Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار راه و شهرسازی گروه اقتصادی باشگاه خبرنگاران جوان، محمد علی حسن زاده معاون امور بندری سازمان بنادر و دریانوردی در مراسم امضا قرارداد سرمایه گذاری بخش خصوصی در بندر شهید رجایی گفت: قرارداد اول در سال گذشته برای احداث ترمینال مواد معدنی در چابهار بوده و امروز هم شاهد امضای بزرگترین قرارداد سرمایه گذاری برای ایجاد پایانه مواد اولیه مکانیزه در بندر شهید رجایی هستیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



او ادامه داد: این قرارداد نشان دهنده نقش بنادر در سطح کشور است و با توجه به اینکه تجارت در شمال و جنوب ایران تنها از طریق ایران است بنابراین ایجاد مزیت‌های رقابتی در این بنادر بسیار مهم است.

معاون امور بندری سازمان بنادر و دریانوردی به مزایای اجرای این پروژه اشاره کرد و گفت: افزایش سهم ریل از مرکز بنادر کشور یکی از مزیت‌های این پروژه به شمارمی‌رود و با توجه به آنکه طبق تکلیف برنامه ششم باید با همکاری راه آهن و صاحبان کالا سهم ریل در بنادر به ۳۰ درصد برسد بنابراین افزایش این سهم از طریق این بنادر بسیار مهم است.
بیشتر بخوانید: احداث وسیع‌ترین ترمینال مواد معدنی در محدوده خلیج فارس و دریای عمان
حسن زاده ادامه داد: ایجاد یک ترمینال مکانیزه مواد معدنی با تمرکز بر حمل و نقل ریلی مواد معدنی از مبادی مربوطه تا بندر شهید رجایی و بالعکس و همچنین ایجاد ایکس‌ریل در پهلو دهی شناور‌ها با ظرفیت ۶۰ هزار تن از دیگر مزایای این پروژه به شمار می‌رود.

او گفت: با احداث این اسکله‌های جدید میزان ظرفیت پذیرش شناور‌ها و کشتی‌ها به ۱۵۰ هزار تن می‌رسد.

معاون امور بندری سازمان بنادر و دریانوردی تاکید کرد: کاهش حوادث در بنادر به دلیل تمرکز فعالیت در حمل و نقل ریلی افزایش حمل و نقل کالا به صورت ریل پایه کاهش آلایندگی و آلودگی هوا به دلیل انجام عملیات تخلیه و بارگیری به دلیل روش کاملا مکانیزه و ایجاد اشتغال پایدار نیروی انسانی برای ۵۰۴ نفر به صورت مستقیم از دیگر مزایای این پروژه به شمار می‌رود.

حسن زاده افزود: بر اساس صنوات گذشته توسعه لوجستیک در سطح کشور بسیار مهم است بنابراین ما در حال احداث سه شهر لوجستیک در بندر شهید رجایی هستیم که مقدمات استقرار آن در حال انجام است و با احداث این پایانه یکی از شهر‌های لوجستیک ساخته می‌شود و با احداث آن شاهد توجیه پذیر شدن و استقرار صنایع وابسته به مواد معدنی خواهیم بود که این خود نقش موثری در صادرات و واردات کالای مواد معدنی از طریق بندر شهید رجایی خواهد شد.

او درباره مهم‌ترین مستحدثات گفت: ایجاد زیر ساخت‌های محوطه ۱۸۰ هکتاری احداث اسکله با ظرفیت پهلو دهی شناور ۱۵۰ هزار تنی و نیروگاه تولید برق ۱۵ مگاواتی از نوع CHB به شمار می‌رود.

معاون امور بندری سازمان بنادر و دریانوردی در پایان گفت: این پروژه به صورت سرمایه گذاری از طریق BOT است و میزان سرمایه گذاری صورت گرفته در آن ۵ هزار میلیارد تومان است.

انتهای پیام/

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: اخبار اقتصادی اخبار راه و شهرسازی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۲۲۶۹۳۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اتمام ۱۵ فعالیت تعمیراتی در نیروگاه شهید رجایی قزوین

ابوالفضل موتاب‌ها مدیرعامل نیروگاه شهید رجایی قزوین گفت: هرساله به منظور کسب آمادگی تولید انرژی الکتریکی و با هدف کمک به پایداری شبکه سراسری تولید، تعداد ۱۷ فعالیت تعمیرات اساسی، نیمه اساسی و بازدید دوره‌ای برای واحد‌های ۱۳ گانه بخاری و سیکل ترکیبی، برنامه ریزی می‌شود.

 وی افزود: از مهر ماه سال ۱۴۰۲ تاکنون، از تعداد ۱۷ برنامه سالانه تعمیراتی، ۱۵ برنامه تعمیرات اساسی، نیمه اساسی و بازدید دوره ای، مربوط به واحد‌های بخاری و سیکل ترکیبی، عملیاتی شده و به اتمام رسیده و ۲ مورد تعمیرات نیمه اساسی و بازدید دوره‌ای هم در حال اجرا است.

مدیرعامل نیروگاه شهید رجایی قزوین گفت: تاکنون ۹۶ درصد از فعالیت‌های تعمیراتی واحد‌های ۱۳ گانه این شرکت انجام شده است.

موتاب‌ها اضافه کرد: نوع تعمیرات واحدها، براساس ساعت کارکرد و نیاز‌های تعمیراتی به انواع تعمیرات اساسی، نیمه اساسی و بازدید‌های دوره‌ای در واحد‌های گازی و بخاری تقسیم می‌شود.

مدیرعامل نیروگاه شهید رجایی قزوین با اشاره به فعالیت‌های تعمیرات در واحد‌های سیکل ترکیبی بیان داشت: تعمیرات بازدید محفظه احتراق و تعویض نازل واحد‌های شماره ۳، ۱ و ۴ گازی، تعمیرات بازدید مسیر گاز داغ واحد ۱ گازی، تعمیرات بازدید محفظه احتراق واحد ۶ گازی به همراه تعمیرات اساسی و کمپرسور واحد شماره ۲ گازی و همچنین انجام تعمیرات بازدید دوره‌ای مربوط به واحد شماره ۱ و ۳ بخاری سیکل ترکیبی، دیگر برنامه‌های تعمیراتی بود که در بازه زمانی مهر تاکنون به اتمام رسید.

وی افزود: در نیروگاه بخار نیز از ابتدای فصل تعمیرات تاکنون واحد شماره ۳ بخاری تحت تعمیرات اساسی، واحد شماره یک بخاری تحت تعمیرات نیمه اساسی و واحد‌های شماره ۳، ۲، ۱ و ۴ نیز مورد تعمیرات تعمیرات دوره‌ای بویلر و بازدید دوره‌ای قرار گرفته است.

موتاب‌ها اظهار داشت: هم اکنون واحد شماره ۲ بخاری سیکل ترکیبی نیروگاه هم برای انجام تعمیرات نیمه اساسی وهمچنین واحد شماره ۴ نیروگاه بخار جهت انجام تعمیرات بازدید دوره‌ای در دست تعمیرات قرار دارد که مابقی برنامه‌های تعمیرات واحد‌ها نیز تا پایان نیمه اول اردیبهشت ماه انجام و به پایان خواهد رسید و کلیه واحد‌ها با آمادگی حداکثری آماده تولید برق پایدار برای پیک تابستان پیش رو خواهند بود.

موتاب‌ها در توضیح فرآیند برنامه ریزی برای انجام ۱۷ فعالیت تعمیرات واحد‌های بخاری و سیکل ترکیبی نیروگاه نیز گفت: هرساله نیاز‌های تعمیراتی واحد‌های سیزده گانه نیروگاه براساس ساعت کارکرد، دوره تعمیراتی و استاندارد شرکت سازنده، به شرکت مادرتخصصی تولید نیروی برق حرارتی اعلام می‌شود که پس از بررسی و تایید برنامه‌ها از سوی آن شرکت، جدول زمانبندی خروج واحد‌ها برای اجرای برنامه‌ها به این نیروگاه اعلام می‌شود.

وی ادامه داد: پس از دریافت برنامه ها، با حضور و کمک معاونت‌های مربوطه و بررسی‌های فنی و تخصصی، نیاز‌های تعمیراتی هر واحد، سنجیده شده و امکانات، قطعات و تجهیزات، نیروی انسانی لازم، ماشین آلات و سایر موضوعات برای اجرای این برنامه ها، پیش بینی و در اختیار معاونت‌های تعمیرات نیروگاه بخار و نیروگاه سیکل ترکیبی قرار می‌گیرد.

نیروگاه شهید رجایی دارای ۱۳ واحد بخاری و سیکل ترکیبی است که سالانه با بیش از ۱۲ میلیارد کیلووات ساعت تولید انرژی الکتریکی، حدود ۳ ونیم درصد از تولید برق شبکه سراسری را به خود اختصاص داده است.

باشگاه خبرنگاران جوان قزوین قزوین

دیگر خبرها

  • آقا معلم در لیست ترور!
  • معلم هایی که ستاره شدند
  • ۶۶۰ هزار مسافر در بنادر شرق هرمزگان جابه‌جا شد
  • پدر طلبه شهید همایون معدنی به فرزند شهیدش پیوست
  • بندر امام خمینی ۲۰ ایستگاه تخلیه و بارگیری ریلی دارد
  • وعده ریل پایه شدن بندر چابهار در آینده‌ ای نزدیک
  • مدیریت شهری شانس گرفته شده از مردم برای دوچرخه ها را دوباره به آنها برگرداند
  • اتمام ۱۵ فعالیت تعمیراتی در نیروگاه شهید رجایی قزوین
  • صادرات ۶ هزارتن کالای غیرنفتی در بندر جاسک
  • ذوب آهن اصفهان در دوره جدید موفقیت های معدنی خوبی کسب کرد