلمانی رئیس جمهور در پاسخ به سوال خبرنگار قدس آنلاین در خصوص مطالبه دولت برای بررسی برخی لوایح مهم در دو سه هفته پایانی مجلس جاری با اشاره به اینکه فرصت از دست رفت و مجلس درگیر لایحه بودجه بود، گفت: گمان نمی‌کنیم در دو هفته باقی مانده مجلس بتواند کار زیادی بکند و به این لوایح مورد نظر دولت رسیدگی کند هر چند هنوز هم امیوداریم  یکی دو مورد از آنها مثل قانون پیشگیری از آسیب به زنان و چند قانون اولویت‌دار و مهم دولت قابل بررسی و تصویب و تبدیل شدن به قانون باشند.

انتاهی پیام/

آرش خلیل خانه

دیگر خبرها

  • تصویب طرحی در آمریکا برای جرم‌انگاری انتقاد از اسرائیل
  • انتقاد تند ستاره سابق از مدیران بایرن: شما چه‌کاره هستید!
  • پایانی بر حواشی بودجه شهرداری کرمانشاه در شورای شهر
  • ۷ نفر برای ریاست مجلس رقابت می‌کنند
  • ۷ نفر برای ریاست مجلس رقابت می‌کنند/ سهم مستقلین در مجلس دوازدهم
  • رئیس مجلس نمایندگان آمریکا: این اعتراضات دانشجویی نیست، تروریسم است
  • ۷ نفر برای ریاست مجلس رقابت می‌کنند/ سهم مستقلین در مجلس دوازدهم
  • دستگاه‌های مشمول شفافیت در مشترک قوای ۳گانه مشخص می‌شود
  • امیدواریم مجلس یازدهم یکی دو لایحه مهم را قبل از رفتن تصویب کند/ هیچ تنشی میان دولت و مجلس نیست
  • تنگنای معیشتی کارگران در سال ۱۴۰۳/ جامعه کارگری مخالف ورود مجلس به موضوع تعیین مزد است