Web Analytics Made Easy - Statcounter

نماینده کشور چین با بیان اینکه سایت های جنوب شرق آسیا حفاظت شده است، گفت: دولت چین از حفاظت و بازآرایی سایت های باستان شناسی جاده ابریشم حمایت می کند.

به گزارش ایسنا، در دومین روز از اجلاس جهانی راه ابریشم به میزبانی همدان، نشست معرفی میراث جهانی برای ثبت زنجیره ای فراملی در کشورهای مسیر جاده ابریشم در جنوب آسیا با ارائه مطالبی توسط نمایندگان کشورهای چین و نپال برگزار شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

نماینده کشور چین در این نشست اظهار کرد: پروژه ثبت میراث جهانی راه ابریشم از سه سال پیش توسط یونسکو آغاز شده و برای انجام این امر همکاری خوبی بین کشورهای چین و نپال صورت گرفته است.

 هوآنگ شیاآفانگ با بیان اینکه جاده ابریشم به ۵۱ کریدور با موقعیت های مشخص تقسیم شده است، افزود: نوع تعامل و ارتباط کشورها وجه مشترک کریدورها در این جاده است.

نماینده کشور چین با بیان اینکه کریدور جنوب آسیا نپال، چین، افغانستان و پاکستان را در برمی گیرد، عنوان کرد: جاده ابریشم در چین به سه راه شرقی، میانی و غربی تقسیم می شود و قبل از قدرت گرفتن توباکی ها در قرن ۱۷ کاوشگران و تجار از راه شرقی عبور می کردند.

وی با بیان اینکه جاده ابریشم مسیر اصلی تعاملات چین، نپال، ایران و افغانستان و ... بوده است، عنوان کرد: مسیر غربی جاده ابریشم در چین از قرن چهارم تا بیستم به راه چای و اسب معروف بوده است.

وی با بیان اینکه چین اهمیت زیادی برای حفاظت تاریخی و مدیریت سایت ها در استان های غربی جاده ابریشم قائل است، اظهار کرد: دولت چین با حفاظت تاریخی از سایت های باستانی قصد حفظ سنت تاریخی و فرهنگی گذشتگان را دارد.

نماینده کشور چین با بیان اینکه چین با کمک باستان شناسان سایت های تاریخی جاده ابریشم را شناسایی کرده است، گفت: برای انجام اقدامات حفاظتی و پایش بودجه خوبی از طرف دولت چین تامین شده است.

وی با بیان اینکه سایت های جنوب شرق آسیا حفاظت شده است، افزود: دولت چین از حفاظت و بازآرایی سایت های باستان شناسی جاده ابریشم حمایت می کند.

وی با بیان اینکه تحقیقات و آنالیز سایت های باستانی و حفاظت آنها به انجام بهتر کارها در سطح فراملی کمک خواهد کرد، ادامه داد: تقویت و بهبود روابط دولت چین با کشورهای حاشیه جاده ابریشم، آمادگی به اشتراک گذاشتن پایش و مدیریت و حفاظت از سایت های باستانی و برگزاری کارگاه میراث فرهنگی طی سال های ۲۰۱۸ و۲۰۱۷ از اقدامات چین برای حفاظت از سایت های باستان شناسی جاده ابریشم است.

وی در پایان با بیان اینکه چین آمادگی میزبانی از هفتمین اجلاس جهانی راه ابریشم را دارد، گفت: کشورهای عضو این مجمع باید در راستای حفاظت از آثار ملی و فرهنگی جاده ابریشم با چین همکاری کنند.

نماینده کشور نپال نیز با بیان اینکه جاده ابریشم از چین،هند و نپال عبور کرده و آسیای مرکزی و جنوبی را به هم مرتبط می کند، اظهار کرد:جاده ابریشم مسیری فعال در حوزه تجارت بوده است و تجار هند ونپال مراودات زیادی در این مسیر داشتند.

کیران شکیر با بیان اینکه کارگاه های متعددی برای نامزدی میراث جهانی راه ابریشم در نپال برگزار شده است، عنوان کرد:مطالعه،نقشه برداری ومستند سازی سایت های باستان شناسی و میراث فرهنگی در نپال انجام شده است.

وی بااشاره به وجود نقاشی های تاریخی درغارهای جاده ابریشم اضافه کرد:حفاظت از سایت های تاریخی نپال با استفاده از جوامع محلی انجام شده است.

نماینده نپال در پایان با تاکید بر حفاظت از آثار تاریخی و سایت های باستانی خاطرنشان کرد:کشور نپال در حوزه اشیای فرهنگی به حمایت مالی و فنی کشور چین و هند نیاز دارد.

منبع: عصر ایران

کلیدواژه: چین جاده ابریشم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.asriran.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «عصر ایران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۲۲۷۰۷۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کنترل استرس و روش‌های خاص طب سنتی برای آن

آفتاب‌‌نیوز :

محبوبه ابریشم‌کار، متخصص طب سنتی در رابطه با علت تشکیل کیست‌ها در بدن گفت: کیست‌ها توده‌های خوش‌خیم در بافت‌های بدن هستند که حجمی از مایع در آن‌ها جمع شده است. به طور کلی توده‌های پستانی به دو دسته خوش‌خیم و بدخیم تقسیم‌بندی می‌شود. 

وی افزود: توده‌های فیبروکیستیک، توده‌های خوش‌خیمی هستند که می‌توانند از سن نوجوانی تا بزرگسالی در سینه شکل بگیرند. کیست‌های سینه معمولا متعدد بوده و موجب تغییر در اندازه سینه شده و ایجاد درد می‌کنند.

ابریشم‌کار اظهار کرد: کیست‌های سینه معمولا در دوران قاعدگی بیشتر از مواقع دیگر احساس می‌شوند. این توده‌ها دو نوع ساده و ترکیبی دارند. اما معمولا همان نوع ساده و فیبروکیستیک بسیار شایع‌تر است. 

وی افزود: سبک زندگی، مهم‌ترین عامل در ابتلا به کیست است. به علاوه عامل ارث و ژنتیک نیز بی تاثیر نیست. در اصول طب ایرانی، نوشیدن آب سرد و مواد غذایی تند، عدم فعالیت بدنی، برنامه خواب نامنظم و از همه مهم‌تر استرس، می‌تواند شیوع کیست‌ها را تشدید ببخشد. 

ابریشم‌کار بیان کرد: استرس عاملی است که تاثیر آن در بیماری‌ها خیلی سریع و شدید است. در حوزه طب سنتی، ما تمرکز بر روی تنفس را برای کنترل استرس پیشنهاد می‌کنیم. اگر ما روزی ۱۰ تا ۲۰ بار و در دو نوبت تنفس‌های کنترل‌شده داشته باشیم، تا حد زیادی می‌توانیم سطح استرس خود را کاهش دهیم.

وی افزود: ما در طب ایرانی طیفی برای تعیین درجه سردی و گرمی مواد غذایی داریم. پیشنهاد ما در این زمینه این است که تعادل میان گرمی و سردی تا حد امکان رعایت شود. تجربه نشان داده افرادی که طبع سردتری دارند، بیشتر در معرض ابتلا به بیماری‌های فیبروکیستیک قرار دارند. 

متخصص طب سنتی گفت: متخصصین بانوان یا پزشکان عمومی خیلی راحت می‌توانند با یک معاینه کیست را تشخیص دهند. فیبروکیستیک معمولا در اندازه‌های متفاوت و دو سینه دیده می‌شود، اما توده‌های بدخیم عموما در یک سینه وجود دارند. ترشحات خونی یا چرکی از سینه و تغییرات پوستی در سینه نیز می‌تواند نشان از وجود فیبروکیستیک باشد. 

ابریشم کار تصریح کرد: کیست سینه معمولا یک بیماری محسوب نمی‌شود و تنها به عنوان یک تغییر فیزیولوژیکی شایع از آن یاد می‌شود. برای درمان کیست یکی از راه‌های پیشنهادی این است که سیاه‌دانه را به صورت نیم‌کوب به نسبت ۱ به همراه بذر کتان و نسبت دو برابری عسل، هر روز صبح میل کنید. به علاوه برای درمان موضعی، ماساژ روغن بذر کتان روی سینه‌ها برای دوبار در روز می‌تواند موثر واقع شود. 

وی یادآور شد: توصیه ما به عزیزان برای عدم ابتلا به فیبروکیستیک این است که از کودکی به بچه‌ها سبک زندگی درست را آموزش دهیم. لازم است که مصرف کافئین را تا حد امکان کاهش دهیم و مصرف بی‌رویه‌ای نداشته باشیم. ما باید منبع انرژی نداشتن و بی‌حالی‌مان را کشف کنیم و خود را به قهوه محدود نکنیم.

منبع: خبرگزاری فارس

دیگر خبرها

  • کنترل استرس و روش‌های خاص طب سنتی برای آن
  • لحظه دوست داشتن و دوست داشته شدن، لحظه واقعی زندگی است
  • کنفرانس بین‌المللی موزه‌ها در اردبیل برگزار شد+فیلم
  • اجرای طرح پاکسازی کیسه های پلاستیکی حاشیه سایت زباله شهری آواجیق چالدران
  • تهدید زوال باغ ملی گیاه‌شناسی بر اثر توسعه شهری نامتوازن
  • حکمت الله ملاصالحی مؤسس فلسفه باستان شناسی است
  • از ابتدا پیوند عمیقی میان فلسفه و باستان شناسی وجود داشته است
  • ضرورت تامین اعتبار برای کاوش‌های باستان شناسی حیله ور
  • ضرورت تامین اعتبار برای کاوش‌های باستان شناسی در روستای حیله ور
  • ۸۰ درصد درختان کاج سمنان بیمارند