Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «صراط نیوز»
2024-05-07@08:30:13 GMT

درخواست پناهندگی یک گروه یهودی از ایران +عکس

تاریخ انتشار: ۲ مهر ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۵۲۲۳۴۰۶

درخواست پناهندگی یک گروه یهودی از ایران +عکس

صراط:

 فرقه مذهبی یهودی" لو طاهور" (قلب پاک) که به نوشته این آژانس 230 عضو دارد (بر اساس برخی برآوردهای دیگر تا 500 نفر عضو در سرتاسر جهان دارد)، ضمن اعلام بیعت با رهبر جمهوری اسلامی ایران، از ایران درخواست کرده‌اند به آنها پناهندگی سیاسی بدهد.

عصر ایران به نقل از به نقل از آژانس خبری یهود (JTA):این فرقه مذهبی یهودی از زمان تاسیس در سال 1990 در شهر قدس، به دلیل آزار و اذیت رژیم اسراییل به کانادا مهاجرت کردند اما در آنجا نیز به دلیل آزار و اذیت و مغایرت قوانین مذهبی‌شان با قوانین مدنی کانادا، در سال 2014 مجبور به کوچ به گواتمالا شدند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

هم اینک 5 نفر از اعضای این فرقه که از سوی دولت مکزیک به آمریکا مسترد شده‌اند در دادگاهی فدرال در آمریکا به دلیل اتهاماتی چون " آدم‌ربایی"، "کودک‌آزاری" و "جعل هویت" تحت محاکمه هستند. این اتهامات بیشتر به دلیل قوانین داخلی این فرقه است که نوجوانان خود را از اینترنت و تلویزیون و... منع کرده و در سنین پایین به ازدواج با دیگر اعضای فرقه تشویق می‌کنند.

فرقه "قلب پاک" معتقدند خداوند حافظ قوم یهود بوده و برای حفاظت از این قوم نیازی به تشکیل دولت (اسراییل) نیست و به همین خاطر آنها رژیم اسراییل را یک رژیم نامشروع به شمار می‌آورند و یکی از دلایل اخراج و تبعید خود خواسته آنها از اسراییل و کانادا نیز داشتن باورهای ضد صهیونیستی آنهاست.

زنان عضو این فرقه پوشش حجاب کاملی دارند و چادر به سر می‌کنند و جوراب‌های ضخیم می‌پوشند و تنها صورت آنها از پوشش حجاب بیرون می‌ماند.

مردان این فرقه یهودی نیز به دنبال تحصیل آموزش دینی و عبادت هستند.

هم اینک حضور اعضای این فرقه در گواتمالا با مشکلاتی برای اعضای این گروه مواجه شده و همزمان محاکمه چند عضو این فرقه در آمریکا در جریان است.

آنها در گواتمالا در دهکده‌ای جنگلی در حدود پنجاه کیلومتری پایتخت این کشور (گواتمالا سیتی)، مستقر هستند اما مخالفت‌های مردم بومی گواتمالا با اسکان آنها منجر به کوچ اجباری‌شان در سال 2017 به مکزیک شد که در جریان این کوچ خاخام "شلومو هالبرانتز" در یک رودخانه مرزی غرق شد و دیگر اعضای فرقه به ناچار به گواتمالا برگشتند.

دولت مکزیک سال گذشته چند نفر از اعضای این فرقه را دستگیر به آمریکا مسترد کرده است و درخواست پناهندگی سیاسی این اعضا از ایران به دادگاهی فدرال در آمریکا تقدیم شده است.

منبع: صراط نیوز

کلیدواژه: پناهندگی ایران فرقه یهودی صراط

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.seratnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «صراط نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۲۲۳۴۰۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

سرکوب آمریکایی‌ها توسط چماقداران ایرانی - یهودی

اتفاق مهمی در آمریکا در حال وقوع است. دانشجویانِ برترین دانشگاه‌ها و موسسات آموزش عالی جهان در آمریکا علیه اسرائیل قیام کردند. بالغ بر ۷۹ دانشگاه در آمریکا در این اعترضات شرکت کردند. 

دولت آمریکا نیز سیاست مشت آهنین را انتخاب کرده است. الجزیره روز ۱۰ اردیبهشت گزارش داد که بیش از ۱۶۰۰ دانشجو در سراسر آمریکا دستگیر شد‌ه است. اما این مشت آهنین در دانشگاه UCLA به گونه دیگری رقم خورد.

اعتراضات علیه اسرائیل در دانشگاه «کالیفرنیا در لس آنجلس» (UCLA) با یورش یک گروه لباس شخصی از طرفداران اسرائیل مواجه شد.

مهاجمان، پرچم اسرائیل را حمل می‌کردند و به سلاح سرد و اقلامی نظیر اسپری فلفل، چوب و سنگ مسلح بودند. نیرو‌های پلیس نیز نظارت می‌کردند. اما نکته ماجرا اینجاست؛ بخشی از مهاجمین، «فارسی زبان» و از «ایرانیان مقیم کالیفرنیا» بودند.

«سیاوش اردلان» کارمند شبکه BBC فارسی در ایکس خود نوشت: «فرق اعتراضات دانشجوئی دیشب در کالیفرنیا با دو هفته اخیر در امریکا این بود که اینبار به جای پلیس، این دانشجویان طرفدار اسرائیل بودند که به تحصن دانشجویان حامی فلسطینیان هجوم بردند و با اون‌ها درگیر شدند. در این ویدئو صدای فحش‌های فارسی از جمع گروه حامیان اسرائیل شنیده میشه.»

«تریتا پارسی» بنیانگذار نایاک و نزدیک به حزب حاکم در آمریکا در صفحه ایکس خود پیرامون وقایع دانشگاه کالیفرنیا نوشت: اینجا تعدادی از حامیان اسرائیلی هستند که به تظاهرکنندگان ضد جنگ در UCLA به صورت خشونت‌بار حمله کردند. می‌توانید بشنوید که برخی از آنها به فارسی فحاشی می‌کنند. آنها ممکن است از اعضای جامعه بسیار جنگ طلب یهودیان ایرانی‌تبار لس آنجلس باشند.»

روان شناسی فارسی زبانان معارض جمهوری اسلامی در خارج چندان آسان نیست. چرا مهاجران ایرانی باید به تجمع دانشجویان آمریکا حمله کنند؟ سوال را به نحو دیگری می‌توان طرح کرد: اساساً ربط اعتراض دانشجویان آمریکایی به ضد انقلاب چه بود که به عنوان مهاجر و مهاجر زاده در آمریکا به آمریکایی‌ها حمله‌ور شدند؟ 

این رفتار به همین نقطه ختم نمی‌شود. معارضین جمهوری اسلامی در خارج از ایران، درون خود نیز چند تکه هستند و هر طیف علیه دیگری اقدام می‌کند. 

شبکه سلطنت طلب منوتو با شبکه صهیونیستی اینترنشنال درگیر است. هر دو شبکه علیه BBC فارسی موضع‌گیری می‌کنند. 

ائتلاف شش نفره موسوم به مهسا که خود را سرکردگان انقلاب ادعایی ۱۴۰۱ معرفی می‌کردند نیز ۴۳ روز بیشتر دوام نیاورد و فروپاشید. ر. پهلوی، ح. اسماعیلیون، م. علینژاد، ن. بنیادی، ش. عبادی و ع. مهتدی (تجزیه طلب) اسامی این شش نفر بودند. 

اکنون سمپات‌های افراد مذکور به هتاکانه‌ترین شکل ممکن در حال اقدام علیه دیگری است. به نظر می‌رسد که رفتار ضد انقلاب را نباید در چارچوب منطق تحلیل کرد. طایفه‌ای که منطقی برای ارائه ندارد جز فحاشی و چماق!

منبع: فارس

باشگاه خبرنگاران جوان وب‌گردی وبگردی

دیگر خبرها

  • ادعای یک روزنامه درباره درخواست تـازه آمریکا و پاسخ ایـران
  • جنایت‌های منافقین فراتر از مرزهای زمانی و جغرافیایی
  • ادعای روزنامه کویتی درباره درخواست تازه آمریکا از ایران
  • ۳ دروغ بزرگ درباره تظاهرات دانشجویی در آمریکا
  • سرکوب آمریکایی‌ها توسط چماقداران ایرانی - یهودی
  • مقایسه تاریخی پاسخ‌های ایران به تهدیدات دشمن
  • درخواست آمریکا از چین برای مهار ایران، پکن اهرم فشار علیه تهران دارد؟
  • ۴ کوهنورد گمشده درارتفاعات بام ایران، تلفنی نجات یافتند
  • درخواست آمریکا از چین برای مهار ایران
  • درخواست آمریکا از چین برای مهار ایران/ پکن اهرم فشار علیه تهران دارد؟