Web Analytics Made Easy - Statcounter

خیلی ها فکر می کنند انتخاب شلوار جین فقط برای زمان هایی است که قرار است پوششی راحت داشته باشیم، اما باید بگوییم انتخاب درست شلوار جین و دانستن آن که با چه ایتم هایی بهتر سِت می شود، می تواند منجر به خلق استایلی جذاب و منحصر به فرد شود.

به گزارش خبرنگار ایمنا، اولین نکته درباره شلوار جین آن است که بدانید به سایز و اندازه نوشته شده بر روی آن اعتماد نکنید.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

هر برند و تولیدی، تعریف متفاوتی از سایز دارد، پس بهتر است موقع خرید، حتما شلوار جین را بپوشید.

شلوار جین جذب

شلوار جین جذب، بسیار شیک است اما در پوشیدن آن باید به حفظ تعادل توجه کرد. یعنی تعادل مناسب بین نسبت اندازه های اندام وقتی شلوار جذب می پوشید. این نوع جین با کت های کوتاه، کفش پاشنه بلند و بوت های بلند به خوبی سِت می شود.

شلوار جین دمپا گشاد

این نوع از شلوار جین همواره مورد توجه دنیای مد و فشن بوده است. شلوارهای جین دمپا گشاد، با کت کوتاه، مانتو یا پالتوی راسته بلند و کفش های لژ دار به خوبی استایل می شوند. این نوع از جین به خانم های بلند قد و خانم هایی که اندام گلابی شکل دارند، یعنی بالاتنه کوچک و ران های بزرگ تری دارند، توصیه می شود.

شلوار جین فاق بلند

جین های فاق بلند برای بلند نشان دادن پاها و باریک نشان دادن کمر بسیار مناسب هستند. این نوع  از جین گزینه اول برای خانم هایی است که فرم اندام آنها ساعت شنی است. اگر این جین را با چکمه های کوتاه پاشنه دار و پالتوی بلند بپوشید، اندامتان کشیده تر به نظر می رسد.

شلوار جین مام استایل

این نوع جین ها که در دهه ۹۰ میلادی رواج پیدا کرد، پاچه راسته، کمر بلند و معمولا رنگ آبی دریایی دارند. بهترین حالت استفاده از این جین ها آن است که با لباس های مدرن مثلا کت های ضخیم خوش استایل و چکمه های پاشنه بلند سِت شود.

شلوار جین کوتاه

منظور از جین های کوتاه، جین هایی است که قد آن به بالای قوزک می رسد. کفش پاشنه بلند و کتونی ها بسیار مناسب این نوع جین هستند و هم با مانتو و پالتوی کوتاه به خوبی سِت می شوند و هم با مانتو و پالتوی بلند. بهتر است افراد قد بلند از پوشیدن جین کوتاه صرف نظر کنند.                                                                                         

کد خبر 390726

منبع: ایمنا

کلیدواژه: مد و لباس لباس پوشیدن طراحی شهر شهروند کلانشهر مدیریت شهری کلانشهرهای جهان حقوق شهروندی نشاط اجتماعی فرهنگ شهروندی توسعه پایدار حکمرانی خوب اداره ارزان شهر شهرداری شهر خلاق

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.imna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایمنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۲۲۰۷۳۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

گام‌های بلند دانشگاه علمی کاربردی برای اشتغالزایی در کردستان + فیلم

رییس دانشگاه علمی کاربردی کردستان در گفتگو با باشگاه خبرنگاران جوان با بیان اینکه ماموریت اصلی این دانشگاه کمک به اشتغال است، گفت: در این راستا از سال گذشته طرح " آباد" یا آموزش برای اشتغال دانش آموختگان دانشگاهی در استان کردستان آغاز شده است.

دکتر شاهین فکور افزود: در قالب این طرح دوره‌های مکمل تخصصی برای دانشجویان دانشگاه‌های مختلف و با هدف رفع خلاء‌های مهارتی دانشگاهی و با محوریت نیاز‌های بازار برگزار می‌شود.

وی گفت: هم اکنون در قالب این طرح تفاهمنامه‌ای با دانشگاه کردستان منعقد شده و شرکت کنندگان در پایان ضمن دریافت گواهینامه به بازار کار نزدیکتر می‌شوند.

رییس دانشگاه علمی کاربردی کردستان با اشاره به راه اندازی مرکز کاریابی تخصصی با مجوز وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی نیز توسط این دانشگاه گفت: مجوز اولین مرکز کاریابی تخصصی با هدف آشنایی دانش آموختگان دانشگاهی با بازار کار در شهرستان بیجار اخذ شده و در آینده نزدیک به بهره برداری می‌رسد.

دکتر شاهین فکور خاطر نشان کرد: یکی دیگر از برنامه‌های این دانشگاه برای کمک به اشتغال پرداخت تسهیلات اشتغالزایی با سود چهار درصد و تنفس باز پرداخت یکساله است که در سال گذشته ۲۲۰ میلیارد ریال در استان کردستان به دانشجویان، دانش آموختگان و متقاضیان پرداخت شده است و تلاش می‌کنیم این آمار در سال جاری افزایش یابد.

وی به افزایش ۲۳ درصدی پذیرش دانشجو در سال گذشته در دانشگاه علمی کاربردی اشاره کرد و گفت: هزار و ۷۹۰ نفردر سال گذشته در این دانشگاه پذیرش شدند.

رییس دانشگاه علمی کاربردی کردستان با اشاره تاسیس رشته‌های جدید تحصیلی در این دانشگاه متناسب با نیاز بازار کار گفت: در سال گذشته ۳۶ رشته جدید به این دانشگاه اضافه شد.

هم اکنون سه هزار و ۳۵۰ نفر در ۹ واحد دانشگاهی علمی و کاربردی در استان کردستان مشغول به فعالیت هستند.

کد ویدیو دانلود فیلم اصلی باشگاه خبرنگاران جوان کردستان سنندج

دیگر خبرها

  • میانگین بارش سال زراعی سیستان و بلوچستان مثبت شد
  • میانگین بارش سال زراعی استان مثبت شد
  • برای ثبت شرکت خدماتی به چه نکاتی باید توجه کنیم؟
  • بارش ها در ایران ۱۲ درصد کاهش داشته است
  • کوتاه قدترین سلبریتی های زن هالیوود چه کسانی هستند؟
  • چرا صدای جنبش‌های دانشجویی عربی در حمایت از فلسطین بلند نمی‌شود؟
  • آیا پاسپورت برای آیلتس لازم است؟ نکاتی که باید بدانید!
  • معمای کف و سقف مجاز حجاب
  • گام‌های بلند دانشگاه علمی کاربردی برای اشتغالزایی در کردستان + فیلم
  • اعضای شورای شهر اصفهان سال گذشته روی چه موضوعاتی بیشتر تمرکز داشتند؟