Web Analytics Made Easy - Statcounter

شهردار مشهد بر لزوم فعال کردن موتور محرکه شهر در طرح های بالادستی با استحصال زمین های بزرگ مقیاس تاکید کرد.

به گزارش ایمنا، محمدرضا کلائی در مراسم تکریم و معارفه مدیرعامل سازمان زمین و مسکن با اشاره به اراضی بزرگ مقیاس اظهار کرد: این مسئله در برنامه‌های کلانشهر دارای اهمیت است چراکه موتورهای محرکه شهر را باید در طرح های بالادست و در ساختار شهر فعال کنیم؛ به هر حال شهرداری متولی توسعه شهر است و برای آن سند بالادست و سند توسعه در اختیار داریم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این مسئله‌ای است که برای شهر هویت سازی می کند و برای استحصال زمین های بزرگ مقیاس باید متمرکز شد.

وی با تاکید بر لزوم جلب رضایتمندی مردم، گفت: دامنه برخی فعالیت های انجام نشده بسیار وسیع است و باید کاری کرد که مردم به رضایتمندی حداکثری از فعالیت های صورت گرفته برسند.

شهردار مشهد با اشاره به توجه به تحقق عمق استراتژیک، افزود: عمق استراتژیک سازمان مدیریت شهری را باید درک کند و توسط مدیران سطح استراتژیک هدایت شود و درک نگاه استراتژیک در سازمان باید توسط مدیریت فعال شود.

وی افزود: در اختیار قرار دادن ابزارهای سازمان برای فرم کالبدی و سیما و منظر شهر دارای اهمیت است و در این زمینه به شدت نیازمند همکاری سازمان هستیم، همچنین توجه به ثبات و دانش کارشناسی حوزه املاک و مستغلات دارای اهمیت است و نیروها باید آموزش مستمر ببینند و حفظ و صیانت شوند.

شهردار مشهد بیرون کشیدن استخوان‌های زیر خاک حوزه املاک و مستغلات را مورد تاکید قرار داد و گفت: بررسی هر موقعیتی به نفع شهر باید لحاظ شود.

وی با اشاره به لزوم توجه به دعاوی علیه مدیریت شهری، اظهار کرد: مهم است طرف مقابل چه می خواهد و چه نگاهی دارد و سازمان زمین و مسکن باید این مسائل را احصاء کرده و برای آن برنامه ریزی کند؛ متریال حوزه اقتصادی توسط املاک و مستغلات تامین می شود و تا وقتی پروژه های شهرداری زمین محور باشد، این مسئله وجود دارد، مهم است راهبردهای اقتصادی حمایت شده و بخشی نگری در این زمینه وجود داشته باشد.

کلائی با اشاره به لزوم تعامل با اداره کل راه و شهرسازی و وزارت شهرسازی، تصریح کرد: انتظار داریم سازمان زمین و مسکن با راه و شهرسازی همکاری تنگاتنگی داشته باشد تا با رویکرد حفاظت مدیریت شهری و رفع معضلات مردم به رفع مسائل موجود پرداخته شود، در این راستا به دنبال بازی برد-برد با راه و شهرسازی هستیم.

وی با تاکید بر تعامل با آستان قدس گفت: سازمان زمین و مسکن در موضوع آستان قدس باید به مسائلی چون ورود به محدوده، حق تقدیم ها، خزانه و... ورود کرده و مسائل را پیگیری کند، همچنین همکاری با سازمان اوقاف و امور خیریه دارای اهمیت است.

شهردار مشهد با تاکید بر تامین فضای مورد نیاز برای متعادل کردن برخورداری شهری تاکید کرد و گفت: اگر فشردگی جمعیت در برخی نقاط شهر وجود دارد و بوستان در آنجا نیست، تامین زمین و در اختیار قرار دادن آن برای خدمات شهری دارای اهمیت است، در این زمینه تعامل با اوقاف، راه و شهرسازی و آستانه قدس و حرکت هماهنگ باید مدنظر باشد.

وی با اشاره به استحصال زمین های در اختیار شهرداری، خاطرنشان کرد: زمین های بسیاری در حر عاملی، میدان شهدا، هفت تیر و غیره داریم و منابع باید مدیریت شود.

کلائی با اشاره به تشکیل بانک اطلاعات زمین ادامه داد: مدت‌ها است فعالیت این بانک آغاز شده، اما جای کار بیشتری وجود دارد همچنین در تولید واحدهای مسکونی بازآفرینی شهری باید فعال تر عمل کرد و به سازمان بازآفرینی برای تولید زمین کمک شود.

کلائی با اشاره به تشکیل تالار مبادلات املاک و مستغلات، تصریح کرد: آئین نامه های مختلف بازنویسی شده، اما به دنبال شفافیت و رقابت هستیم و باید تجربیات مثبت یکپارچه شود.

وی خاطرنشان کرد: همراهی کردن در اخذ سند برای اراضی در مالکیت شهرداری و ایجاد شفافیت ثبتی، برقراری رابطه خوب با مناطق شهرداری برای پاس کاری اراضی و منابع، چرخاندان املاک و مستغلات و در اختیار قرار دادن ظرفیت املاک و مستغلات در خدمت تمامی بخش های شهرداری نیز از دیگر وظایف مورد انتظار سازمان زمین و مسکن است.

شهردار مشهد تصریح کرد: این سازمان باید تا سال آینده نتواند ۱۵ هزار میلیارد تومان گردش املاک در مدیریت شهری اعم از توافقات کلی، تعیین تکلیف ها، امتیازات، خدمات برای بازگشایی معابر، زیرساخت های شهری و سایر داد و ستدها کسب کند.

کلائی با بیان اینکه باید با سایر حوزه های خدمت‌رسان به مردم همکاری شود، اظهارکرد: شهر یکپارچه است و باید در مدیریت یکپارچه شهر کوشید؛ همچنین پروژه هایی که موتور محرک توسعه شهر هستند، باید به طور ویژه پیگیری شود.

لزوم تعیین تکلیف زمین های مردم

در ادامه، خواجه نائینی، معاون مالی و پشتیبانی شهرداری مشهد اظهار کرد: سلامت سیستم موضوع جدی است و در این مدت فعالیت هیچ مشکلی در این خصوص در سازمان زمین و مسکن وجود نداشت.

وی اخلاق مدیرعامل پیشین سازمان زمین و مسکن را در پذیرش تصمیم مدیریت شهری قابل ستایش دانست و افزود: رویکردی که امید است همه مدیران شهری آن را لحاظ کنند.

معاون مالی و پشتیبانی شهرداری مشهد به مدیرعامل جدید پیشنهاد کرد: سرعت انجام کار را افزایش داده و زمین های مردم را تعیین تکلیف کند.

وی گفت: اگر قرار است زمینی از مردم خریداری شود، این کار انجام شود، در غیر این صورت تکلیف مشخص شود.

کد خبر 390702

منبع: ایمنا

کلیدواژه: شهرداری مشهد کلانشهر مشهد قيمت اراضي شهر شهروند کلانشهر مدیریت شهری کلانشهرهای جهان حقوق شهروندی نشاط اجتماعی فرهنگ شهروندی توسعه پایدار حکمرانی خوب اداره ارزان شهر شهرداری شهر خلاق

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.imna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایمنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۲۲۱۲۴۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

حیوانی که دایناسور‌ها در کنار آن کوچک به نظر می‌رسند!

همه ما می‌دانیم که نهنگ آبی با ۳۰ متر طول و وزنی در حدود ۲۰۰ تن، بزرگ‌ترین پستاندار تاریخ و به‌علاوه عظیم‌ترین حیوانی است که تا به امروز روی کره زمین زندگی کرده؛ اما شاید برایتان این سؤال مطرح شود که بزرگ‌ترین پستانداری که روی سطح زمین راه می‌رفته کدام جانور بوده است؟

در شرایط فعلی، فیل آفریقایی بزرگ‌ترین پستاندار و حیوان خشکی‌زی در کره زمین است که با حدود ۷ متر طول و قدی در حدود ۳.۷ متر، عموماً بین ۴ تا ۷ تن وزن دارد و درعین‌حال در بین پستانداران روی خشکی، سنگین‌ترین مغز و بینی را داراست؛ اما باید بدانید که فیل آفریقایی بزرگ‌ترین پستاندار خشکی تاریخ کره زمین نیست.

این عنوان در اختیار جانور منقرض‌شده‌ای به نام بَلوچی‌دَد یا بلوچ تریوم (Paraceratherium) است که درواقع یک کرگدن عظیم بدون شاخ با گردنی بلند شبیه زرافه بوده. این جانور بیشتر در آسیا و کشور‌های چین، مغولستان، قزاقستان و پاکستان زندگی می‌کرده و به دوران الیگوسن و بین ۳۴ تا ۲۳ میلیون سال پیش برمی‌گردد. این در حالی است که بزرگ‌ترین کرگدن امروزی دنیا، کرگدن سفید جنوبی است که طولش حداکثر ۴.۲ مترو ارتفاعش به ۱.۸۵ متر و وزنش به ۳.۶ تن می‌رسد.

ابعاد بَلوچی‌دَد چقدر بوده؟
تصور می‌شود که طول بزرگ‌ترین پستاندار خشکی تاریخ، ۷.۴ متر و ارتفاع شانه‌هایش ۴.۸ متر بوده و با این ابعاد، غول‌پیکرترین پستانداری لقب می‌گیرد که تا به امروز روی کره زمین راه رفته است. طبق تخمین‌های انجام شده بعد از بررسی اسکلت نیمه بازسازی شده این جانور در موزه تاریخ طبیعی آمریکا، به نظر می‌رسد که این هیولای ماقبل تاریخ حدود ۱۷ تن وزن داشته؛ یعنی چیزی معادل ۵ برابر وزن کرگدن‌های فعلی.

در سال ۲۰۲۱ بود که گونه جدیدی از این کرگدن غول‌پیکر منقرض شده (با نام علمی Paraceratherium linxiaense)، در تبت کشف شد. قدمت فسیل‌های یافت شده به ۲۶.۵ میلیون سال پیش برمی‌گردد و شامل یک جمجمه کاملاً سالم همراه با فک پایین و ستون مهره‌های جانور دیگری است.

دنگ تائو، نویسنده اصلی مطالعه‌ای در این رابطه، توضیح داد: «طول جمجمه یافت شده بیش از یک متر بود و به‌ندرت دیده می‌شود که یک جمجمه تا این حد سالم بماند.»

البته لازم به ذکر است که درهرحال نمی‌توان با قاطعیت بَلوچی‌دَد را به‌عنوان بزرگ‌ترین پستاندار خشکی نامید؛ چراکه به دلیل ناقص بودن فسیل‌های کشف شده، این امکان وجود ندارد که با قاطعیت گفت که این کرگدن‌های باستانی تا چه اندازه رشد می‌کردند و آیا رقبای سرسخت‌تر و بزرگ‌تر منقرض‌شده‌ای برای کسب این عنوان داشته‌اند یا خیر.

دیگر رقبای بلوچی دد
مثلاً عده‌ای براین باورند که فیل عاج راست (Palaeoloxodon) که بین هفت‌صد هزار تا پنجاه‌هزار سال پیش زندگی می‌کرده، حتی از بَلوچی‌دَد هم بزرگ‌تر بوده و وزنی در حدود ۲۲ تن داشته. البته این تخمین تنها براساس یک قطعه یافت شده از استخوان ران این فیل به عمل آمده و عده‌ای وزن این جانور را کمتر می‌دانند. دیگر برآورد‌های انجام شده با اندازه‌گیری استخوان‌های کامل‌تر اندام فیل‌های جوان، وزن حدودی این جانور غول‌پیکر را بین ۱۳ تا ۱۵ تن تخمین می‌زنند.

از سوی دیگر به نظر می‌رسد که ماموت‌هایی به نام Borson’s mastodon که بین ۵ تا ۲.۵ میلیون سال پیش در بخش‌هایی از اوراسیا زندگی می‌کردند، حدود ۱۵ تا ۱۶ تن وزن داشتند و بدین ترتیب کرگدن عظیم‌الجثه ما، یک رقیب سرسخت احتمالی داشته.

البته فارغ از این بحث، هیچ‌یک از این جانوران سنگین‌وزن، به گرد پای بزرگ‌ترین حیوانی که تا به حال روی کره زمین راه رفته، نمی‌رسند. البته که این جانور پستاندار نبوده و پاتاگوتایتان (Patagotitan mayorum) نام داشته که یک ماموت غول‌پیکر بوده و طولش به ۳۷ متر و وزنش معادل ۱۰ فیل آفریقایی بوده است.

منبع: خبرآنلاین

باشگاه خبرنگاران جوان وب‌گردی وبگردی

دیگر خبرها

  • حیوانی که دایناسور‌ها در کنار آن کوچک به نظر می‌رسند!
  • تاکید روسیه بر لزوم عضویت فلسطین در سازمان ملل
  • استقبال مشهدی‌ها از واگذاری موتور سیلکت‌های برقی
  • چرا باید انسان‌ در «عکس‌های منظره‌» باشد؟
  • عزم جدی برای فعال شدن واحدهای تعطیل/لزوم تامین امنیت شغلی کارگران
  • ۱۷۶ پروژه عمرانی بزرگ مقیاس در زنجان اجرا شد
  • لزوم شکل‌گیری دبیرخانه دائمی رویداد حمل‌ونقل دانش‌بنیان/ برگزاری ره‌آورد فناورانه
  • پیش‌بینی استحصال ۱۰ تُن گُلاب از مزارع گل‌محمدی در شهر مرزی کُرَند
  • کارگران موتور محرکه و بازوان پرتوان جامعه‌ هستند
  • ۸۳ درصد اشتغال صنعتی در نیشابور مربوط به ۱۰ واحد بزرگ است