Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش پارسینه،سخنرانی «آنتونیو گوترش»، دبیر کل سازمان ملل در آغاز این نشست از لحظاتی پیش آغاز شده است. گوترش در سخنان آغازین این نشست با اشاره به تهدیدات موجود بین‌المللی، خواستار تلاش جمعی برای دستیابی به صلح شده است.
او ضمن هشدار نسبت به عواقب تنش‌ها در منطقه خلیج فارس، به حمله اخیر علیه تأسیسات نفتی عربستان اشاره کرد و گفت که هرگونه اشتباه محاسباتی کوچک می‌تواند به درگیری‌های بزرگ منجر شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



دبیرکل سازمان ملل درباره وضعیت موجود در شبه جزیره کره، اوضاع را نامطمئن خواند و در عین حال اظهار کرد از تلاش‌ها برای دیدار دونالد ترامپ، رئیس جمهوری آمریکا و کیم جونگ اون، رهبر کره شمالی حمایت می‌کند.

گوترش در این سخنان اظهار کرد: منشور سازمان ملل پیام واضحی را به ما ابلاغ می‌کند؛ اینکه مردم را در جایگاه نخست قرار دهیم. نخستین واژگان این منشور به این اشاره دارد که ما باید مردم را در رأس کار خود قرار دهیم، در همه جا و همه زمان‌ها.

وی با اشاره به چالش‌های جهان معاصر، تصریح کرد: مردم به سازمان ملل متحد ایمان دارند، اما آیا آن‌ها به ما هم ایمان دارند؟

گوترش گفت: مردم حق دارند در صلح زندگی کنند. سال گذشته من در این مکان به رغم آشوب‌ها و درگیری‌ها راجع به بارقه‌های امید سخن گفتم.

مذاکرات سیاسی در سودان و فرآیند صلح در آفریقای مرکزی امید‌های جدیدی ایجاد کرده است.

گام‌های برداشته شده برای حل بحران سوریه مطابق با قطعنامه ۲۲۵۴ شورای امنیت، همان‌طور که دیروز اعلام کردم، توافقی میان تمامی جناح‌ها به دست آمده که در زمینه کمیته معتبر، اعتدال‌گرا و همه‌جانبه‌ای به رهبری سوری‌ها برای قانون اساسی است.   وی گفت: سازمان ملل متحد به دنبال آن است تا کمیته‌ای در ژنو در هفته‌ای آینده تشکیل دهد. در عرصه بین‌الملل شاهد آن هستیم که مناقشات تداوم دارد، تروریسم اشاعه می‌یابد و تهدید رقابت تسلیحاتی جدید روز افزون است. مداخله‌های خارجی و تعرض به قطعنامه‌های شورای امنیت، فرآیند‌های صلح را دشوارتر می‌کند و بسیاری از وضعیت‌ها هنوز حل نشده باقی مانده‌اند که شامل یمن و لیبی و افغانستان و ... می‌شود.

دبیرکل سازمان ملل متحد در ادامه اظهارات خود با اشاره به موضع این سازمان درخصوص حل مناقشه رژیم صهیونیستی و فلسطین بر مبنی راهکار تشکیل دو کشور اظهارات خود را با پرداختن به تحولات ونزوئلا ادامه داد و گفت: در ونزوئلا ۴ میلیون تن از کشور فرار کرده‌اند که بزرگترین میزان آوارگی در دنیا محسوب می‌شود. تنش‌ها در جنوب آسیا رو به افزایش است و اختلافاتی وجود داردکه باید از طریق گفتگو به آن پرداخته شود و فارغ از این‌ها ما با احتمال هشدار آمیز درگیری و جنگ در منطقه خلیج فارس مواجه هستیم که عواقب آن برای دنیا قابل تحمل نیست.

گوترش افزود: حمله اخیر به تاسیسات نفتی عربستان به طور کامل غیر قابل قبول بود. این اتفاق در شرایطی است که هر گونه اشتباه محاسباتی کوچک می‌تواند به درگیری‌های بزرگ منجر شود. ما باید هر آن چه می‌توانیم را انجام دهیم تا به سمت خرد، حرکت کنیم و خویشتنداری داشته باشیم. امید دارم که آینده‌ای حاصل شود که در آن همه کشور‌های منطقه بتواند در شرایطی مبتنی بر احترام متقابل و همکاری به سر ببرند و در امور داخلی یکدیگر مداخله نکنند.

وی هم‌چنین تاکید کرد: من همچنین امید داریم که این امر محتمل باشد که پیشرفت حاصل در زمینه منع اشاعه هسته‌ای که بازتاب آن در برجام آمده، حفظ شود.

منبع: پارسینه

کلیدواژه: سازمان ملل نیویورک آنتونیو گوترش دبیرکل سازمان ملل

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.parsine.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «پارسینه» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۲۲۷۳۳۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

الگوی عملیاتی تحقق شعار سال باید منجر به رشد تولید و خلق ثروت شود

رئیس سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی کردستان گفت: توجه به فشار اقتصادی بر مردم و دولتی بودن ساختار اقتصادی از ضرورت‌های بنیادین در تحقق شعار سال است و هر الگوی عملیاتی باید منجر به رشد تولید، افزایش ثروت و رفع تبعیض و محرومیت شود.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از کردستان و به نقل از پایگاه اطلاع‌رسانی سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی استان کردستان، اکبر محمدی امروز _شنبه هشتم اردیبهشت_ در نخستین جلسه شورای برنامه‌ریزی و توسعه استان کردستان، اظهار کرد: شورای برنامه‌ریزی و توسعه استان در سال گذشته در مجموع ۳۴ دستور کار با ۱۰۰ مصوبه داشته است که ۷۰ درصد آن اجرایی شده و ۳۰ درصد هم در حال اجرا است.

وی افزود: پنج درصد از مصوبات شورای برنامه‌ریزی و توسعه استان مربوط به کارگروه آموزش، پژوهش و نوآوری، ۳۰ درصد مصوبات مربوط کارگروه امور زیربنایی، ۳۹ درصد از مصوبات مرتبط با کارگروه اقتصاد، اشتغال و سرمایه‌گذاری، چهار درصد از مصوبات مربوط کارگروه خانواده و ۲۲ درصد آن نیز فرابخشی بوده است.

رئیس سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی کردستان، ادامه داد: طی سال گذشته اطلاعات یک هزار و ۵۸۷ پروژه مرتبط با ۷۶ دستگاه اجرایی استان کردستان در سامانه بازار الکترونیک طرح‌های عمرانی و سرمایه‌گذاری زیرساختی ثبت شده است.

محمدی اضافه کرد: بیشترین عنوان پروژه ثبت شده در سامانه بازار الکترونیک مربوط به اداره‌کل راهداری و حمل‌ونقل جاده‌ای، سازمان جهاد کشاورزی، بنیاد مسکن انقلاب اسلامی، شرکت آب و فاضلاب، نوسازی و توسعه و تجهیز مدارس بوده است.

وی با بیان اینکه حدود ۵۵ درصد کل طرح‌های ثبت شده برای استان در سامانه بازار الکترونیک طرح‌های عمرانی و سرمایه‌گذاری زیرساختی است، خاطرنشان کرد: بعد از غربالگری حدود یک هزار و ۳۰۰ پروژه بررسی شده توسط دستگاه‌های اجرایی، ۱۸ پروژه جهت واگذاری به بخش خصوصی تأیید شده است.

دبیر شورای برنامه‌ریزی و توسعه استان کردستان در ادامه به راهکارهای تحقق و اجرای مناسب راهبرد شعار سال هم اشاره کرد و گفت: در مؤلفه مهم سطح عملیاتی باید به ساختار هنجاری (نظریه حکمرانی)، نهادی، سطح اجتماعی و مشارکت‌پذیری مردم و مطالبه‌گری و توانایی اجرایی عملی نهادها و کارگزاران در اجرای سیاست توجه کرد.

محمدی افزود: توجه به فشار اقتصادی بر مردم و دولتی بودن ساختار اقتصادی از ضرورت‌های بنیادین در تحقق شعار سال است و هر الگوی عملیاتی باید منجر به رشد تولید و افزایش ثروت و رفع تبعیض و محرومیت شود.

وی همچنین به ساختارهای مورد نیاز در تحقق شعار سال هم اشاره کرد و گفت: ساختار حقوقی و ساختار حقیقی در تحقق شعار سال باید مورد توجه قرار گیرد چرا که رشد تولید با مشارکت مردم اصلی‌ترین برنامه عملیاتی استان به منظور تحقق و عملیاتی کردن شعار سال است.

رئیس سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی استان کردستان به پروژه‌های نیمه‌تمام و ابزارهای قانونی مالی و پشتیبانی و تحقق برنامه رشد تولید و مشارکت در این حوزه گریزی زد و گفت: این مهم در سه سرفصل ماده ۲۷ قانون الحاق (۲)، تبصره ۲ قانون بودجه سال ۱۴۰۳، خدمات قابل برون سپاری ماده ۲۴ قانون مدیریت خدمات کشوری، مبحث مولد سازی، پروژه‌های قابل اتمام، تسهیلات تکلیفی تبصره‌های قانونی (تبصره ۲ قانون بودجه سال ۱۴۰۳) و غیره دنبال خواهد شد.

محمدی حساب پیشرفت و عدالت استان، اعتبارات تملک دارایی‌های سرمایه‌ای و منابع داخلی، ملی و درآمد اختصاصی را سر فصل‌هایی خواند که از طریق آن اتمام پروژه‌های نیمه تمام و پروژه‌های انتفاعی یا بسترساز دنبال می‌شود.

وی تصریح کرد: به منظور انسجام‌بخشی، هم‌گرایی و هم‌افزایی برنامه‌های استانی و استفاده هدفمند و بهینه از منابع کشور، سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی استان باید برنامه رشد اقتصادی استان در سال‌جاری را با هدف ارتقا نسبت به سال ۱۴۰۲ تهیه و اجرا کند.

رئیس سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی کردستان گفت: برنامه رشد اقتصادی استان بر اساس شعار سال ۱۴۰۳ (جهش تولید با مشارکت مردم) ابلاغی مقام معظم رهبری (مدظله العالی) باید با محوریت استفاده از زیرساخت‌های موجود، ابتکارات مردمی، قدرت مدیریت فعالان اقتصادی و فعالان مدیریتی، نیروی جوان تحصیل‌کرده و شرکت‌های دانش‌بنیان و همسو با سیاست‌های کلی برنامه هفتم توسعه و در جهت تحقق احکام برنامه تهیه و اجرا شود.

محمدی شیوه‌ها و راهکارهای مشارکت حداکثری مردم، فعالان اقتصادی و نخبگان و ظرفیت‌های اشتغال‌زایی در استان از جمله در حوزه صنایع دستی و گردشگری به منظور حمایت و تأمین مالی مشاغل خرد با هدف بهبود فضای کسب و کار در برنامه رشد اقتصادی را از موارد مهم و کلیدی استان در برنامه‌ریزی سال جاری برشمرد.

وی تاکید کرد: برنامه‌ریزی و اقدام لازم برای تکمیل طرح‌های تولیدی نیمه تمام و احیای واحدهای تولیدی راکد، بازسازی و نوسازی واحدهای تولیدی موجود استان با استفاده از ظرفیت‌های خالی بنگاه‌های تولیدی و تکمیل زنجیره‌های ارزش تولید، محوریت برنامه رشد اقتصادی استان با رعایت محتوای سند آمایش استان مبتنی بر الگوی پیشرفت فناورانه از جمله راهبردهای این سازمان در برنامه‌ریزی‌های سال جاری است.

رئیس سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی استان کردستان خاطرنشان کرد: شاخص‌های کلیدی برنامه رشد اقتصادی استان شامل افزایش کمی نیروی کار، سرمایه انسانی، بهبود ابزارهای تولید، رشد فناوری، دسترسی بهتر به مواد اولیه و بهبود محیط کسب‌وکار است.

محمدی اضافه کرد: تاکید بر نقش‌آفرینی پارک‌های علم و فناوری، مراکز رشد و واحدهای خلاق، شرکت‌های دانش بنیان و شتاب‌دهنده‌ها در برنامه رشد اقتصادی استان با هدف تحقق رشد حداقل ۲۰ درصد، تاکید بر حمایت از خانواده و جوانی جمعیت و بهبود معیشت و افزایش سطح رفاه مردم استان و در نظر گرفتن حفظ محیط زیست و منابع طبیعی استان با توجه به مدیریت بهینه منابع آبی استان و کشور در ارائه برنامه‌های شاخص‌های اصلی در برنامه پیشنهادی سازمان از ابزارهای برنامه رشد اقتصادی استان در سال جاری است.

کد خبر 748501

دیگر خبرها

  • 5 چالش اصلی کسب و کارهای کوچک
  • درگیری مسافری با راننده اتوبوس منجر به تصادف شد (فیلم)
  • اسرائیل درمانده است ایران قواعد بازی را تغییر داد | این جمله یک اشتباه بزرگ از سوی بایدن بود
  • الگوی عملیاتی تحقق شعار سال باید منجر به رشد تولید و خلق ثروت شود
  • محصولات بیش از ۱۳۰ واحد صنعتی در نمایشگاه توانمندی‌های صادراتی
  • درگیری مار غول‌پیکر با یک مارمولک بزرگ؛ کدام مغلوب شد؟ (فیلم)
  • ببینید | تصاویری از درگیری مار غول‌پیکر با یک مارمولک بزرگ؛ کدام مغلوب شد؟
  • (ویدیو) در ارومیه چه خبر است؟ از قمه کشی رعب آور تا کورس‌های شبانه
  • ممنوعیت افزایش کرایه تاکسی‌های ابهر تا تعیین‌تکلیف نرخ مصوب
  • در ارومیه چه خبر است؟ از قمه کشی رعب آور تا کورس های شبانه (فیلم)