Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایرنا»
2024-05-09@12:31:47 GMT

۳۴ طرح اقتصاد مقاومتی یزد در دست اجراست

تاریخ انتشار: ۲ مهر ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۵۲۲۸۱۱۰

۳۴ طرح اقتصاد مقاومتی یزد در دست اجراست

 مجید دهقانی زاده انطباق حداکثری پروژه‌ها با اسناد بالادستی شامل سیاست کلی اقتصاد مقاومتی، بیانیه گام دوم انقلاب، نظریه پایه توسعه، سند آمایش و سند ملی توسعه استان را از ویژگی‌های تدوین و تصویب پروژه‌های اقتصاد مقاومتی در یزد برشمرد.

وی همچنین حفظ اشتغال موجود و ایجاد اشتغال مولد، افزایش ظرفیت تولید داخلی، بهبود محیط کسب و کار، مقابله با شرایط تحریم، بهره‌گیری از ظرفیت‌ها و تقویت مشارکت بخش خصوصی در فعالیت‌های اقتصادی، افزایش نفوذ فناوری‌های نوین، بهبود معیشت اقشار آسیب‌پذیر و ارتقای سطح جذب سرمایه‌گذاری را از محورها و اولویت‌های مهم در تعریف پروژه‌های اقتصاد مقاومتی ذکر کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

سرپرست معاونت توسعه و برنامه ریزی سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی یزد گفت: در این راستا و با راهبری دبیرخانه ستاد راهبری و مدیریت اقتصاد مقاومتی، طرح‌ها، پروژه‌ها و فعالیت‌های  پیشنهادی جمع آوری شد و پس از بررسی و پایش اولیه در دبیرخانه ستاد، جهت انتخاب و تصویب نهایی در جلسات ستاد مطرح شد.

وی اجرای فاز یک خط ۲۳۰ کیلوولت ابرکوه - مروست ، نیروگاه مقیاس کوچک ۷.۸ مگاوات چرخاب یزد، توسعه گلخانه هیدروپونیک مجتمع گلخانه‌ای بهشت ارنان، ایجاد  و

راه‌اندازی  زنجیره تولید تا فرآوری شرکت تولیدی و پرورش کبک و قرقاول، ایجاد مجتمع  ۱۰۰ هکتاری گلخانه هیدروپونیک مجتمع اقتصادی کمیته امداد، ایجاد و راه اندازی  واحدهای تکثیر و پرورش ماهی تیلاپیا را از جمله طرح‌های مصوب بیان کرد.

دهقانی زاده تصریح کرد: ایجاد مرکز تکثیر و اصلاح نژاد دام سبک پرتولید مورسیا؛ ایجاد و احداث پروژه توریسم درمانی، ۲ باب ایجاد و احداث هتل ۵ ستاره ، تکمیل و راه‌ اندازی مجتمع و کمپ توریسم درمانی محمد رسول الله ،طرح ایجاد و توسعه اقامتگاه‌ها و سفره خانه‌های سنتی، راه اندازی و تکمیل و توسعه بازارچه صنایع دستی و راه اندازی

کارگاه‌های تولیدی صنایع دستی به همراه آموزش هنرمندان و صنعتگران را  از دیگر طرح‌ها برشمرد.

وی رفع موانع واگذاری طرح‌های انتقال برق به بخش خصوصی؛ طرح ایجاد و توسعه واحد ریسندگی الیاف کوتاه پنبه‌ای، طرح ایجاد و توسعه واحد تولیدی مخمل و فرش‌های فانتزی، ایجاد و توسعه واحد تولیدی پارچه‌جین، طرح راه‌اندازی مرکز توسعه و فناوری نساجی یزد، توسعه کارخانه تولید کاغذ از سنگ‌آهک ، طرح تولید برد الکترونیک «ایموبلایزر» خودرو، طرح میز نیازمندی‌های صنعت، بسترسازی و توسعه محدوده علم و فناوری اقبال ، توسعه طرح کنسانتره شمش و روی مهدی‌آباد و تولید شمش طلا و نقره و جلوگیری از خام‌فروشی را از دیگر طرح‌های مصوب بیان کرد.

به گزارش روز سه‌شنبه سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی یزد، دهقانی زاده تصریح کرد: تولید کربن فعال برای اولین بار در کشور (کربن فعال همگام)،  توسعه واحد تولیدی تایرهای رادیال سیمی سواری و وانت ، طرح شمش فولادی ابرکوه  توسعه واحد گندله سازی بهاباد ، ایجاد واحد تولید الکترود گرافیتی ، توسعه واحد ماشین‌آلات راهسازی شهرستان یزد و آبرسانی به روستاهای ساغند و مغستان را از دیگر طرح‌ها ذکر کرد.

شهریور ماه گذشته وزیر نیرو گفته بود: تکمیل ۳۴ طرح اقتصاد مقاومتی با ۴۰ درصد پیشرفت در یزد فرصت و زمینه اشتغال ۱۰ هزار نفر را فراهم می‌کند.

رضا اردکانیان در نشست ستاد راهبری و مدیریت اقتصاد مقاومتی استان  افزود: برای اجرای این طرح ها تاکنون ۲ هزار میلیارد تومان هزینه شده و به ۴۵۰۰ میلیارد تومان دیگر نیاز است.

وزیر نیرو گفت: اگر می‌خواهیم در اقتصاد مقاومتی موفق باشیم باید فعالیت های بین بخشی در راستای رسیدن به هدف را بیشتر کنیم؛ باید دید منابع و اهداف بر چه اصولی پایه‌ریزی شده و سپس با برنامه ریزی مدون برای رسیدن به اقتصاد مقاومتی اقدام کرد.

۲۰۸۸/ ۲۰۴۷

منبع: ایرنا

کلیدواژه: توسعه اقتصادی اقتصاد مقاومتی یزد

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۲۲۸۱۱۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مانوین چه فرصت‌هایی برای صنایع خلاق ایران ایجاد می‌کند؟

رویداد ملی صنایع خلاق "مانوین" که همزمان با نمایشگاه اینوتکس ۱۴۰۳ برگزار می‌شود، فرصت‌های بی‌شماری را برای فعالان این حوزه به ارمغان آوردند. - اخبار اجتماعی -

به گزارش خبرنگار اجتماعی خبرگزاری تسنیم، رویداد ملی صنایع خلاق «مانوین» به همت ستاد توسعه فناوری‌های فرهنگی و نرم معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانش‌بنیان ریاست جمهوری و با حضور جمعی از مدیران دولتی، فعالان زیست‌بوم اقتصاد خلاق و جامعه نخبگان این حوزه، همزمان با سیزدهمین نمایشگاه اینوتکس 2024 برگزار شد.

ارزش علم و هنر در اقتصاد

دکتر روح‌الله دهقانی فیروزآبادی، معاون علمی رئیس‌جمهور، در مراسم افتتاحیه این رویداد با اشاره به دو ارزش اساسی علم و هنر و فرهنگ، بیان کرد: ما دارای دو ارزش هستیم و این دو قابلیت شامل علم و هنر و فرهنگ می‌شود. علم عموماً دارای مبنای عقلی است و هنر و فرهنگ مبنای احساسی دارد.

وی هنر و فرهنگ را از ابزارهای قلبی دانست و افزود: موسیقی، نقاشی، مجسمه‌سازی و غیره از محصولات این حوزه به شمار می‌روند.

دهقانی فیروزآبادی در ادامه به جایگاه اقتصاد در فناوری‌های نرم اشاره و اظهار کرد: ترکیب هنر، فرهنگ و اقتصاد موجب ظهور بنگاه‌های هنری شده است که تولید ثروت و ارزش می‌کند و منظور از تولید ارزش، ثروت‌آفرینی نیست.

نوآوری و خلق ارزش در اقتصاد خلاق

معاون علمی رئیس‌جمهور با تأکید بر اینکه فرهنگ و هنر همراه فعالیت اقتصادی خلق ارزش را به همراه دارد، گفت: این مسیر نیز با چاشنی نوآوری مفهومی به نام شرکت‌های دانش‌بنیان خلاق را رقم می‌زند.

وی با تأکید بر اینکه شرکت‌های خلاق و دانش‌بنیان دو بازوی جوامع انسانی را شکل می‌دهند، ادامه داد: درخواست من این است که جایگاه شرکت‌های خلاق که در حوزه‌های هنری و فرهنگی فعال هستند، حفظ شود و این همان است که در قانون جهش تولید دانش‌بنیان تأکید شده است.

حمایت از شرکت‌های خلاق و نوآور

دهقانی فیروزآبادی با اشاره به قانون جهش تولید دانش‌بنیان گفت: براساس این قانون نگاه ما به شرکت‌های خلاق باید حفاظت‌کنندگی داشته باشد، چرا که شناسایی و تشخیص این نوع شرکت‌ها با سایر حوزه‌ها دشوار است و اجازه دهیم شرکت‌هایی که به واقع نوآوری خاصی دارند، در این اکوسیستم پا بگیرند و فعالیت کنند.

نقش کلیدی نوآوری اجتماعی در حل مسائل

وی با تأکید بر ضرورت اثربخشی حوزه‌های خلاق در اقتصاد، خاطرنشان کرد: این حوزه در حل مسائل اجتماعی بسیار چشمگیر است و مهم‌ترین ابزار پیشگیری از شکاف‌های اقتصادی و فرهنگی و طبقاتی، نوآوری اجتماعی است و باید این حوزه مورد حمایت قرار گیرد.

نمایش دستاوردهای صنایع خلاق

این رویداد با هدف ارائه دستاوردهای صنایع خلاق همزمان با نمایشگاه «اینوتکس 1403» از امروز 18 اردیبهشت تا 21 اردیبهشت ماه سال جاری در پارک فناوری پردیس برگزار می‌شود.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • رویداد مردمی طلایه داران اقتصاد مقاومتی برگزار می‌شود
  • اجرای ۱۷۰۰ پروژه محرومیت زدایی در مازندران
  • برگزاری همایش طلایه داران اقتصاد مقاومتی در خراسان رضوی
  • افتتاح نمایشگاه اقتصاد مقاومتی در دلیجان
  • برپایی نمایشگاه طلایه داران اقتصاد مقاومتی در سمنان
  • برگزاری ۱۵ عنوان برنامه در هفته بسیج سازندگی
  • مانوین چه فرصت‌هایی برای صنایع خلاق ایران ایجاد می‌کند؟
  • اقتصاد اسلامی گره‌گشای مشکلات اقتصادی است
  • برنامه ریزی برای ایجاد ۲۰ میلیون پورت فیبر نوری در کشور
  • افتتاح نمایشگاه عرضه محصولات اقتصاد مقاومتی بسیج سازندگی سپاه فتح کهگیلویه و بویراحمد