Web Analytics Made Easy - Statcounter

معاون امور توانبخشی بهزیستی کشور گفت: قانون جامع حمایت از افراد دارای معلولیت که در سال ۱۳۹۶ تصویب شد امسال عملیاتی می‌شود و اعتبارات آن در بودجه امسال پیش بینی شده است. ۰۲ مهر ۱۳۹۸ - ۱۳:۱۸ استانها بوشهر نظرات - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری  تسنیم از بوشهر، محمد نفریه ظهر امروز در جمع خبرنگاران در بوشهر با بیان اینکه توان‌بخشی به 2 گروه خدمات خود را ارائه می‌کند اظهار داشت: 8 میلیون نفر به صورت دائم از خدمات بهزیستی بهره‌مند هستند و علاوه بر آن سالانه افزون بر 18 میلیون خدمات توان‌بخشی به صورت‌های دیگر به جامعه هدف توان‌بخشی ارائه می‌شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی، از اجرایی شده قانون جامع حمایت از حقوق افراد دارای معلولیت افزود: این قانون در سال 1396 تصویب شد که با تامین اعتبارات آن  امسال عملیات اجرایی آن آغاز می‌شود.

معاون امور توانبخشی بهزیستی کشور با بیان اینکه برخی از مواد این قانون در حوزه‌های بهداشت و درمان، کارآفرینی، اشتغال‌زایی است خاطر نشان کرد: با اجرایی شدن قانون جامع حمایت از حقوق افراد دارای معلولیت، خدمات جدیدی به جامعه هدف ارائه می‌شود که پرداخت ودیعه مسکن، خرید تجهیزات پزشکی، تامین لوازم پزشکی و بهداشتی مورد نیاز معلولان، تامین ضروریات منزل، افزایش حق پرستاری و انواع مختلف خدمات دیگر است.

نفریه با تاکید بر دسترسی آسان معلولان به خدمات گوناگون که همه مردم از آن بهره‌مند هستند افزود: این مهم با مناسب سازی محیط‌های گوناگون جامعه محقق می‌شود که خوشبختانه نهادها و دستگاه‌های مختلف به این مهم توجه ویژه‌ای کرده‌اند.

وی، با بیان اینکه هر سال 3 تا 4 هزار نقطه برای تحقق مناسب سازی بازبینی می‌شود افزود: در سال گذشته حدود 39 درصد اماکن دولتی و نهادها برای معلولان مناسب سازی شدند.

معاون توانبخشی بهزیستی کشور با اشاره به اینکه استان بوشهریکی از نقاط  موفق درارائه خدمات به جامعه هدف  است گفت:استان بوشهر در اجرای طرح حضور معلول در خانه و مراقبت از معلولان در منزل از استان‌های موفق و پیشتاز کشور است.

بوشهر| 8 میلیون نفر به‌صورت دائم خدمات توان‌بخشی در کشور دریافت می‌کنند بررسی افزایش یارانه مراکز نگهداری معلولان و سالمندان در کمیسیون اجتماعی دولت عدم تحقق وعده‌های وزیر رفاه درباره مراکز توانبخشی معلولان

نفریه از ارائه نمایشگاه تولیدات دستاوردهای بهزیستی خبر داد و گفت:  9 مهرماه امسال تولیدات تولید کنندگان داخلی شامل آخرین دستاوردها در عرصه بهزیستی در نمایشگاهی عرضه می‌شود.

انتهای پیام/ ع

R41363/P/S6,53/CT11

منبع: تسنیم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۲۲۳۲۶۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آموزش و پرورش احیا کننده نسل جدید ما است

 آیت‌الله مصطفی محامی ر همایش خیران مدرسه ساز ضمن قدردانی از حضور و مشارکت خیران در برنامه‌ها و فعالیت‌های دستگاه تعلیم و تربیت گفت: خداوند متعال در قرآن کریم بیان داشته: "وَمَنْ أَحْیَاهَا فَکَأَنَّمَا أَحْیَا النَّاسَ جَمِیعًا" زنده کردن یک انسان همانند حیات بخشیدن به کل جامعه و زنده کردن همه انسان‌هاست و در مقابل آن عنوان می‌کند:" مَنْ قَتَلَ نَفْسًا بِغَیْرِ نَفْسٍ أَوْ فَسَادٍ فِی الْأَرْضِ فَکَأَنَّمَا قَتَلَ النَّاسَ جَمِیعًا" اگر یک نفر را از بین ببرد مانند این است که همه مردم را از بین ببرد.

وی افزود: در تفسیر این آیه شریفه، بزرگان نظرات مختلفی را عنوان کرده‌اند از اینکه یک تشبیه برای بیان عظمت کار بوده و یا با این تعبیر که یک فرد می‌تواند مبدا تولید نسل باشد و لذا احیای یک نفر احیای یک نسل است.

️امام جمعه زاهدان بیان کرد: در ادبیات قرآنی حیات منحصر به این حیات مادی نیست بلکه عقل، اندیشه و علم اوست و بر این اساس دستگاه آموزش و پرورش و تعلیم و تربیت دستگاه احیا کننده نسل جدید ما می‌باشد بنابراین کاری که شما در آموزش و پرورش انجام می‌دهید از جهات مختلف ضریب می‌خورد.
️وی ادامه داد: بر اساس همین نگاه انجام کار خیر در حوزه آموزش و پرورش نیز دارای ارزش افزوده است بویژه که این کار در یک استان پهناور همچون سیستان و بلوچستان صورت می‌گیرد چرا که این استان دارای ظرفیت‌ها و توانمندی‌های زیادی است و یکی از این ظرفیت‌ها وجود نیرو‌های با استعداد است که متاسفانه به درستی شکوفا نشده و مورد استفاده قرار نگرفته و نیازمند توجه ویژه هستند.
️️آیت‌الله محامی تصریح کرد: خیران عزیز باید قدر خود را بدانند و خداوند متعال را برای این نعمت، موهبت و لطفی که شامل حالشان کرده شکرگزاری کنند.
️وی خاطرنشان کرد: این احیا دارای فرایندی است که بخشی در تامین امکانات و سخت افزار و بخشی در تهیه نرم افزار از جمله برنامه، معلم و اساتید است و این ۲ مجموعه باید با هم هماهنگ و در یک راستا حرکت کنند.

️نماینده ولی فقیه در سیستان و بلوچستان عنوان کرد: مهمتر از توسعه کمی مدارس کیفیت بخشی به آنهاست و در این جهت نیازمند استفاده از نیرو‌های توانمند و با تجربه هستیم که از جمله کمبود‌های ماست و باید در جهت آموزش نیرو‌ها برنامه‌ریزی صورت گیرد و باید دقت کنید که مدارس پس از ساخت رها نشوند و در گام بعد باید تلاش کنید تا کیفیت خدمات در مدارس ارتقا پیدا کند.

باشگاه خبرنگاران جوان سیستان و بلوچستان زاهدان

دیگر خبرها

  • بررسی روند مناسب سازی منازل سالمندان و معلولان اشنویه
  • تعامل بهزیستی با مساجد برای رفع مشکلات معلولان و زنان سرپرست خانوار
  • آموزش و پرورش احیا کننده نسل جدید ما است
  • تردد معلولان در اروپا آسان‌تر می‌شود
  • آغاز زندگی مشترک دو زوج ناشنوا در سلامت شهر
  • بلیط قطار و هواپیما برای این افراد نیم بهاست
  • بلیت هواپیما و دیگر سامانه های حمل و نقل برای معلولان نیمه بها شد
  • امکان خرید بلیت نیم‌بها از سامانه‌های حمل‌ونقل ریلی و هوایی برای معلولان شدید
  • تسهیلات خاص برای خانواده‌های دارای فرزند چندقلو
  • بهزیستی چه خدماتی به «خانواده‌های دارای فرزند چندقلو» می دهد؟