Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایمنا»
2024-04-30@21:14:45 GMT

مستند نان گزیده‌ها از هپکو می‌گوید

تاریخ انتشار: ۲ مهر ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۵۲۲۰۲۶۵

مستند نان گزیده‌ها از هپکو می‌گوید

مستند "نان گزیده‌ها" محصول جدید خانه مستند سازان انقلاب اسلامی رونمایی شد.

به گزارش ایمنا، مراسم رونمایی از مستند «نان گزیده‌ها» به عنوان محصول تازه خانه مستندسازان انقلاب اسلامی، به محفلی برای طرح بی‌واسطه دغدغه‌های کارگران کارخانه ورشکسته هپکو و مصائب پیگیری مطالبات آن‌ها شد.

مهدی مطهر تهیه‌کننده این اثر در این مراسم گفت: ساختن چنین فیلم‌های به ویژه برای مجموعه‌های که جمهوری اسلامی برایشان مهم است، سخت است چون بعدش به این فکر می‌کنند که واکنش مردم نسبت به مسأله مطرح شده چیست که خدا را شکر ما از «نان گزیده‌ها» فیدبک‌های خوبی گرفته‌ایم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با بیان اینکه خانه مستند انقلاب اسلامی در این یکی دو ساله راحت‌تر درباره موضوعات مختلف صحبت و فیلم تولید می‌کند، اظهار کرد: ما چندی پیش با همین رویکرد مستند «دریابست» را تهیه کردیم. اما باید بگویم در هنگام ساخت چنین آثاری، نباید دوستان توقع داشته باشند همه جوانب را در نظر گرفته باشیم به طوری که بعد از پخش فیلم، همه مسایل حل شود چراکه این حرکت مانند یک زنجیره است که حلقه بعد از ساخت مستند، تشکیل کمپین و ... است بنابراین از تک تک شما می‌خواهم این حلقه را کامل کنید.

مطهر با اشاره به اینکه کارگردان «نان گزیده‌ها» خودش در جریان اتفاقات کارخانه هپکو بود و هنگام ساخت این مستند تحت تاثیر جو قرار نگرفت، اظهار کرد: این فیلم از یک سال پیش آماده شده بود اما ما در نظر داشتیم که «نان گزیده‌ها» از تلویزیون پخش شود و سپس اکران‌های دانشگاهی آن را آغاز کنیم به همین دلیل مقداری دست دست کردیم با این وجود این اتفاق نیفتاد.

سپس سیدامیر میرناصری نماینده کارگران هپکو توضیح داد: ما فکر می‌کردیم با قول‌های مساعد دولت، وضعیت کارخانه هپکو سامان پیدا می‌کند اما این اتفاق نیفتاد و روز به روز بدتر هم شد در همین جا بهتر است تاریخچه‌ای درباره این شرکت بگویم؛ هپکو در سال ۵۴ راه اندازی شد، شکوفایی آن به دوران جنگ برمی‌گردد به طوری که در سال ۶۳ سالن‌های بسیار مدرن داشت حتی این شرکت به بورس راه پیدا کرد. هپکو پیش از انقلاب واردکننده دستگاه‌های مختلف، سپس مونتاژکننده و در ادامه تولید کننده بود تا جایی که پا به پای خارجی‌ها در بازار رقابت می‌کرد. همانطور که گفتم هپکو به جریان دفاع مقدس کمک کرد به طوری که صدام سه بار هپکو را بمباران کرد اما این شرکت سال ۸۶ واگذاری شد و حالا هم تبدیل به یک مرده متحرک شده است. تاسف بار است که بگویم در اوج جنگ بالغ بر دو هزار دستگاه در این شرکت تولید شد اما تولید آن در یکی دو سال گذشته صفر بوده است با همه این‌ها این کارخانه در مسئولیت‌های اجتماعی، عمران، آبادانی و ... باعث ایجاد تحول شده بود.

کد خبر 390728

منبع: ایمنا

کلیدواژه: فیلم مستند هپکو اراک کارگران هپکو سینمای مستند مستندسازي شهر شهروند کلانشهر مدیریت شهری کلانشهرهای جهان حقوق شهروندی نشاط اجتماعی فرهنگ شهروندی توسعه پایدار حکمرانی خوب اداره ارزان شهر شهرداری شهر خلاق

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.imna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایمنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۲۲۰۲۶۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مستند «ایساتیس» پرمخاطب‌ترین فیلم «هنر و تجربه» شد

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از روابط عمومی گروه سینمایی «هنروتجربه»، مستند «ایساتیس» ساخته علیرضا دهقان طبق آمار در سامانه سمفا تاکنون بیش از ۱۰ هزار مخاطب داشته است.

پیش از این فیلم‌های «کاپیتان من» به کارگردانی سیاوش صفاریان‌پور، «پسر انسان» به کارگردانی سپیده میرحسینی و «مقیمان ناکجا» به کارگردانی شهاب حسینی پرمخاطب‌ترین فیلم‌های «هنر و تجربه» (۱۴۰۱ تاکنون) بودند.

در خلاصه داستان «ایساتیس» آمده است: «این داستان سفر است. سفری به درازای هزاران سال در دل کویر بی آب و علف، در مرکز این سرزمین کهن. روایتی که راویانش آب، باد، خاک و آتش هستند. این آشنایان ناآشنا، پس گوش دل بسپار که شرحی شنیدنی است.»

عوامل مستند «ایساتیس» عبارتند از کارگردان: علیرضا دهقان، مدیر فیلمبرداری: مهدی آزادی، پژوهش: راحیل صحرایی و علیرضا دهقان، تدوین: بهمن کیارستمی و پویا پارسا مقام، آهنگساز: ستار اورکی، صدابردار: اشکان طلوعیان، صداگذار: آرش قاسمی، نویسنده متن: رضا آتشی و علیرضا دهقان، ویرایش متن: همایون امامی، مدیر تولید: محمدحسین افضلی، مدیر هماهنگی: محمدرضا واحدی، دستیار یک و برنامه‌ریز: محسن شاهنده، دستیار دوم کارگردان: فرامرز جاوید، طراح صحنه: وحید زبرجدی، مدیر صحنه: علی فرخ، طراح لباس: زهرا غیاثی، رنگ‌آمیزی تصاویر: حمیدرضا فطوره‌چیان و برنا جمشیدی، جلوه‌های ویژه بصری: علی نیکوکار، زیرنویس: رضا تاری وردی، ترجمه: حسن شرف الدین، طراح پوستر: مجتبی موسوی، عکاس و فیلمبردار پشت صحنه: امیر جلالی، طراح گرافیک: مازیار علیاری، طراح تیتراژ: بهنام عباسی‌فر، مجری طرح: مزرعه فیلم، مشاور رسانه‌ای: آزاده فضلی، تهیه‌کننده: راحیل صحرایی و علیرضا دهقان.

کد خبر 6092171 سید امیر شایان حقیقی

دیگر خبرها

  • پخش مستند «مسئله حجاب» از شبکه یک
  • ببینید | «ابو جهاد» به روایت مستند
  • برای 20 سالگی درگذشت گل آقا
  • پخش مستند «ابوجهاد» از شبکه مستند
  • «بیگانه» در آنتن شبکه ۳ دیده ‌می‌شود
  • مستند «ابوجهاد» از شبکه مستند پخش می‌شود
  • جای خالی آقای حرف حساب
  • مستند «ایساتیس» پرمخاطب‌ترین فیلم «هنر و تجربه» شد
  • روایتی مستند از دعوای ایران و افغانستان بر سر آب؛ دولت چه کرده؟ | فیلم
  • امروز با سعدی: ای یار جفا کرده پیوند بریده