Web Analytics Made Easy - Statcounter

استاندار آذربایجان شرقی، گفت: به منظور جلوگیری از خام فروشی، ایجاد ارزش افزوده و اشتغال زایی برای چندین هزار نفر کارخانه‌های فاز ۳ تغلیظ، ذوب و دیگر طرح‌های توسعه مس تا چند سال آینده در ورزقان راه‌اندازی می‌شود. ۰۲ مهر ۱۳۹۸ - ۱۹:۱۵ استانها آذربایجان شرقی نظرات - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از ورزقان، محمدرضا پورمحمدی امروز به منظور بازدید از مجتمع معدنی مس سونگون به شهرستان ورزقان سفر کرده و ضمن بازدید از قسمت‌های مختلف این معدن در گفت‌وگو با خبرنگاران، از بازگشت تجهیزات مورد نیاز اجرای طرح‌های توسعه این معدن ابراز خرسندی کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

وی با اشاره به افزایش ذخیره قابل استخراج معدن مس سونگون ورزقان در اکتشافات اخیر از 400 میلیون تن به بیش از یک میلیارد تن، اظهار داشت: بر اساس اظهار نظر مسئولین شرکت مس پیش بینی می‌شود ذخیره قابل استخراج این معدن به بیش از 2 میلیارد تن نیز افزایش یابد. 

استاندار آذربایجان شرقی تصریح کرد: با توجه به افزایش قابل توجه ذخیره معدن، اجرا و تکمیل طرح‌های توسعه مجتمع مس سونگون در حداقل زمان ممکن ضروری است؛ تا از این طریق منطقه بتواند از نعمات این معدن حداکثر استفاده را داشته باشد. 

وی راه اندازی فاز تغلیظ مس را با ظرفیت تولید سالانه 150 هزار تن کنسانتره، اقدامی ارزشمند در راستای تکمیل زنجیره تولید در معدن مس سونگون، دانست و اظهار کرد: برای راه‌اندازی واحد ذوب 100 هزار تنی مس کاتد می‌بایست مس محتوا به میزان 450 هزار تن تامین شود که از مقدار 300 هزار تن هم‌اکنون در قالب فازهای 1 و 2 تغلیظ تولید می‌شود؛ که متاسفانه به صورت خام از استان خارج می‌شود. 

پورمحمدی از تولید سالانه 3 هزار تن مس کاتد تا 18 ماه آینده در مجتمع مس سونگون خبر داد و افزود: این سه هزار تن در قالب کارخانه هیپ لیچینگ تولید شده و در مرحله نخست می‌تواند نیاز استان را تامین کند. البته برای ایجاد ارزش افزوده بیشتر برای محصول مس به زودی شهرک صنعتی تخصصی مس در ورزقان راه‌اندازی خواهد شد که در این راستا از سرمایه‌گذاران علاقمند به این حوزه برای سرمایه گذاری در شهرک صنعتی تخصصی مس ورزقان دعوت می‌نمایم. 

آذربایجان شرقی| پروژه ذوب و پالایش مس سونگون با اتکا به توان داخلی اجرایی می‌شود4 هزار میلیارد گردش مالی مس سونگون به بانک‌های آذربایجان شرقی انتقال یافتدستور رئیس‌جمهور برای برداشتن محدودیت توسعه مس سونگون ورزقانوی از سوء مدیریت صورت گرفته مبنی بر تعطیلی طرح‌های توسعه معدن مس سونگون در سال 92 به شدت انتقاد کرد و افزود: تجهیزاتی که در ماه‌های گذشته به این معدن منتقل شد و امروز در اینجا مشاهده می‌شود، بخش قابل توجهی از این تجهیزات در سال 92 خریداری شده بودند ولی بنا به دلایلی مسیر دیگری را پیموده بودند که به لطف خدا به منطقه بازگشتند و امیدواریم این اقدامات در سه سال آینده با راه‌اندازی کارخانه فاز 3 تغلیط، ذوب مس و دیگر طرح‌های توسعه منجر به نتیجه شود. 

استاندار آذربایجان شرقی مس سونگون را پتانسیل بزرگ استان دانست و خاطرنشان کرد: تا امروز نتوانسته‌ایم آن‌طور که باید از این ظرفیت برای توسعه منطقه و استان بهره ببریم ولی بسیار امیدواریم با اقدامات صورت گرفته در چند سال آینده شاهد ایجاد هزاران فرصت شغلی از این رهگذر برای استان باشیم. 

وی از اقدامات مس سونگون در حوزه تعهدات اجتماعی تشکر کرد و افزود: احداث بزرگراه خواجه - ورزقان – آقابابا هم‌اکنون با سرمایه‌گذاری 6 هزار میلیارد ریالی شرکت مس در دست اجرا است و از دیگر اقدامات شرکت مس در بحث تعهدات اجتماعی می‌توان به همکاری‌های این مجتمع در زمینه‌های عمران روستایی، طرح بزرگ آب‌رسانی به 65 روستای شهرستان ورزقان و سایر طرح‌ها نام برد. 

نماینده عالی دولت در استان آذربایجان شرقی از رعایت تمامی جوانب زیست‌محیطی توسط مجتمع مس سونگون خبر داد و اظهار داشت: ضمن اینکه این مجتمع هیچ‌گونه آلودگی زیست‌محیطی در منطقه ندارد اقدام چشم‌گیری برای احیای منابع طبیعی در قالب درخت‌کاری و سایر اقدامات را با نظارت دستگاه‌های متولی انجام می‌دهد. 

پورمحمدی در پایان گفت: بر اساس قانون برنامه پنج‌ساله ششم توسعه کشور، تمام حساب‌های صنایع و معادن عمده باید به استان محل فعالیت منتقل شود که در این راستا بخش عمده حساب‌های مس سونگون به استان منتقل‌شده و من از دست‌اندرکاران شرکت مس برای همکاری در این زمینه تشکر می‌کنم.

انتهای پیام / ع

R7887/P1494/S6,47/CT11

منبع: تسنیم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۲۲۸۳۶۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بهره‌برداری از معدن آلبلاغ برکات زیادی برای مردم دارد

دریافت 19 MB

به گزارش خبرگزاری مهر، به نقل از پایگاه اطلاع‌رسانی دولت استاندار خراسان شمالی در انتهای نشست شورای عالی محیط زیست اظهار کرد: پرونده‌های اکتشاف و بهره‌برداری معدن آلبلاغ با پیش شرط موافقت شورای عالی حفاظت محیط صادر شده بود.

محمدرضا حسین‌نژاد بیان کرد: در جلسه شورای علی حفاظت محیط زیست با صدور مجوز موافقت شد و این اتفاق علاوه بر به عمران و آبادانی باعث درآمد مردم منطقه خواهد شد.

کد خبر 6095380

دیگر خبرها

  • بهره‌برداری از معدن آلبلاغ برکات زیادی برای مردم دارد
  • مجوز زیست محیطی بهره‌برداری از معدن آلبلاغ صادر شد
  • توقف تیم فوتبال نفت و گاز گچساران در خانه
  • غفلت در بهره‌برداری از میادین مشترک نفت و گاز، چه بر سر آینده اقتصاد می آورد؟
  • آزادسازی آب شرب از صنایع آذربایجان شرقی
  • سرمایه‌گذاری ۱۸ همت در بخش معدن و صنایع معدنی آذربایجان شرقی
  • بهره‌برداری خط دوم کارخانه سیمان رزن در سال آینده
  • بازدید معاونت بهره‌برداری و توسعه فاضلاب از تاسیسات فاضلاب شهرستان سلماس
  • سعدمحمدی: خریداری ۱۵ دستگاه تراک یکصد تنی برای معدن جانجا
  • بهره‌برداری از ۸۰ درصد پروژه‌های آموزشی تبریز