Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایران آنلاین»
2024-05-04@22:43:51 GMT

ساخت ۵۶ طرح گردشگری در قزوین

تاریخ انتشار: ۲ مهر ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۵۲۲۳۸۲۲

ساخت ۵۶ طرح گردشگری در قزوین

۵۶ طرح گردشگری با سرمایه گذاری هفت هزار و ۴۱۷ میلیارد ریال در استان قزوین در دست احداث قرار دارد.

علیرضا خزائلی روز سه شنبه در نشست خبری با اصحاب رسانه که به مناسبت هفته گردشگری و روز جهانگردی برگزار شد، گفت: طرح‌های سرمایه گذاری گردشگری قزوین شامل سه هتل پنج ستاره، ۶ هتل چهار ستاره، چهار هتل سه ستاره، ۲ هتل دوستاره، چهار هتل یک ستاره و یک هتل آپارتمان دوستاره هستند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی اظهار داشت: در میان این طرح‌ها همچنین یک میهمان پذیر، ۱۲ مجتمع خدماتی و رفاهی، ۱۴ مجتمع گردشگری، چهار مجتمع گردشگری، ۲ سفره خانه سنتی، سه مرکز تفریحی و سرگرمی و یک منطقه نمونه گردشگری و ۱۳ اقامتگاه بوم گردی به چشم می‌خورد.
وی در ادامه مجموع تاسیسات گردشگری استان قزوین را ۲۴۱ واحد عنوان کرد و گفت: این واحدها شامل ۱۰۳ مجتمع پذیرایی، ۸۷ واحد اقامتگاهی، ۴۸ دفتر مسافرتی و سه آموزشگاه است.
خزائلی، میزان ظرفیت واحدهای اقامتی استان قزوین را ۲ هزار تخت خواند و گفت: با تکمیل و بهره برداری از طرح‌های اقامتی در دست ساخت این ظرفیت تا ۳ برابر افزایش می‌یابد.
وی با اشاره به کمبود زیرساخت‌های گردشگری در قزوین و فاصله زیاد تا جایگاه مطلوب، گفت: با وجود ظرفیت‌های بالای گردشگری قزوین، هنوز یک هتل پنج ستاره در سطح استان وجود ندارد.
این مسئول با بیان اینکه ضریب اشغال تخت‌های واحدهای اقامتی که ایجاد و فعالیت آنها را دارای توجیه می‌کند ۴۰ درصد عنوان شده است، گفت: این در حالی است که متوسط ضریب اشغال تخت‌های اقامتگاهی استان ۶۸ درصد است که نشان از توجیه اقتصادی ساخت هتل در استان دارد.
وی در ادامه به برنامه‌های هفته گردشگری (پنج تا ۱۲ مهر) در قزوین اشاره کرد و گفت: تجلیل از برگزیدگان صنعت گردشگری، برگزاری تور آشناسازی راهنمایان گردشگری تهران و کرج، تور خبرنگاران در آوج، نواختن زنگ گردشگری در مدارس، و همایش گردشگری، اشتغال و نقش آن در رونق تولید از جمله این برنامه‌هاست.

مقاومت برخی دستگاه‌ها در آزادسازی اراضی دولتخانه صفوی

وی در ادامه بر لزوم اجرای ساماندهی و احیای دولتخانه صفوی قزوین تاکید کرد و گفت: محصول این طرح ملی به تقویت و رونق گردشگری استان منجر خواهد شد.

خزائلی اظهار داشت: با وجود اینکه طرح احیا و ساماندهی دولتخانه صفوی از سفر مقام معظم رهبری به قزوین در سال ۸۲ مصوبه دارد، اما همچنان برخی دستگاه‌های دولتی از تصرفات خود در این محدوده تاریخی خودداری کرده و اجازه پیشبرد  آزادسازی اراضی این محدوده را نمی‌دهند.
مدیرکل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری قزوین با بیان اینکه انتظار می‌رود دستگاه‌های اجرایی برای به سرانجام رسیدن این طرح ملی به میراث فرهنگی کمک کنند، اظهار داشت:امیدواریم با حضور استاندار جدید پیشبرد این طرح مهم با سرعت بیشتری پیگیری شود.
خزائلی همچنین از پیگیری برای هرچه زودتر آغاز شدن عملیات مرمت و احیای گراند هتل قزوین خبر داد و گفت: احیای این مجموعه همچون احیای سعدالسلطنه به رونق گردشگری قزوین کمک شایانی خواهد کرد.
وی اظهار داشت: اخیرا نشستی در وزارت میراث فرهنگی برای حل مسایل و مشکلات ساماندهی گراند هتل قزوین برگزار شد و امیدواریم بتوانیم با برداشتن موانع و مشکلات اقتصادی این طرح را زودتر به سرانجام برسانیم./ ایرنا

منبع: ایران آنلاین

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت ion.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایران آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۲۲۳۸۲۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

احیای ۲۳۹ واحد راکد کشاورزی در لرستان

به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای استان لرستان، سید عماد شاهرخی امروز پنج شنبه ۱۳ اردیبهشت در نشست با مدیرکل دفتر ترویج، روابط عمومی و امور بین‌الملل سازمان امور اراضی کشور با اشاره به اینکه از ابتدای دولت سیزدهم تاکنون ۲۳۹ واحد غیر فعال بخش کشاورزی در استان به چرخه تولید بازگشته است، گفت: از این تعداد ۱۶ واحد پرورش مرغ گوشتی بود.

وی افزود: سالانه ۴۵ میلیون قطعه جوجه ریزی در لرستان انجام می‌شود که ۳۰ درصد بیشتر از نیاز استان است.

به گفته رئیس سازمان جهاد کشاورزی لرستان از ابتدای سال تاکنون یک هزار و ۲۰۰ تن مرغ مازاد در استان ذخیره سازی شده است.

شاهرخی اضافه کرد: همچنین ۱۳ واحد صنایع تبدیلی و تکمیلی با ظرفیت ۵۰۰ تا ۶۰۰ هزار تن در دولت سیزدهم در استان به بهره‌برداری رسیده است.

وی به افزایش تولید در بخش کشاورزی اشاره کرد و افزود: سال گذشته ۲۶ هزار تن معادل پنج هزار میلیارد ریال در مصرف آرد استان صرفه‌جویی شد.

رئیس سازمان جهاد کشاورزی لرستان یادآورشد: تولید گندم لرستان از ۱۲۳ هزار تن در دولت دوازدهم به ۵۳۰ هزار تن در دولت سیزدهم افزایش یافته و در حوزه گلخانه نیز سطح زیر کشت از ۷۸ به ۱۳۰ هکتار رسیده است.

سید عماد شاهرخی با بیان اینکه سطح زیر کشت دانه‌های روغنی در لرستان نیز از دو هزار و ۲۰۰ به شش هزار و ۵۰۰ هکتار افزایش یافته است، گفت: ضایعات یکی از چالش‌های بخش کشاورزی استان است که برای رفع این مشکل باید از ادوات به روز در حوزه برداشت استفاده کرد و پرداخت تسهیلات ارزان قیمت نیز در این خصوص راهگشا خواهد بود.

وی بیان کرد: ۱۸ تا ۲۰ درصد از تولید ناخالص استان هم در بخش کشاورزی است.

دیگر خبرها

  • احیای بازیکنی که فراموش شده بود
  • احیای جایگاه مرجعیت علمی اهل‌ بیت در مکتب امام صادق (ع)
  • برگزاری جشنواره‌‎ گل‌محمدی و آیین گلابگیری در قزوین و بویین‌زهرا
  • احیای ۲۶رشته قنات توسط بسیج سازندگی قزوین
  • بیش از ۴ هزار میلیارد ریال برای احیای واحدهای تولیدی سیستان و بلوچستان هزینه شد
  • برگزاری جشنواره‌‎های گل محمدی و آیین گلابگیری در قزوین
  • برگزاری جشنواره‌‎های گل محمدی و آئین گلابگیری در قزوین
  • برگزاری جشنواره‌‎ گل محمدی و آیین گلابگیری در قزوین و بویین زهرا
  • احیای ۲۳۹ واحد راکد کشاورزی در لرستان
  • ستاره شمس آذر: به تیم‌های بزرگ‌تر هم فکر می‌کنم!