Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، هشت سال جنگ ایران و عراق عاملی شد تا ترانه‌ها و قطعات موسیقایی بسیاری برای ایثار و فداکاری رزمندگان و آنچه رخ داده ساخته و پرداخته شود.

بدون شک یکی از معروف و محبوب‌ترین این آثار، «ممد نبودی ببینی» است که برگرفته از یک نوحه بوشهری قدیمی با صدای جهانبخش کردی‌زاده (بخشو) و با مطلع «لیلا بگفتای شه لب تشنه‌کامان / دستم به دامان، آقا الامان» است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

بیشتر بخوانید: شش پرده از مقاومت در خرمشهر / چه کسی خبر فتح را به شهید جهان آرا داد!؟

این نوحه را ابتدا غلامرضا کویتی پور در نخستین سالگرد فتح خرمشهر برای محمد جهان‌آرا خواند، اما پس از مدتی مسعود کرامتی، بازیگر و کارگردان نام آشنای سینما و تلویزیون این نوحه را با گروه ارکستر به شکلی حماسی اجرا کرد.

به بهانه آغاز هفته دفاع مقدس، با مسعود کرامتی درباره چگونگی خوانش این قطعه گفت‌وگویی کرده‌ایم که در ادامه می‌خوانید.

مسعود کرامتی ابتدا درباره چگونگی آغاز فعالیتش در حوزه خوانندگی گفت: «تجربه خواندن قطعه «ممد نبودی ببینی» خیلی اتفاقی بود، اما تجربه‌هایی از این دست داشته‌ام، مانند فیلم «پناهنده» رسول ملاقلی‌پور که دو کلیپ دارد، یکی را من خواندم و دیگری را هم خدا رحمت کند، محمود علیقلی که مجری شبکه پنج بود.»

او ادامه داد: «اولین باری که از این دست کار‌های هنری را انجام دادم، کلیپ فیلم «افق» رسول ملاقلی‌پور بود و محمدرضا علیقلی هم آهنگسازی‌اش را برعهده داشت، معمولا تمامی تجربه‌های اینچنینی که داشتم با او بوده است.»

این هنرمند درباره اینکه همکاری‌اش با محمدرضا علیقلی چگونه شکل گرفت، توضیح داد: «انگیزه ما در وهله اول رفاقت و ارتباط نزدیکی بود که با هم داشته و داریم و در زمزمه‌های محفلی که داشتیم او فکر کرد من می‌توانم از پس خواندن آثاری از این دست بربیایم و اولین تجربه هم کلیپ فیلم «افق» بود که مورد توجه قرار گرفت.»

کرامتی در پاسخ به اینکه چگونه تصمیم به خواندن «ممد نبودی ببینی» گرفت، بیان کرد: «در مورد «ممد نبودی ببینی» جالب است که اصلا قرار نبود من این قطعه را بخوانم، محمدرضا علیقلی موسیقی این قطعه را بر مبنای نوحه آقای کویتی‌پور و البته ملودی بوشهری این اثر که بسیار هم قدیمی است، نوشت و ضبط کرد. ابتدا علاقه‌مند بود که آقای کویتی‌پور خود این قطعه را اجرا کند و مذاکراتی هم کردند، اما همکاری‌شان شکل نگرفت. فکر می‌کنم آقای کویتی‌پور گفته بود که ابتدا او شعر را بخواند و سپس آهنگ روی آن قرار بگیرد، اما به هر ترتیب توافق انجام نشد.»

او افزود: «یک روز محمدرضا علیقلی من را صدا کرد و گفت این قطعه را بخوان، با هم به استودیو رفتیم و قطعه را ضبط کردیم. قرار هم نبود این آهنگ را برای نهاد یا سازمانی آماده کنیم، یک کار شخصی و دلی بود.»

این بازیگر در پاسخ به اینکه چطور قطعه در بازار منتشر شد، گفت: «کار که تمام شد، شاید بیش‌تر از دو سال در خانه آقای علیقلی بود. دوستان که کم و بیش این اثر را شنیده بودند به او رجوع کردند و خواستند تا این قطعه منتشر شود و بدین ترتیب در بازار عرضه شد. فکر می‌کنم حدود سال ۷۵ بود که این آهنگ پخش شد. به نظرم نوحه خیلی خاص و تاثیرگذاری است و ملودی بسیار جذابی هم دارد.»

کد ویدیو دانلود فیلم اصلی

منبع: خبرآنلاین

انتهای پیام/

 

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: اخبار فرهنگی مسعود کرامتی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۲۲۱۵۷۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کلاس‌های بازیگری برای دانش آموزان تهرانی

به گزارش خبرنگار مهر، فرقی نمی‌کند کودک و نوجوان شما دختر باشد یا پسر؛ یکی از جذاب‌ترین مهارت‌ها برای دانش آموزان نوجوان و جوانان بازیگری است.

به تازگی یک دوره آموزش بازیگری ۳۶ ساعته برای دانش آموزان مناطق ۹ و ۲ و ۵ و ۱۷ و ۱۸ و ۱۶ به همت آموزش و پرورش شهر تهران، اتحادیه انجمن‌های اسلامی شهر تهران و شهرداری در حال برگزاری است که قرار است برگزیدگان این دوره به سریال‌های سدا و سیما و فیلم‌های سینمایی معرفی شوند.

این برنامه با حمایت اتحادیه انجمن اسلامی دانش آموزان شهر تهران و سازمان فرهنگی هنری شهرداری تهران در حال برگزاری است.

این برنامه پس از رایزنی و آغاز همکاری اتحادیه انجمن‌های اسلامی شهر تهران و معاونت فرهنگی و هنری منطقه ۹ شهرداری تهران آغاز شد. علاوه بر این خانه مهرآباد مکان آموزشی لازم را برای این دوره از کلاس‌های بازیگری در اختیار دانش آموزان گذاشت و کانون فرهنگی تربیتی فجر هم محیط آموزشی خود را برای آموزش بازیگری خواهران آماده کرد.

در حقیقت ویژگی بارز این دوره از کلاس‌های بازیگری، اختصاص دو کلاس کاملاً مجزا برای دختران و پسران بوده است تا همه دانش آموزان بتوانند به راحتی در کلاس‌های دوره شرکت کرده و علاوه بر آموزش بازیگری تمرینات بدن و بیان را انجام دهند.

این دوره از آموزش بازیگری در حال برگزاری است و قرار است دور جدیدی از آن در آینده‌ای نزدیک از طریق مدارس شهر تهران در سطحی وسیع‌تر برگزار گردد.

بر اساس اظهارات مربیان آموزشی این دوره که از مجموعه رسانه‌ای جنگل در این دوره حاضر هستند؛ قرار است با همکاری و معاونت مسئولان آموزش و پرورش شهر تهران و سازمان صدا و سیما، هنرجویان این دوره آموزشی در سریال‌های تلویزیونی که قرار است برای صداوسیما تولید شود متناسب با سن و شخصیت‌های مورد نیاز به کار گرفته شوند.

کد خبر 6096976 علی قدمی

دیگر خبرها

  • آلمان سفیر خود را از مسکو فرا می‌خواند
  • ادعای روزنامه کویتی درباره درخواست تازه آمریکا از ایران
  • دعوای زنان هواپیمای کویتی را وادار به فرود اضطراری کرد
  • برگزاری مراسم تجلیل از معلمان خرمشهر
  • هاآرتص: حماس دست نتانیاهو را خواند
  • پولاد کیمیایی برای نمایش «گالیله» می‌خواند
  • چین، اتهامات دخالت در امور انتخاباتی کانادا را بی‌اساس خواند
  • کلاس‌های بازیگری برای دانش آموزان تهرانی
  • عیسی قلی‌پور درگذشت
  • دانلود نوحه شهادت امام جعفر صادق (ع)