Web Analytics Made Easy - Statcounter

 صدای سوت پایان مسابقه دربی به صدا درآمد و در پی آن انتشار ابلاغیه ها و اطلاعیه های رنگارنگ کمیته انضباطی فدراسیون فوتبال آغاز شد. تا همین لحظه و ساعت تعداد این ابلاغیه ها به ۶ عدد رسیده، اطلاعیه هایی که مثلا وجه تمایز فصل جدید لیگ با سال های گذشته است و نشان می دهد تنها تحولی که در برگزاری لیگ جدید صورت گرفته برخوردهای غیرورزشی، بستن فضای اظهار نظر و در واقع مواجهه با هرگونه انتقاد نسبت به ارکان و بخش های مختلف فدراسیون فوتبال است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

اخبار ورزشی- از لحظه پایان دربی تا همین ساعت کمیته انضباطی در حال صدور ابلاغیه و اطلاعیه بوده تا نسبت به مصاحبه و اظهار نظر یا هرگونه کنش و واکنش عوامل مرتبط با باشگاهها جدی ترین برخورد ممکن را صورت دهد. در این بین حتی مسئولین ، مربیان ، بازیکنان و مدیران رسانه ای دو باشگاه هم مصون نمانده اند. تنها مصونیت تام در اختیار فدراسیون فوتبال و سازمان لیگ است. 

حالا این سوال پیش می آید که چه کسی به تخلفات و اشتباهات بزرگ و کوچک و به رفتارهای غیر استاندارد فدراسیون فوتبال یا سازمان لیگ رسیدگی می‌کند؟

حکایتِ همان پرسیدن سوال غیر مرتبط و محرومیت چهارساله خبرنگاران که ابتدای فصل از سوی رئیس فدراسیون فوتبال مطرح شده بود حالا به شکل دیگری در لیگ برتر اجرایی می شود. مصاحبه علیه کیفیت توپ مسابقات، تصمیمات داوری، نحوه بلیط فروشی یا هر موضوع و مسئله ای که خاطر فدراسیون و سازمان لیگ را آزرده می سازد با شدیدترین و جدی ترین برخورد مواجه می شود و در پس این تصمیمات قرار است ترسی عمیق ایجاد شود از برخورد انتقام جویانه فدراسیون فوتبال و کمیته انضباطی!

نمایندگان رسانه های گروهی به خوبی می دانند که برخی از رسانه ها اجازه پوشش خبری و تصویری بازی های لیگ برتر را پیدا نکردند و سازمان لیگ با این توجیه که از ما انتقاد شده است از صدور کارت برای برخی خودداری کرد و سهمیه برخی دیگر را کاهش داد.

حالا که انتقاد از سازمان لیگ و فدراسیون فوتبال موجب ضایع شدن حق مسلم رسانه ها به منظور پوشش مسابقات لیگ برتر می شود باید از این تخلف بزرگ چگونه و به کجا شکایت کرد؟

حالا که زمان رسیدگی به تخلفات است چرا کمیته انضباطی برای سعید فتاحی مسئول برگزاری مسابقات همیشه حاضر در تمامی صحنه های حساس بازی های جذاب ابلاغیه صادر نمی کند؟ مکان حضور مسئول برگزاری مسابقات لب خط اوت یا در مقابل مربیان دو تیم و یا بهتر بگوییم در زاویه مناسب با پخش دوربین تلویزیونی است؟

دوران کسب شهرت و دیده شدن در قاب های جذاب رسانه ای چه زمانی به سر می رسد؟ در کدام لیگ معتبر فوتبال جهان دیده اید که مسئول برگزاری مسابقات مقابل بازیکن های دو تیم از تونل ورزشگاه وارد رختکن شود و همراه با حرکت دوربین های تلویزیونی به شکلی جایگیری داشته باشد که در تمامی تصاویر ردی از خودش به یادگار بگذارد؟

اگر صحبت از اجرای قانون و استانداردسازی مسابقات است چرا کسی نمی گوید سرمربی تیم ملی فوتبال ایران در مرکز زمین چمن ورزشگاه آزادی پیش از مسابقه چه می کند؟ چرا ابلاغیه برای کسانی صادر نمی شود که آقای ویلموتس را برای حضور در مراسم قبل از بازی به زمین چمن دعوت کرده اند و در کنار چنین تخلف روشن و غیر قانونی عکس یادگاری می‌اندازند؟

کمیته انضباطی چرا واکنشی به توزیع ناعادلانه بلیط ها نشان نمی دهد که برخی افراد غیرمرتبط از بلیط های جایگاه و وی آی پی دربی بهره مند می شوند اما باشگاه پرسپولیس به عنوان یک طرف مسابقه یک عدد بلیط طبقه دوم ورزشگاه را هم دریافت نکرده است؟

کمیته انضباطی چرا در پی اتفاقات تلخ فینال فصل گذشته جام حذفی ابلاغیه و اطلاعیه صادر نکرد که اگر می کرد هم احتمالا مجددا در کمیته استیناف رای تبرئه متهمان صادر می شد تا همچنان مقصری برای آن وقایع تلخ شناسایی و معرفی نشود و البته همچنان همان وضعیت نامناسب در ورزشگاههای کشور و نحوه برگزاری لیگ ادامه داشته بلکه تلخ تر و بدتر از گذشته شود.

اجرای قانون، استانداردسازی ، برخورد با تخلف ، همه اینها که بهانه تاخیر لیگ جدید بود تا امروز هیچ دستاوردی برای فوتبال نداشته به جز همین بگیر و ببندها به جز تهدید رسانه ها و باشگاهها به خودداری از انتقاد و سکوت در برابر تمامی کاستی ها و مشکلات.

این تنها نقطه تمایز لیگ جدید نسبت به ادوار گذشته است ، تنها الگوی حرفه ای سازی فوتبال ایران همین است.

منبع: افکارنيوز

کلیدواژه: استقلال و پرسپولیس سازمان لیگ فدراسیون فوتبال

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.afkarnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «افکارنيوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۲۲۲۵۲۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

برگزاری دومین جلسه کارگروه نظارت و صیانت با حضور رئیس فدراسیون فوتبال


به گزارش گروه ورزشی خبرگزاری صدا و سیما؛ مهدی محمد نبی، نایب رییس فدراسیون فوتبال درباره برگزاری دومین جلسه کارگروه نظارت و صیانت در مسابقات هفته‌های پایانی لیگ برتر و دسته یک فوتبال گفت: این جلسه با حضور رئیس، نواب رئیس، دبیرکل، ارکان قضایی، روسای دپارتمان‌های روابط عمومی، داوران و فناوری اطلاعات به همراه رئیس، دبیر و مسئولین مسابقات سازمان لیگ فوتبال برگزار شد و موارد مختلفی درباره رقابت‌های لیگ فوتبال در هفته‌های پایانی به بحث و بررسی گذاشته شد.

وی افزود: مقرر شد تا نمایندگان ارکان قضایی در جلسه هماهنگی قبل از هر مسابقه در هفته‌های پایانی حضور یافته و موضوعات مرتبط را مطرح و تایید کنند. همچنین قرار شد تا حضور تماشاگران متعاقب با آیین نامه بلیط فروشی مسابقات برگزار شود و هیچ باشگاهی نباید رایگان بودن رقابت‌ها را اعلام کند.

دیگر خبرها

  • تشکیل و اعزام تیم ملی فوتبال دانشجویان به بلژیک صحت ندارد
  • تاکید فدراسیون فوتبال: تماشای بازی‌ها نباید رایگان باشد
  • تأکید فدراسیون فوتبال؛ تماشای بازی ها نباید رایگان باشد
  • افشاگری از اتفاقات تلخ در فوتبال تهران
  •  شمس‌آذر قزوین به جریمه نقدی محکوم شد
  • تأکید فدراسیون فوتبال؛ تماشای بازی‌ها نباید رایگان باشد
  • برگزاری دومین جلسه کارگروه نظارت و صیانت با حضور رئیس فدراسیون فوتبال
  • جریمه سنگین دروازه‌بان تیم ملی در جام جهانی
  • مکاتبه فدراسیون فوتبال با AFC و حل مشکل مالکیت سرخابی‌ها
  • عضو ایرانی هیات رئیسه جهانی در کمیته نظارت بر مسابقات ووشو